σορρυ αν σε πρηζω, αλλα ειδικοτητα σου ειναι να λυνειςδενεις φωτοβολταικά πχ; (ξερεις πως λειτουργουν εννοω). αν η εταιρια ασχολιοταν με αιολικη ενεργεια, εκει για ποιο τομεα θα ησουν θεωρητικα υπευθυνη;Originally Posted by Weiss
θενξ
σορρυ αν σε πρηζω, αλλα ειδικοτητα σου ειναι να λυνειςδενεις φωτοβολταικά πχ; (ξερεις πως λειτουργουν εννοω). αν η εταιρια ασχολιοταν με αιολικη ενεργεια, εκει για ποιο τομεα θα ησουν θεωρητικα υπευθυνη;Originally Posted by Weiss
θενξ
Vielen Dank für alles was mal war
ξέρω πώς λειτουργούν, δεν ξέρω να τα λύνω-δένω, ξέρω να κάνω μια μελέτη για εγκατάσταση φ/β σε πάρκο ή σε σπίτι, να δω τι συσσωρευτής θα χρειαστεί και τι καλώδια και τι απόσταση μεταξύ των πάνελ και τι εγκατεστημένη ισχύς πρέπει να μπει κτλ κτλ. Τα ίδια και για το αιολικό πάρκο, μπορώ να κάνω μια μελέτη εγκατάστασης Α/Γ, απόσταση μεταξύ τους, τι Α/Γ πρέπει να μπουν και λοιπά. Γενικά εμένα η πιο συγκεκριμένη μου κατεύθυνση που δόθηκε από το μάστερ είναι η οικονομική πλευρά της παραγωγής ενέργειας - άμα έχεις εσύ ένα εργοστάσιο φυσικού αερίου πχ πόσο θα πουλάς την ενέργεια και τέτοια, αλλά σ'αυτό είμαστε λιγάκι πίσω ακόμα εδώ. Ως ηλεκτρολόγος μηχανικός πάντως μπορώ να ασχοληθώ με πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές μελέτες που αφορούν ανανεώσιμες και μη πηγές ενέργειας.Originally Posted by enitharmon
edit: και μιας και αυτή θα είναι η πρώτη μου δουλειά, όλα τα ξέρω της παραπάνω παραγράφου, βάλτα σε εισαγωγικά. "ξέρω", λέμε τώρα.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
nomiza oti eixan stamatisei na vgainoun oi adeies giauta kai egkrithikan oses aitiseis eixan ginei mexri ton aprili tou 2007.Originally Posted by Weiss
proxwrise to thema?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
![]()
αδειες;πτυχιο εχει η κοπελα
δε μ'αρεσει αυτο που υποθετω
Vielen Dank für alles was mal war
ο θρασερ και η παρεα του σημερα καταστρεφουν την περαια![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
δεν καταλαβα τι υποθετεις.Originally Posted by enitharmon
εγω ξερω πως οταν αρχισε το πανηγυρι με τα φωτοβ. εκανε ο κοσμος τις αιτησεις του και παιρναν τις αδειες τους ωραια και καλα αλλα καποια στιγμη σταματησαν να δινουν αδειες για αιτησεις που γιναν απο τον απριλη του '07 και μετα.
οποτε ή αυτος που θελει τη γουεις ή ξεκινησε πολυ αργα το προτζεκτ ή αρχισαν να ξαναβγαζουν αδειες που ειναι και η απορια μου
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ειμαι ερωτευμενος και ειναι αμοιβαιο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
crack the whip and punish me
σ' αγαπά το d-beat;![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
χαχαχα!
αυτο ειναι μια ακομα αληθεια παντως!
βρηκα το ατομο που θα με συνοδευει στις υπερκαμμενες μου νυχτες!
μιλαμε για 100% ταυτιση αποψεων!
πάνκη βρωμόμουνο!
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ζοτοξ![]()
![]()
σαν εντομοκτόνο ακούγεται...Originally Posted by hcpunksonacid
δενκακό! χεχε
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ο πατέρας της το ξέρει;Originally Posted by hcpunksonacid
![]()