Μια χαρά ειναι.
Γαμάει μη σου πω.
Μια χαρά ειναι.
Γαμάει μη σου πω.
Last edited by X; 14-03-2009 at 18:01.
Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες για να ξέρω πώς έχουμε φτάσει σε αυτή την εμφάνιση, αλλά το ότι τα μισά γράμματα είναι άσπρα και τα άλλα μισά έγχρωμα σας αρέσει;
Κάνει κάτι λάθος ο firefox μου;
Η μόνη σωστή λύση είναι ένα ενιαίο χρώμα και bold - ξεbold για τους διαχωρισμούς.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Βλέπεις αυτο?
Το μπόλντ/ξεμπόλντ δε φτάνει..
Dragonlord, αν έχεις τη δυνατότητα να σκουρήνεις λιγάκι το χρώμα της σελιδούλας και δε βαριέσαι, κάντο. Είναι λίγο πιο ανοιχτή απ'τα γραμματα νομίζω.
χωρίς να θέλω να σπάσω κι εγώ τα ήδη σπασμένα νεύρα του dragonlord, νομίζω αυτό με την ώρα των ποστς ήταν πιο βολικό πριν. δείτε το εν καιρώ, γιατί λογικά θα χρειαστεί.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
χαχαχα.. ε και τι σε χαλάει βρε αδερφέ? Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο, απλώς τα άσπρα πονάνε τα ματάκια μου κι ο Dragonlord δε με/μας λυπάται
Νομίζω αν τα άσπρα γράμματα είχαν το χρώμα που έχουν αυτά κάτω απο τα topic titles, θα ήταν όλα υπέροχα.
Αυτό προτιμώ κι εγώ αισθητικά, απλά παραπονέθηκαν αρκετοί ότι δε φαίνονται τα links αν είναι κι αυτά άσπρα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορώ να βάλω ένα χρώμα για τα: forums/threads, links και για τις υπόλοιπες σελίδες όταν είσαι μέσα σε κάποιο thread, γιατί τα θεωρεί όλα links. Πριν ήταν λευκά ενώ τα υπόλοιπα γράμματα ήταν γκρι πολύ ανοιχτό (και είναι ακόμα δηλαδή) και δε φαινόταν ιδιαίτερη διαφορά. Τα threads με νέα posts είναι bold, πολλοί δεν τα ξεχωρίζουν αλλά ούτως ή άλλως ο διαχωρισμός θα γίνεται με το εικονίδιο τελικά. Ο λόγος τέσπα που έχουμε διαφορετικό χρώμα αυτή τη στιγμή είναι τα links και οι σελίδες του thread (δεν ξεχωρίζεις σε ποια είσαι αν έχουν ίδιο χρώμα, γιατί το bold δεν είναι τόσο ευδιάκριτο).
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
btw θέλω να δοκιμάσω κάτι που σκέφτηκα πριν λίγο, αν καταφέρω κάτι μπορεί να γυρίσουμε στα λευκά μόνο γράμματα παντού. Απλά θέλω να έχω χρόνο και λίγο πιο καθαρό μυαλό, οπότε αργότερα.
edit: μπα, μαλακία, μάλλον δε γίνεται οπότε φάτε τρικουάζ.
Μα γιατί! Ειναι τόσο ωραίο το χρωματάκι!!!
Καλύτερα τώρα.. ένα τσακ ακόμα δε με χάλαγε
Γενικά μην κολλάς στην ιδέα πως δεν είναι πια άσπρο.. αν εξαφανίσεις όλα τα άσπρα αντικαθιστώντας τα με το γκριζάκι που έχουν αυτά κάτω απ τα forum titles, πάλι όλα λευκά θα τα αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να κουράζουν, κι ας είναι ανοιχτό γκρί στην πραγματικότητα.
Λοιπόν ακούστε ποιό είναι το σωστό.
Το background παραμένει ως έχει, όλα τα γράμματα γίνονται ανοιχτογκρί και το τόπικ κλειδώνεται. Τι λέτε;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Για δείτε κι αυτό. Έκανα γκρι τα links και άσπρισα λίγο παραπάνω τα γράμματα ώστε να κάνουν διαφορά. Τώρα το link μέσα στο κείμενο φαίνεται με αυτή τη διαφορά: www.electricrequiem.com και οι σελίδες του thread φαίνονται άνετα.
mia xara fenete .
Aftoto ikonidio mou fenete arketa enoxlitiko, eidika mesa sta forums einai pio megalo apo tous fakelous kai arketa entono . Dld 8a mporouse na einai kapos etsi
, i kati pio symazemeno genika :s
the game is the game
Χμ, μάλλον θα πάρουν πόδι όμως και οι φάκελοι (και θα αντικατασταθούν από κάτι άλλο) οπότε θα δούμε πώς θα βγει το τελικό αποτέλεσμα.