Διαβάζω οτιδήποτε για να αποφύγω αυτά που πρέπει να διαβάσω. Don't flatter yourself.Originally Posted by Candiru
Fixxxer, δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.
Διαβάζω οτιδήποτε για να αποφύγω αυτά που πρέπει να διαβάσω. Don't flatter yourself.Originally Posted by Candiru
Fixxxer, δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς.
Ουτε εγω.
XAXAXAXA
καλημερα...
αλλη μια κατεστραμμενη νυχτα,με τα πλεον ακαταλληλα ατομα...
crack the whip and punish me
Eιμαι Πλαταμωνα, και βλεπω ταυτοχρονα Θρυλο, καρναβαλλλλλιστες, ταχυβολιες, και οτι ο γιος Γιωργακη μοιαζει με Βουρλιωτη.
Το τσιπουρο που ηπια ηταν τελικα καλο.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ρε σεις μια ερώτηση
ο WBRB που είναι? εχω καιρό να τον δω εδω μεσα
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Καλά είμαι ρε αγορίνα, θένξ φορ άσκινγκ, πολύ δουλεία, λίγος χρόνος, ε, και δεν έχει και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω κιόλα εδω μέσα, μεταξύ μας πάντα. Καλά είσαι εσύ?
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Originally Posted by HAVOC
![]()
![]()
Rock or Nothing
Καλα ειμαι μωρε δε βαριεσαι. Χρονος... χμμ λες και ποιος εχει
Καλα ότι δεν εχει και τοοοοσα πολλα πραματα ειναι αληθεια
![]()
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
peompoukalo apalotroiwses?Originally Posted by HAVOC
ainte paw kthma na etoimasw tin fwtia na pshsome ton viswna
piga molis fourno na parw kamia lagana na tsakisw kai molis tin eixan vgalei kai itan zesti![]()
![]()
ασχετο αλλα λογω ημερας θυμηθηκα μια σελιδα στην οποια συμετειχε ο λοκαστ και ο μπαμπιτς και κατι αλλοι καμενοι απο το μπραιτον που λεγοταν χαρταετος κατι.Τρελο γελιο,υπαρχει ακομα?
οτιναναις-3
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
το πρωί σκεφτόμουνα πως δεν έχω φτιάξει ποτέ λαγάνα.
δεν πειράζει.
άλλη φορα!
satan was a lez
χτες κόλαση!
θείο Μπίλια παλιομαλάκα που ήσουν; έγινε πανικός! Η καλύτερη βραδιά του καρναβαλιού!
Έπινα από τις 12 το πρωί, κάναμε παρέλαση τα κάναμε πολα μπουρδέλο, ήπια τα κερατά μου κι εκεί, μιλάμε για τόνους αλκοόλ!
Έχω την εντύπωση πως η παρέλαση πρέπει να κράτησε κανα 6ωρο χεχε...
μετά γήπεδο για σουβλάκια!
βράδυ ντίλι ρε μαλακα! δεν ήρθες
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ρε μλκ αυτό είναι τρύπα (γαμάει όμως)Originally Posted by Sotos_The_Tequiler