Page 8 of 54 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 807

Thread: Τουτού.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Default Re: Τουτού.

Quote Originally Posted by Dragonlord
    Quote Originally Posted by Amnesiac.
    Για πείτε.

Η ιδέα του να πάρω ένα στάρλετ του '99 με 3.000, να το ξεχρεώσω σε ένα χρόνο και να ησυχάσω και όταν έχω λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο πώς σας ακούγεται;

Παίζει να δώσω άλλα τόσα σε σέρβις και να το μετανιώσω;
    Ρε έλα να δεις και το cinquecento της μάνας μου λέμε. Είναι του '98, είχε βγάλει σε κάποια φάση κάποιο πρόβλημα (δε θυμάμαι καν τι, νομίζω με το κιβώτιο κάτι) αλλά το πήγαμε σε έναν μηχανικό γνωστό του πατέρα μου και τώρα είναι καμιά πενταετία χωρίς προβλήματα. Και θα σου έρθει στα μισά λεφτά από το στάρλετ, λογικά κάπου στα 1000-1500 θα το δώσει. Μια ώρα είμαστε, έλα να το οδηγήσεις. Και τα λεφτά αν θες να τα δώσεις πιο μετά κανονίζεται.

Μπέρνι το "δίνω 8 χιλιάρικα" δε σημαίνει ότι τα έχω και τα δίνω, απλά τόσο θα με έπαιρνε να ζοριστώ τη συγκεκριμένη στιγμή για να πάρω κάτι καλούτσικο. Τελικά κατέληξα στο να πάρω κάτι φτηνό το οποίο μετά από καναδυό χρόνια θα αποχωριστώ χωρίς να κλαίω τα λεφτά που έδωσα και να πάρω καινούριο αυτοκίνητο που θα κρατήσω αρκετά κτλ.

Πάντως είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, σας αγαπώ όλους!!

Σχετικά με το cinquecento, είναι πολύ δελεαστικό το κόνσεπτ του να μαζέψω 1000-1500 € και να γλιτώσω δόσεις και τέτοια πράγματα αλλά κολλάω στο "φίατ δεκαετίας" πράγμα. Δηλαδή το φοβάμαι λίγο μη πληρώσω τη διαφορά από το στάρλετ σε σέρβις. Συν ότι το στάρλετ θα με βολέψει και για κανα ταξιδάκι. Όχι ότι το στάρλετ δε θα είναι δεκαετίας ή αποκλείεται να βγάλει προβλήματα, αλλά γενικά τα τογιότα τα έχω σε τεράστια εκτίμηση, κρίνοντας και από το παλιό του πατέρα μου.

Δεν ξέρω, παίρνω τη βοήθεια του κοινού.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

inactive X's Avatar

Toyota asuzhthth.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Η βοήθεια του κοινού που παίρνει εσένα λέει οτι τα ΦΙΑΤ είναι σκυλιά από τη μάνα τους. Τουλάχιστον έτσι τα έκαναν παλιά, για δες ποσα φίατ 127 τριακονταετίας και βάλε παίζουν στους δρόμους και θα καταλάβεις
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

ti fiat re ampaloi mi gamhsw na ton kaspete thelete

koita mporeis meta na peseis sth lush twn 3 xiliarikwn xerw gw

kai pio katw

me kana 2misari perneis saxio 1100 montelo xerw gw tou 2000

to provlima einai na vreis saxo pou den exei proivlima. to kalo einai oti poulane para polla opote an psaxeis tha vreis kapoio pou na xei kainourgialastixa oxi rpovlima se sasman opxi provlima se disko plato kai na sou antexei. alla eina irisko opote asto
    uparxoun polles fthines luseis gia na mh xaseis lefta alla de mporw na skeftw twra akouw anwrimous. tha epanelthw. mhn arxisw na grafw paparies apla gia na grafw

ta fiat psofane me tis prwtes zestes makrua
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Quote Originally Posted by Amnesiac.
    Μπέρνι το "δίνω 8 χιλιάρικα" δε σημαίνει ότι τα έχω και τα δίνω, απλά τόσο θα με έπαιρνε να ζοριστώ τη συγκεκριμένη στιγμή για να πάρω κάτι καλούτσικο. Τελικά κατέληξα στο να πάρω κάτι φτηνό το οποίο μετά από καναδυό χρόνια θα αποχωριστώ χωρίς να κλαίω τα λεφτά που έδωσα και να πάρω καινούριο αυτοκίνητο που θα κρατήσω αρκετά κτλ.

Πάντως είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, σας αγαπώ όλους!!

Σχετικά με το cinquecento, είναι πολύ δελεαστικό το κόνσεπτ του να μαζέψω 1000-1500 € και να γλιτώσω δόσεις και τέτοια πράγματα αλλά κολλάω στο "φίατ δεκαετίας" πράγμα. Δηλαδή το φοβάμαι λίγο μη πληρώσω τη διαφορά από το στάρλετ σε σέρβις. Συν ότι το στάρλετ θα με βολέψει και για κανα ταξιδάκι. Όχι ότι το στάρλετ δε θα είναι δεκαετίας ή αποκλείεται να βγάλει προβλήματα, αλλά γενικά τα τογιότα τα έχω σε τεράστια εκτίμηση, κρίνοντας και από το παλιό του πατέρα μου.

Δεν ξέρω, παίρνω τη βοήθεια του κοινού.
    Dunno, σίγουρα κι εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο τογιότα για αξιοπιστία. Απλά το προτείνω επειδή στο συγκεκριμένο μπορείς να μάθεις ακριβώς το ιστορικό βλαβών του (δεν το ξέρω κι εγώ ακριβώς, μπορώ να ρωτήσω), και οκ, όπως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα φίατ να μη βγάλει ποτέ προβλήματα (όσο κι αν έχουν τη φήμη ζημιάρικων), έτσι υπάρχει και κάποια πιθανότητα να πέσεις σε προβληματικό τογιότα. Μπορούμε αν έρθεις να το πάμε και στον τεχικό που το έφτιαξε, ήταν διευθυντής του τεχνικού τμήματος της φίατ εδώ, και να ρωτήσουμε σε τι κατάσταση το βλέπει και τι προβλήματα είναι πιθανό να βγάλει. Αν θυμάμαι καλά έχει γύρω στα 110.000 χλμ, παλίοτερα έκανε το Κόρινθος-Πάτρα συχνά αλλά τα τελευταία χρόνια το έχει η μάνα μου για να πηγαίνει στη δουλειά, δηλαδή κανα χιλιόμετρο τη μέρα. Ψήσου να κατέβεις για τη βόλτα πάντως, το οδηγείς μία να πάρεις μια ιδέα και το σκέφτεσαι. Μπορεί να σ'αρέσει αλλά να κοιτάξεις για κανα seicento άμα θες πιο καινούργιο, ή να μη σ'αρέσει καθόλου οπότε να τα απορρίψεις συνολικά. Η μάνα μου ούτως ή άλλως δεν έχει πολλές ελπίδες ότι θα βρει αγοράστη και το έχει ξεγραμμένο, πιθανότατα με χιλιάρικο θα το πάρεις δηλαδή, απλά δεν έχω ρωτήσει οπότε δεν ξέρω, ξέρω απλά ότι θέλει να αγοράσει καινούργιο σύντομα.
    Αλλά και με στάρλετ σίγουρα θα είσαι πολύ κομπλέ.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Μπέρνη μη μου χαλάς τη μπίζνα.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord
    Μπέρνη μη μου χαλάς τη μπίζνα.
    oxi re de milaw gia to cinqye milaw gia ola ta fiat pou ta poulane se times akraies kai psofane me th mia kai ola deixnoun to psugewio na vgalei floges. brava kai ta sxetika.
    me tim iamaxiou ena xiliariko pws navgeis xamenos re su?
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

(πλάκα έκανα) αλλά μην το λες, αν είναι να πληρώσει κανα δυο χιλιάρικα σε συνεργεία στα επόμενα δυο χρόνια τότε μια χαρά χαμένος βγαίνει. Πάντως πλάκα πλάκα η ιστορία που είπα πιο πάνω με τον τεχνικό με fiat punto είχε κάτσει, που το έδινε 3000 ευρώ κι έλεγε ότι το χρησιμοποιούσε η γυναίκα του για να πηγαίνει στη δουλειά, και μετά αποδείχθηκε ότι το είχε ο γιος του ο οποίος μάλιστα είχε πειράξει και τη μηχανή και γενικά ο τεχνικός μάς είπε ότι ήταν εντελώς λιωμένο το αμάξι και δεν άξιζε ούτε χιλιάρικο. Είναι λίγο περίεργη φάση τα μεταχειρισμένα, εγώ για μεταχειρισμένο ξεκίνησα αλλά το φοβήθηκα με κάτι τέτοια και πήγα για καινούργιο.

bump

Πείτε τι ξέρετε για το toyota aygo.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έχει η faith fails.
    Rock or Nothing

OK θα το πάρω τότε.

Φεηφεηλς πες.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Βγαίνει σε 2 εκδόσεις, melato και sfixto.
    Επιλέγεις ότι προτιμάς.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Επιλέγω να σκάσεις και να μιλήσει κάποιος σοβαρά.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

το οδήγησα μιά φορά. οκ, για αμάξι πόλης καλό είναι. δεν έχω εικόνα της κατανάλωσης ή της συμπεριφοράς σε ανοιχτό δρόμο, αλλά στο παρκάρισμα και στα στενά είναι πολύ βολικό.
    Rock or Nothing

A rock, an island Drumsick's Avatar

Αγαπαμε toyota γενικά.

Tags for this Thread