εγω που θέλω να τονίσω ότι δεν πείρα τίποτα είδα το εξής χαός:

ήθελα να κάνω μια δουλειά με έναν φίλο μου και επειδή ακόμα και στο όνειρο ήμουν κουτσή μου είπε πως θα έρθει να με πάρει και όταν τον ρώτησα τι αμάξι έχει μου είπε πως πάντα παίρνει το αυγό με ύφος, οδηγώ 30 χρόνια το αυγό και είσαι πολύ τελευταία που ρωτάς.
τέλος πάντων πήγαμε σπίτι του όπου φυσικά και δεν κάναμε την δουλειά γιατί ήρθανε κάτι άλλοι φίλοι μου και αρχίσαμε να μένουμε όλοι μαζί κοινοβιακά κι ετσ΄.
Όταν κάποια στιγμή είχαμε ξαπλώσει στο ίδιο king size κρεβάτι εγώ, η αδερφή μου, ένας φίλος μου [όχι αυτός που είχε ο σπίτι] και η γκόμενα του και αφού κάνανε ότι κάνανε με την γκόμενα του και αυτή κοιμήθηκε κάναμε και εμείς σεξ όμως δεν μπορούσα να τελειώσω αλλά τέλειωσε η αδερφή μου που μας ζήταγε επείμονα μία από τις χαρτοπετσέτες μας για να σκουπισει τα υγρά της. εγώ δεν ήθελα να της δώσω γιατί ήταν για τα δικά μας υγρά αλλά αφού τελειωσε ο άλλος της έδωσε ό,τι έμενε. φυσικά εγώ τίποτα.
Όπως και να 'χει κοιμηθήκαμε και σηκωθήκαμε το επόμενο πρωί όπου ήρθανε να μας επισκεφθούν οι γονείς του φίλου μου που είχε το σπίτι και που μένανε στον πάνω όροφο, αλλά αναρυχίθηκαν από την αυλή για να του πουν πως ένας φίλος τους είχε καρκίνο.
Τότε εγώ τους μίλησα για έναν πολύ καλό γιατρό που ήξερα και που μπορούσε να τον κάνει καλά και τον φωνάξαμε. Όταν έφτασε όμως στην μαγεμένη πόρτα του σπιτιού είδε πως αυτοί που τον περιμέναμε ξέρανε πως ήταν κακός μάγος για αυτό μεταμορφώθηκε σε πιτερ παν και μπήκε με την πλάτη. Κάπου εκεί τον καταλάβαμε αν θυμάμαι και του την πέσαμε και σκάσανε και οι νεράιδες μέχρι που άρχισα να μας κόβω όλους με το ψαλίδι επειδή ήμασταν χάρτινοι ήρωες σε ένα σχέδιο που έκανα και μας έβαλα όλους σε ένα κουκλοσπιτο.