:D
:D
the game is the game
ti pextike me lampro skorda ke petroula ? inform
![]()
the game is the game
mono esy....
![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
μας εχουνε ζαλισει το παπαρι με το τσουλιδιο.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
welcome back, loves![]()
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
to eida to prwi kai eliwsa mou eftiaxe to prwino hahahaha
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Την ίδια ιδέα είχε και η score βέβαια αλλά το derby ελαφρώς καλύτερο νομίζω.
![]()
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Ma poso malakes einai sth SPORT GAY?
O PAO re kakomoiroi me ton Ajax epaikse hmiteliko champions league. Anistoritoi kai epikyndinoi. An yparxei esto kai enas panathinaikos na agorazei ayth th patsavoura, apo shmera prepei na stamathsei.
Xelakh/Mpamph psofate eseis kai o pousths efhvos sas.
My words but a whisper - your deafness a shout
Oρθον, να διαβαζετε την ΠΡΑΣΙΝΗ.
Επεσε στα χερια μου (στρατος, καταλαβαινεις) η σημερινη και στο οπισθοφυλλο η αγαπημενη μου στηλη, ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ, (ο οποιος ανετα πηγαινε σχολειο απ το 97 και μετα και τοση φαπα που εχει πεσει, ειναι ακρως δικαιολογημενος), οπου σε μια σελιδα μπορει καποιος να διαβασει στα διαφορα αρθρακια του τρεις φορες τη λεξη "Ολυμπιακος", κανα δυο ακομα το προθεμα "γαυρ" (απορω πως δε το γραφει και στα γκρηκλις), τρια διαφορετικα μινι-ρεπορταζ για το μπασκετ του Ολυμπιακου (!) και ενα για την παραγκα που πηγε να τους κανει πραξικοπημα μεσα στη βδομαδα.
Η χαρα του καθε πρασινου Τσεγκεβαριδη.
υ.γ. Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να πηγαινε σχολειο και το 94-95 και να προλαβε και τις πουτσες στα φαηναλ φορ.
Warlord υπάρχει και η περίπτωση να μην είναι ανιστόρητοι αλλά να έκαναν τυπογραφικό
ο παππούς μου πρόλαβε το 8-2. μετράει?Originally Posted by Darkling
Rock or Nothing
ο παππους σου δεν αρθρογραφει σε εφημεριδα.
ον τοπικ, το αυριανο πρωτοσελιδο της ΔΕΛΕΜΕΠΟΙΑΣ
"κλεψια"
"μονο εσυ"
αν εχει δε και κανα "ο διαιτητης επαιξε σαν να τον ειχε παρει τηλεφωνο ο Γκαγκατσης" θα ειναι πιο προβλεπε κι απο επιθεωρηση Αντιστρατηγου.
na sa sporwsw?
o diaithths autos eixe sfurixei kai thn eftara tou thrunou
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
λιώνω![]()
![]()
![]()
![]()
βραδυά ch.l. και με το gayρο να δίνει σήμερα αγώνα για το θαύμα στο uefa και η φυλλάδα έχει πρωτοσέλιδο το δημοφιλέστερο άθλημα όλων των εποχών
ΠΟΛΟ
![]()
Rock or Nothing