αχαχαχα!
ρεητζ,ολα κομπλε!ειναι εξισου κοπροσκυλο,οποτε ειμαστε φωτομοντελα κραιπαλης.δεν πιστευω ο νταντυ να φερει αντιρρηση,μην σου πω θα χαρει αν με δει κιολας...
σοτο,οι ζοτοξ ειναι νοιζ σχημα ρε!Xotox
αχαχαχα!
ρεητζ,ολα κομπλε!ειναι εξισου κοπροσκυλο,οποτε ειμαστε φωτομοντελα κραιπαλης.δεν πιστευω ο νταντυ να φερει αντιρρηση,μην σου πω θα χαρει αν με δει κιολας...
σοτο,οι ζοτοξ ειναι νοιζ σχημα ρε!Xotox
crack the whip and punish me
Ή σαν industrial σόλο πρότζεκτ!Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
εδιτ: με πρόλαβε ο αλήτης από πάνω ρε
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Originally Posted by hcpunksonacid
![]()
![]()
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
kateba a8hna mwre malaka na ta poume kamia mera!!Originally Posted by hcpunksonacid
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!".....
quoth the server, 404.
μαντσκινακο,δεν εχω λεφτα ουτε για κουλουρια αυτον τον καιρο!χλωμο το βλεπω για τωρα στα κοντα!
αν ειναι να κατεβω,θα ενημερωσω![]()
crack the whip and punish me
χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, οι άδειες που λες αναφέρονται σε ιδιώτες που ήθελαν να βάλουν φ/β σπίτι τους και να πουλάνε την περίσσεια ενέργειας στη ΔΕΗ, η οποία είναι υποχρεωμένη να την αγοράσει. κατά τα άλλα, μελέτες και έργα για φ/β πάρκα τρέχουν ακόμα και τώρα, πιθανόν απλά με μικρότερη επιδότηση από παλιότερα.Originally Posted by pixies451
απ'οτι ξερω μεγιστη κομπινα :
Αρχικα ειπαν φτιαξε την εγκατασταση σου και η ΔΕΗ υποχρεωτικα θα αγοραζει με την (καλη) τιμη Α , επενδυεις και μετα ξαφνικα αλλαζουν τον νομο. Οποιος δεν ειναι ετοιμος μεχρι 1/1/2010 εχασε , γιατι θα μπορει να πουλησει με το τρεχον τιμολογιο (Α/3 ας πουμε).
"κατα τυχη" οι αδειες, γραφειοκρατικα καθυστερησαν μεχρι τα τελη του 2008, ο μικρος παραγωγος δεν θα ειναι ετοιμος στην προθεσμια οποτε απλα θα παρει πουλο και οσοι εχουν τα κεφαλαια θα παρουν το χρημα. Καλο κολπο , σαν τις πυραμιδες των τραπεζιτων![]()
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
έγιναν και ανακλήσεις πάντως. επίσης ήταν κωμική η φάση γιατι όλοι μυρίστηκαν κονόμα οτι και καλά θα χρυσοπουλάνε στη δεη και θα κάθονται και βέβαια δεν έγινε έτσι.
nai auto lew.Originally Posted by Weiss
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Φλασια.
Ξερεις κανεις τι γινεται τελικως με τα σεμιναρια και την αναγνωριση για τις ενεργειακες πιστοποιησεις των κτιριων?
Αποφασισαν ποιος ειναι αρμοδιος κλεφτης φορεας?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
απ'όσο ξέρω παιδεύονται ακόμα.
επίσης δε με έχουν πάρει τηλέφωνο απο το ΤΕΕ της Αθήνας για τα σεμινάρια και το ίδιο συμβαίνει και με το ΤΕΕ Κομοτηνής που έχω γνώση, άρα λογικά δεν έχουν βγάλει άκρη.
Mια απο τα ιδια, με ΤΕΕ Αθηνας και Θεσσαλιας.
Τι σκατα μαγειρευουν, το εχουν κουρασει το θεμα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
δεν ξέρω αλλά έχω ένα γνωστό που έβαλαν κάπως με το ζόρι στην επιτροπή που θα αποφασίσει και ο οποίος έβριζε την ώρα και τη στιγμή, την επόμενη φορά που θα τον πετύχω θα ρωτήσω και θα ξέρω παραπάνω.
Nαι ρε συ ρωτα τον τι γινεται. Αν εχω νεοτερα θα σου στειλω πμ.
eida to teeth.... H SKHNH STON GYNAIKOLOGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Briar