ουφφφ, όλα τα φρικιά ίδια είναι!!! άμα δεν έχεις κεντρική διαχείριση...
το στίρνερ για αυτόνομο του κερατά τον έχω, ο άλλος δε λογάται για σοβαρός ο,τιδήποτε.
ουφφφ, όλα τα φρικιά ίδια είναι!!! άμα δεν έχεις κεντρική διαχείριση...
το στίρνερ για αυτόνομο του κερατά τον έχω, ο άλλος δε λογάται για σοβαρός ο,τιδήποτε.
αααααααα οκ κατάλαβα!ουφφφ, όλα τα φρικιά ίδια είναι!!!
...το πήρε στα σοβαρά ο άλλος.
λες και γράφουμε πρώτη φορά στο πόλιτιξ =\
ξεκόλλα απλά στην είπα έτσι για πλάκα δεν περίμενα να μου κάνεις ανάλυση. άσε που δεν θα μπορούσες να την στηρίξεις![]()
έρχομαι από ασοεε να σε σπάσω μουνάκι.
φεύγω στο χωριό μέχρι κυριακή ζευγαράκια φάση. δευτέρα
Όπως τα'χω παρει γραμμή πάντως ο στιρνερ ήταν ενας εγωπαθής με μια αστήρικτη ατομοκεντρική θεωρία ίσα για την κόντρα στους υπόλοιπους εγελιανούς και ο νετσάγιεφ απλά ένα τσουτσεκάκι.
Γενικά ρε παιδιά ο σοβαρός άνθρωπος (όπως εγώ) χρειάζεται μόνο ένα κράμα απο Μαρξ, Μπακούνιν, Νίτσε, (λίγο) Ποππερ, (λιγο) Καστοριάδη, καταστασιακούς, περισσότερους καταστασιακούς και τα θεωρητικά των μπάαντερ μάηνχοφ. Και δυο-τρια ξωφαλτσα. Τα υπόλοιπα ακαδημαϊσμοί, φιλολογία και πούδρα.
this is radio freedom.
για να λέμε την αλήθεια όμως και με σκέτο μπακούνιν καλά είσαι.
this is radio freedom.
RAF, όχι Baader-Meinhof.
Πρωτοκοσμικέ gay.
το "μπααντερ μαηνχοφ" ειναι πιο ευηχο ομως.
ΦΡΑΞΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ τελος παντων ρε καριολη.
this is radio freedom.
κά τω α πο τ'ακκά ουντ σας έ χε τε -ισμο
τι να κα τα λάβετε απο ελι τι σμο
this is radio freedom.
λίγο από θεωρητικά RAF που έχω διαβάσει μου φάνηκαν ψιλό για τον πούτσο και σχετικά "πίσω" σχετικά με δράσεις και αναλύσεις τις ίδιας περιόδου. στείλε κάτι καλό και άλλαξε μου γνώμη.
τσεκαρε για αρχή αυτο που ειναι μια εξαιρετικη σύνοψη του θεωρητικου υποβαθρου της ραφ. κατα τ' αλλα ψαξου για το "urban guerilla concept" της ουλρικε που ηταν το μανιφεστο τους (το οποιο μυστηριωδως εξαφανιστηκε απ'το σκριμπντ).
edit: επισης δωσε και κανα παραδειγμα πιο σοβαρων αναλυσεων
this is radio freedom.