Page 158 of 301 FirstFirst ... 58108148156157158159160168208258 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ναι σίγουρα, αλλά τώρα έχουν βάλει κάτι ν*2 μάξιμουμ διάρκεια σπουδών και επειδή σε εμάς το έχουν δεχτεί από ότι φαίνεται και επειδή έχω καιρό που είμαι στη σχολή δε θέλω να γίνει καμια στραβή. Π.χ. αν μου πουν ότι με τους περιορισμούς που έχω στο πόσα μαθήματα δηλώνω είμαι στο τσακ για να τελειώσω πριν τελειώσει η διάρκεια, ε δε θα πάω και θα κοιτάξω να τα περάσω. Εξ ου και αυτό που έλεγα πως παύση θα ήταν και γαμώ.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

234 ta kousou
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

metaphor fandango's Avatar

καλά είσαι.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by wino View Post
    234 ta kousou

το ειδα και τρομαξα!!! υπομονη , βγαλε και καμια 50 αρα μερες αδειες , πασχα , τιμιτικες , αρχιδιες και εισαι κομπλε..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

πολύ εύκολες τις έχεις εσύ τις άδειες Φρηκ.
    47 κσ

A1DDJZZ Magellan's Avatar

παμε μωρη ομαδα!!
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    πολύ εύκολες τις έχεις εσύ τις άδειες Φρηκ.
    47 κσ
    6 χριστουγεννα 6 πασχα 13 δικια σου... βαρας και μια 10 αρα αναρωτικη (φοιτιτικη γουατεβερ) και 10 απολυσεως (δυσκολη αυτη αλλα δινουν σε μερικες μοναδες αφου ειναι και 3ου κυκλου) και κανα 2-3 σουκου εκει στα λελε σου και να σκεφτεις οτι εγω πηρα τις λιγοτερες απο οσους ηξερα γαμω τον λοχο μου αλλοι σε κατι ΜΕ και κατι ΔΜΕΘ πηραν καμμια 90 αρα συνολο α και εκατσα και 10 μηνες μυτηλειν ε οχι αθηνες και παπαριες.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Slow Chemical Death MD's Avatar

ναι εξαρτατε απο την μοναδα και το βυζμα σου

ως γιατρος οτι ωρα ηθελα επερνα αναρρωτικη αλλα δεν πηρα ουτε μια μερα και ειχα σπασει και ενα πλευρο μου.κατα τ αλλα οι μαζεμενες μου αδειες ηταν γυρω στις 30 μερες και οι μονες τιμητικες που πηρα ηταν 5 μερες που εδωσε σε οσους πηραν μερος σε μια ασκηση ο ασδεναρχης , και 4 μερες με ευγενικο εκβιασμο στον υποδικα για να τις κολλαγα στην απολυσεως.κι ολα αυτα με 6 μηνες παραμεθωριο.
    δεν νομιζω οτι μπορεις να ξεπερασεις τις 35 μερες αδεια συνολο (αντε ας πουμε 40) σε ενα χρονο θητειας ..εκτος κι αν το βυζμα σου καθαρισει η υπηρετεις σε μοναδα ΓΤΠ με δικα σταρχιδιστη

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Τι λέτε ρε παιδιά 35-40 μέρες; Με 18 κανονική, 18 ειδική(άντε πες να πάρεις τις 10), 12 ΤΑΠ και 5+5 Πάσχα/Χριστούγεννα φτάσαμε στα γρήγορα στις 50 μέρες. Κολλήστε και τα διήμερα οδοιπορικά που θα παίρνετε(αν κάνετε παραμεθώριο πάντα) στις άδειες, και ανεβαίνουν οι μέρες. Ε και μετά κάτι καμιά μερούλα μπόνους στο τέλος, κάτι καμιά αναρρωτική, του πούστη θα σας κάτσουν και τίποτα εκλογές στον χρόνο θητείας σας να πάτε σπίτι σας να ψηφίσετε(2 είχα πάρει εγώ +2 οδοιπορικά, και δεν το περίμενα να με αφήσουν να φύγω - ήμουν και στα 700 χλμ βέβαια). Ε και κανά ΣΚ θα το πάρεις, ειδικά όσο περνά ο καιρός στην μονάδα που είσαι, όπως και ψιλοστάνταρ σε κανά ΕΚΕ(για κέντρα είναι περίεργη η φάση - στα περισσότερα άγραφα πάνε τα ΣΚ αλλά είναι κάποια που όλα γράφονται πχ Καλαμάτα). Και βάλτε και καλά τα φύλλα πορείας από μονάδα σε μονάδα που μίνι άδεια είναι στην πράξη(για ατομικά μιλάμε πάντα).

Τώρα, αν σου κάτσει και καμιά καλή φάση να κάνεις κάτι σημαντικό για την μονάδα, οι περισσότεροι διοικητές δεν είναι αχάριστοι. Θυμάμαι έκανα κάτι για ένα γραφείο εγώ και βιαζόμουν να το τελειώσω για να είμαι με άδεια τέλη Οκτόμβρη(λόγω γιορτής αλλά κυρίως να γλιτώσω παρελάσεις/αγήματα) και έρχεται ο διοικητής, μου λέει "τελείωσε το στο σαββατοκύριακο μέσα και έφυγες Δευτέρα πρωί" και μου δίνει υπογεγραμμένο το αδειόχαρτο με λευκή μέρα αναχώρησης(σαν επιταγή ένα πράγμα ) και επιστροφή πόσες μέρες μετά. Ε το Σαββάτο όσο δεν είχα υπηρεσία πάλευα να το κάνω, Κυριακή αν και εξοδούχος βγήκα αργότερα το απόγευμα ώστε να το προλάβω, αλλά Δευτέρα στις 7 το πρωί ήμουν στην πύλη. Έβγαινα με τα πολιτικά εγώ και έμπαινε ο ταξίαρχος εκείνη την ώρα και με κοίταζε περίεργα. 8 μέρες άδεια από το πουθενά.

ΥΓ: Φίλος μου 9μηνίτης Σάμο έκατσε και ξαναέφτιαξε σε ένα μήνα όλο το εσωτερικό δίκτυο της εκεί ΑΔΤΕ εκεί(δεν ήταν ΕΠ). 20+ μέρες τιμητική μάζεψε, τις κόλλησε με δικές του και 2ο γκρουπάκι Χριστουγέννων και πρακτικά απολύθηκε πριν την αλλαγή του χρόνου(αντί για αρχές Φλεβάρη). Είναι απλά να σου κάτσει. Και εννοείται εκείνο το μήνα που ασχολιόταν δεν τον ακουμπούσε τίποτα, ούτε ασκήσεις ούτε αγγαρείες.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Senior Member intronaut's Avatar

Ένα καλό πάντως που πρέπει να παραδεχτώ πως έχει η μονάδα που με έστειλαν εδώ στη Λήμνο είναι ότι πως επειδή θεωρείται η πιο δυσμενής για τώρα στο σώμα που είμαι, έχει τα περισσότερα μόρια για 2η μετάθεση (σε 4,5 μήνες π.χ. πας κοντά στο σπίτι σου)
    Spoiler
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ 9ΜΗΝΟ, ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ

Πωπω φίλε, πίκρα!
    Να σε χώνουν στα σκατά, και επειδή είσαι 9μηνίτης να σου λένε μείνε εκεί μέχρι τέλους (σαν τιμωρία ένα πράμα)...
    Κατά τα άλλα ό,τι λέει το avatar σου..

Quote Originally Posted by Death MD View Post
    ναι εξαρτατε απο την μοναδα και το βυζμα σου

ως γιατρος οτι ωρα ηθελα επερνα αναρρωτικη αλλα δεν πηρα ουτε μια μερα και ειχα σπασει και ενα πλευρο μου.κατα τ αλλα οι μαζεμενες μου αδειες ηταν γυρω στις 30 μερες και οι μονες τιμητικες που πηρα ηταν 5 μερες που εδωσε σε οσους πηραν μερος σε μια ασκηση ο ασδεναρχης , και 4 μερες με ευγενικο εκβιασμο στον υποδικα για να τις κολλαγα στην απολυσεως.κι ολα αυτα με 6 μηνες παραμεθωριο.
    δεν νομιζω οτι μπορεις να ξεπερασεις τις 35 μερες αδεια συνολο (αντε ας πουμε 40) σε ενα χρονο θητειας ..εκτος κι αν το βυζμα σου καθαρισει η υπηρετεις σε μοναδα ΓΤΠ με δικα σταρχιδιστη
    εγω ειχα τρελο βυσμα.. σου χω πει που υπηρετησα.. 296 μκ/τε 5 μηνακια και 5 μηνες 98 λ/σ ... πολυμπριζο..

Slow Chemical Death MD's Avatar

98 λ/σ ποιο ητανε ? παγανη?

οσο για 296 εγω στο ειπα οτι ηταν μαλακια σου που το διαλεξες...θα περναγες ζαχαρη σε οποιοδηποτε αλλο στρατοπεδο.

τωρα για τις αδειες..παιδια τα οδοιπορικα που ακριβως τα ειδατε? 9 μηνες φανταρος και 6 σε παραμεθωριο δεν ακουσα ουτε μια μερα οδοιπορικα... μιση μερα οδοιπορικα πηρα για να παω μονος μου απο την κορινθο στην αρτα και τελος.δεν ξερω σε τι χημεια εχετε υπηρετησει αλλα σε μια στοιχειωδως μαχιμη μοναδα για να παρεις συνολο 40 μερες αδεια μπορει να φτυσεις και αιμα... τι 18 ειδικη μου λετε και αναρρωτικη μαζι και φοιτητικη μαζι και ταπ και κανονικη..ρε σεις τι πινετε? ποιος σας παραμυθιασε ετσι.36 μερες ειναι ολες οι αδειες μαζι πλην των τιμητικων , για 12μηνο.οποιαδηποτε μερα παραπανω παρετε την υπηρετειτε εκτος και πεσουν αλλα μεσα στο τραπεζι.

προβλεπομενες αδειες με διαταγες ΓΕΣ
    12μηνο --> 18 κανονικη και 18 ειδικη (αναρρωτικη, φοιτητικη, αγροτικη και οτι αλλη μαλακια θελετε)

9μηνο --> 13 κανονικη και 15 ειδικη

οι ΤΑΠ δεν δινοντε εαν δεν συμπληρωθει ο εκαστοτε μηνας

σε ενα εξαμηνο παραμεθωριου δικαιουστε στο τελος του εξαμηνου 12 ημερες ΤΑΠ που με διαταγη ΔΕΝ μεταφεροντε στην μεταθεση σας.αλλο αν σχεδον παντα αν σας εχουν μεινει ΤΑΠ φευγετε με το μπιλιετακη σας και διοικητικα μπορει να σας δωθουν απο την αλλη μοναδα ως τιμητικη παντα αδεια.
    ΣΤΟ ΑΦΟ σας παντως δεν περναει ΤΑΠ απο καμμια αλλη μοναδα περαν μοναδας παραμεθωριου.

συνολικα λοιπον για 12μηνο αν εξαντλησετε τις αδειες σας εχετε 43 μερες αδειων ΠΛΗΝ ΤΙΣ τιμητικες και αυτο γιατι απο την κανονικη σας που ειναι 18 περνετε 15 λογω αδειας ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ.
    Οι τιμητικες 6ημερες αδειες του υπουργειου 2 φορες το χρονο χρεωνονται στα ΑΦΟ σας ως τιμητικες.
    αν απ την αλλη θελετε να βαλουμε και αυτες μεσα στο συνολο για ενα 12μηνο λοιπον παμε στις 55 μερες το χρονο πλην τιμητικων.

εγω στο προηγουμενο ποστ μου δεν τις ειχα βαλει ομως μεσα στο 9μηνο που εκανα.
    τελος πουθενα στον ελληνικο στρατο πλεον δεν υπαρχουν οδοιπορικα ...υπαρχει ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗ μιση μερα πριν την εναρξη της αδειας σας.Δηλαδη αν η αδεια αρχιζει σαββατο εσεις αναχωρειτε απο την μοναδα απο το πρωι εως το μεσημερι της παρασκευης.

ολα τα παραπανω ειναι το μαξιμουμ και κατω απο ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ..ουδεποτε ακουσα ατομο οσο εκανα φανταρικο να εχει παρει συνολο 60 + μερες αδεια που λετε εσεις παραπανω.
    Last edited by Death MD; 26-03-2009 at 01:25.

Pethidine Blindgeo's Avatar

Lightbulb

Aeroporia FTW!!!!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Έκανα λάθος όταν έγραψα για την αναρρωτική πριν, αιμοδοτική εννοούσα. Δικαιούσαι να δώσεις αίμα ως 3 φορές στη θητεία σου από όσο ξέρω και κανείς δεν μπορεί να στο αρνηθεί το δικαίωμα αυτό(κρα κάνουν για να βρουν αιμοδότες για την ακρίβεια). Ούτε τις 2 μέρες τιμητική που παίρνεις υποχρεωτικά μετά μπορούν να σου αρνηθούν. 6 μερούλες μπόνους από εκεί τσακ μπαμ. Αν δεν τις πήρες τώρα γιατί τρόμπαρες ή δεν ήθελες να χάσεις την εξοδούλα σου στην γκάτζα/ξερονήσι επειδή θα έμενες ένα απόγευμα μέσα ως ελεύθερος υπήρεσίας, ε εσύ φταις και κανείς άλλος. Αν και εγώ μόνο 1 φορά έδωσα αίμα, αλλά εμένα το πρόβλημα ήταν ότι περνούσα 15μερα μακρυά από το τάγμα σε φυλάκια, έτσι τα έχανα αυτά αφού κατέβαινα για 3-4 μέρες και μετά πάλι πίσω.

Τώρα γιατί επίσης δεν μετράς τις 3 μέρες της άδειας ορκομωσίας δεν το καταλαβαίνω. Αφού κόβονται και από την κανονική σου, είναι άδεια. Επίσης γιατί να μην βάλεις και τις άδειες των γιορτών; Δεν είναι άδειες; Ή μήπως τελικά μετράς μόνο τις κανονικές; Τέσπα, αν κάνεις τη σούμα θα δεις πως οι άδειες τελικά δεν είναι και τόσες λίγες τελικά.

Όσο για μάχιμες μονάδες, έχοντας υπηρετήσει στο 479ΤΔΒ επί του προηγούμενου διοικητή(πρώην διοικητής ΔΒ στην Κύπρο - που αυτομάτως γινόταν η 3η πιο ζόρικη μονάδα ΔΒ μετά τους πεζοναύτες και την αερομεταφερόμενη στη Σάντα), είδα να δίνει και extra μέρες, και οδοιπορικά για όσους ήταν από μακρυά(εγώ μια χαρά πήρα για το Ξάνθη Πύργος σε όλες μου τις άδειες πέρα από το γκρουπ των Χριστουγέννων - που ήταν βέβαια και κάπου 16+ ώρες με το ΚΤΕΛ), αλλά και προαναχωρήσεις από τις 9 το πρωί πχ αν ήταν να σε βολέψουν οι αλλαγές δρομολογίων(τελευταία άδεια την πήρα τελειώνοντας υπηρεσία στις 8 το πρωί Κυριακής και 8:20 ήμουν στην πύλη για να προλάβω το λεωφορείο των 9). Και σε όποιον δεν είχε 12 μέρες άδεια συνολικά για απόλυση(ότι είχε ξεμείνει + ΤΑΠ), κόλλησε και 2 μέρες δικές του τιμητικά για το γαμώτο.

Καλά, για μονάδες μπουρδέλα ξέρω άτομα που μαζέψαν πάνω από 100άρα άδεια στο πολύ χαλαρό. Αλλά τίποτα δεν νικά το ένδοξο ναυτικό, όπου φίλος μου απολύεται τον Μάιο και ως τότε μάλλον θα έχει μαζέψει πάνω από 200 μέρες άδεια(δηλαδή πρακτικά έκανε 5μηνο ). Και αυτά χωρίς βύσμα, απλά πήγε εκεί λόγω σχολής. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις με βύσμα στο ναυτικό λοιπόν.

ΥΓ: Και απλά να το αναφέρω, έφυγα με πάνω από 80 μέρες άδειας εγώ. Σε αυτό μέτρησε ότι πήρα στο ΕΚΕ 12 μέρες άγραφη πρακτικά(στους 2 μήνες που έκατσα εκεί και χωρίς να μετράω και του Πάσχα), όπως και όλοι όσοι ήταν εκεί σειρά μου. Γιατί είχαμε μαζευτεί τόσος λαός, που και που ανοίξαν τις σκοπίες και βάλαν και 2ο περίπολο, πάλι αν μέναμε μέσα θα μας πήγαινε 1-2. Συν την 8ήμερη μπόνους που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, συν 2 ΣΚ που τσίμπησα στις Σέρρες(σε περίοδο που ο προσωρινός τότε διοικητής πήγε με τσαμπουκά στον στρατοπεδάρχη και μας έκοψε όλες τις υπηρεσίες του λόχου με εξαίρεση το ΚΕΠΙΚ 2 άτομα + 1 νούμερο σκοπιάς και είχαμε τρελή δύναμη, 9 άτομα τότε, οπότε μοίραζε 24ωρες/48ωρες αβέρτα), συν οδοιπορικά από εδώ και από εκεί, ε μαζεύτηκαν. Και χωρίς τηλέφωνα και μαλακίες αυτά. Είπαμε, οι περισσότεροι διοικητές δεν είναι αχάριστοι και αν όλα πάνε καλά στην μονάδα τους και το βλέπουν οι ανώτεροί τους, επιβραβεύουν τον φαντάρο με τον Α ή τον Β τρόπο(κόβοντας υπηρεσίες, δίνοντας καμιά 48ωρη, κολλώντας μέρες κλπ). Μέτρησε το γεγονός πως η σειρά μου ήταν λίγο τεράστια επίσης, οπότε είχαν γεμίσει όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age