EMENA O MPAMPAS MOU EINAI PASOK.EGW AGAPAWTHN TEKILA
PEIRAZEI?
EFH THODI100 EURWTO MPOUKALI
EMENA O MPAMPAS MOU EINAI PASOK.EGW AGAPAWTHN TEKILA
PEIRAZEI?
EFH THODI100 EURWTO MPOUKALI
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Εμένα ο παππούς μου έγινε φανατικός δεξιός όταν στον εμφύλιο κάποιοι κακοί αντάρτες σφάξαν τους φίλους του στο χωριό, ο πατέρας μου από αντίδραση έγινε πασόκος μέχρι που τους σιχάθηκε και στις τελευταίες εκλογές ψήφισε οικολόγους μέχρι που τους σιχάθηκε και τώρα ψάχνεται με πιο underground πράγματα και εγώ από αντίδραση τους σιχαινόμουν όλους από την αρχή και το ρίχνω άκυρο μέχρι να το σιχαθώ κι αυτό και να βάλω υποψηφιότητα για πλανητάρχης.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
εγώ γενικά γουστάρω να σπάω και μου τη σπαν οι φασίστες ναπούμε.
α,και είμαι αντισεξιστής κι έτσι φάση.
α)στο σχολειο ακουγαν ολοι ειτε βαρετο χεβυ μεταλ,ειτε ελληνικο ροκ ακα τρυπες.
ενιωθα καθε μερα τα αρχιδια μου να πρηζονται απο κουραστικα σολο και απο στιχους που μιλουσαν για ουτοπικες παπαριες.
β)συνεχιζοντας παλι με το σχολειο επεφταν καθε μερα μαπες για τα οπαδικα.ηταν επομενο να γινω καφρος.ημουν πολυ ησυχος καποτε,αληθεια.
γ)η σιχαμαρα μου για το παραδοσιακο κκε και την δεξια,οπως και το "θεος και κρατος" με εφεραν σε επαφη με την πλεον ανατρεπτικη ιδεολογια.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
dythor ωραιος ρε.
και ακομα καλυτερο προφαιλ.πιστευω πως δεν εισαι καθολου καρτα και πως δεν σε εχουν σταμπαρει ΒΛΑΚΑ.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Δεν είναι δικό μου ρε βλακαμά.
εγω πειστηκα για τις αρχες του παγκοσμιου επαναστατικου κινηματος μετα απο τον μηνα του μελιτος στην καμποτζη
Sineep,Aleka,Oscar...![]()