Μπα.Originally Posted by Darkling
Μπα.Originally Posted by Darkling
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
α ναι.
ποσα τοπικ για τον Ολυμπιακο πιστευετε οτι μπορειτε να ανοιξετε?
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Εγω μπορω να ανοιξω παρα πολλα αν κατσω να σκεφτω σοβαρα ποσες φορες μπορω να ειρωνευτω.
μη γινεσαι μιτσμανν τωρα.
Ε κι εσυ μη γινεσαι νταρκλινγκ.
Και όντως, το ένα από τα δυο τόπικς που υπάρχουν για τον γαυρο το έχει ανοίξει ο φιξ.
Στους γαυρους απευθύνεται ο μιτς;
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Εγω οπως αποδειχθηκε εκανα τεραστιο λειτουργικο εργο για το αθλετιξ.
αν εισαι 22 μπορει και να σε καταλαβαινα αλλα επειδη εισαι μεγαλυτερος........Originally Posted by regularpaul
και το αλλο για γαυρους χανια-ηρακλειο χανουμια
καλα για τη προβοκατσια του 97 τι να πρωτοπουμε,σχεδιο των εχθρων του κανελλακη πρεπει να ηταν...
βεβαι γουσταρω που αρκετοι απο εσας παραδεχεστε οτι ειστε πρωτα αντιολυμπιακοι γιατι φαινεται οτι ειστε πουθεναδες
Κι εγώ που μεγάλωσα την εποχή του Βαρδινογιαννισμού (όπως ο regularpaul) και σιχάθηκα από μικρός τον Παναθηναϊκό, οφείλω να πω ότι τα αίσχη της εποχής Κόκκαλη είναι το κάτι άλλο. Κακά τα ψέμματα.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
+1000.Originally Posted by regularpaul
Καλα εδω πανω ειναι ακομα χειροτερα. Δεν υποστηριζουν καν την ομαδα της ΠΟΛΗΣ τους, οχι απλα της γειτονιας τους....
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Εντάξει Παύλο εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά σοβαρά όμως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου αν είχα την ατυχία να γεννηθώ θεσσ/νίκη ξέρω γω, εκτός δηλαδή της κακής μου μοίρας να επιλέξω να είμαι και πάοκ ή άρης ή καλαμαριά.
Πάντα οι μεγαλύτερες ομάδες έχουν οπαδούς σε πολλά μέρη της χώρας τους, αυτό γίνεται σε όλα τα κράτη.
Όσο για σένα Μιτς λογικό είναι να έχεις σιχαθεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ της εποχής του βαρδινογιάννη που είχε πάρει 7 πρωταθλήματα σε τριάντα χρόνια. Αυτός σου έφταιγε μάλλον που έπαιρνε πρωτάθλημα όλη η ελλάδα (εκτός από σένα). Ακόμα και για τις απανωτές τεσσάρες / φιλοδώρημα η παράγκα θα σου έφταιγε μάλλον, οπότε οκ, αντιληπτά τα όσα λες.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Δεν ειχα σιχαθει κανενα Παναθηναικο του Βαρδινογιαννη, και δε ξερω καν που το ειδες γραμμενο αυτο.
Αχαχαχαχαχα
αχαχαχ
Με μπέρδεψε πάλι ο μλκ ο 11tth
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
να προστεθει η επιλογη 'εναντια στα κορακια' να ψηφισω.
επιησης αυτο για γαυρους και χανια ισχυει αλλα στο ηρακλειο εχει μονο οφητζηδες,πολλους βαζελους,λιγους αεκτζηδες και ελαχιστους ολυμπιακους που στηριζουν εργοτελη