Originally Posted by cybernaut 667
έ όχι και κανείς.....
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
Originally Posted by cybernaut 667
έ όχι και κανείς.....
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
περνας με αριστα ΚΑΙ εσυ![]()
φχαριστώ δάσκαλεOriginally Posted by cybernaut 667
![]()
nomizw einai sxetiko me ton titlo toy thread ayto. apo to myspace toys.
=)KARMA TO BURN to schedule gigs, write songs, begin search for sled that symbolizes their forever lost youth and innocence.
για Live μόνο για Αμερική το κόβω....
kai me mono to write new songs na isxysei eimai mia xara. gia periodeia sthn eyrwph an kanonisoun, poios kserei...
θέλω CLUTCH με support τους Karma to Burn στο TerraVibe...
γίνεται;
χεχε
a dios =)
Last edited by Sand Merchant; 05-11-2009 at 13:45.
Originally Posted by Sand Merchant
τι ξεστόμισες ΙΕΡΟΣΥΛΕ!
Αν έρθουν CLUTCH στην Ελλάδα (που σιγά μην έρθουν αυτόν τον αιώνα) θα κλάψουν μάνες, κι ας παίξουν και σε νηπιαγωγείο!![]()
CLUPS.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
So, σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να φέρω αντίρρηση, καθότι από stoner δεν κατέχω, αλλά αυτό το Ladybird, stoner;! Ποτς γκενεν αυτό; Νόιζ ναι, εξπεριμένταλο με όλη τη γενικότητα που μπορεί να χαρακτηρίζει τον ορισμό ναι, αλλά ξέρω γω, stoner;Originally Posted by cybernaut 667
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
δεν τα παω καλα με ταμπελες αλλα εχω την εντυπωση οτι το παρακατω δικαιουται μια θεση σε αυτο το θρεντ
![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
σωστοτατοστ ο Zoonchild.
αλλα κ το funishment δικιο εχει. Απλα το ειδος-ομπρελα 'στονερ' ειναι τεραστιο.. Δεν ανηκει εκει με την αυστηρη εννοια, λογω momentum το ανεφερα, οκ κ για μερικα αλλα απο αυτα που ειπα το ιδιο ισχυει
auta kai celestial season duskoleuomai na vrw sote. an exeis kamiakalh akrh se perimenw se porotiko pm ws sunhthws eOriginally Posted by Sotos_The_Tequiler
thanx
mages xilia euxaristw fortwsa ta teleutaia linkakia eliwsa na katevazw alla aoma to 1% apo osa exete pei exw akousei alla nebula atomic bitchwax karma to burn xwnoun sumpanta kai galaxies e
xilia thanx gia ta postarismata sas
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
οι WFDD είναι ελληνική μπάντα αλλά πλέον σε απραξία, νομίζω δεν παίζει να ξαναενωθούν. Τα τραγούδια τους υπάρχουν και στο Myspace αλλά θα στα στείλω μαζί με τα άλλα. Γενικά δεν έβγαλαν δίσκο όσο υπήρχαν "ζωντανοί" αλλά έχουν μερικά πολύ ωραία κομμάτια.