thnx ρε!![]()
σήμερα ανέβηκε ένα κολλητάρι που σπούδαζε εκεί, αλλά τώρα κ αυτός φιλοξενούμενος. μπορούσα να χωθώ κ εγώ αλλά δε θα ήταν το ίδιο![]()
thnx ρε!![]()
σήμερα ανέβηκε ένα κολλητάρι που σπούδαζε εκεί, αλλά τώρα κ αυτός φιλοξενούμενος. μπορούσα να χωθώ κ εγώ αλλά δε θα ήταν το ίδιο![]()
Rock or Nothing
ευτυχώς εγώ έχω ακόμη κάποιες άκρεςOriginally Posted by Raven Lord
πάντως αυτές τις ημέρες σίγουρα θα ήθελα να είμαι επάνω... αν και στις γιορτές της παλιάς πόλης γουστάραμε πιο πολύ
γεια σου ρε μπιλια πιξελίστα![]()
γαμώτο μου λείπει ολίγον η παλιόπολη![]()
θα σου λεγα να ρθεις στη "σπηλιά" του φίλου του Σκραπ που θα πάω να μείνω εγώ αλλά δεν ξέρω αύριο που θα ανέβω πόσους θα βρω εκεί μέσαOriginally Posted by Raven Lord
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
για σου ρε μπον γαμωτη σου.εχουν αρχίσει ήδη και βουίζουν οι εστίες. Ολο ροδακια απο βαλιτσες ακούω. Η παραγωγή μας σε σκατο θα διπλασιαστεί και πολυ φοβάμαι system failure.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
θα στουμπώσει καμιά αποχέτευση και θα σκάσει κανα συντριβάνι σκατού στη μέση των εστιών σα θερμοπήδακας...Originally Posted by distortionofperception
μπουρδέλο όλα!
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
χαχαχαχαχα ρε ! εσύ μένεις και μακρία ρε δεν σε φτάνει η δυσωδία από κει κάτω χαχαχαχαOriginally Posted by distortionofperception
εστίες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*θα ανέβω λείαν συντόμως για να γεμίσω τον βόθρο του μιουζικ σερβερ![]()
γρήγορη ερώτηξη:
ποιος είναι ο δήμαρχος στην Λάρισα, που γράφω ένα κείμενο, πλζ!
satan was a lez
κωστας τζανακούλης νομίζω
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
καπως ετσι, ναι.
βρηκα τελικα το σαϊτ που εχουν οι μην_ανοιξω_το_στομα_μου![]()
satan was a lez
Είστε όλοι ΚΟΥΚΛΟΙ.
Και κούκλες.
Mε εχει πιασει νευρικο.Originally Posted by ~ladykiller~
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
βλεπω μια πσιλοχοντροαδιαφορια στα ψυχεδελικα μου αλλα επειδεις ειμαι σκυλος μαυρος θα επιμεινω
γκρίνιας είσαι πολύ ρε αδερφέ.
...you will die like a dog for no good reason.
Ω ρε φίλε. Τι ευτυχία να βλέπεις να δουλεύει για πρώτη φορά ένα feature της διπλωματικής σου, το οποίο παλεύεις καιρό να υλοποιήσεις.![]()
μα αφου ειναι καλα ρε αφου...ασΚετο....εχεις δει το thriller me ton dolofonia pou eina ntymenos kai me maska Reagan?