Koimh8hka 1 para ksupnhsa 3hmisu wtf
Koimh8hka 1 para ksupnhsa 3hmisu wtf
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
Ζείτε ρε μουνηά?
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
που σαι μωρη κουράδα εσυ;Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Γάμησέ τα, με φάγαν οι δυο δουλειές. Σύν ότι ψάρεψα έναν παιδεραστή στην δουλειά και έπεσε μπράουζερ κίλλερ στο πι-σι και δεν μπορώ να μπώ ούτε gmail απο εκεί...![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
τι στον πουτσο ειναι το platinum?Originally Posted by Pinatero
Στριπτιτζάδικο στην Θεσ/νίκη.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
στην Ελλάδα δηλαδη ακομα συζητιέται αν η απόλυση του υπαλλήλου επειδή είχε HIV δικαιολογείται ή οχι
ωραια
Vielen Dank für alles was mal war
more πως κανεις μπάνιο με το έμπλαστρο?Originally Posted by Razor
είδες είμαι ευγενική k δεν λέω με την μια πως μένεις άπλυτος
satan was a lez
masame re ?Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
![]()
Briar
οταν χτυπας τατου πως μενεις απλυτος/η ? απλα κανεις μπανιο και προσεχεις μην βρεξεις το σημειο που εχεις χτυπησει το τατου,ετσι και με το εμπλαστρο (αν και μια μερα το κρατησα)Originally Posted by ~ladykiller~
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
τι λες? εμένα ο τατουαζιάρης μου είχε πει, να το πλένω καθημερινά 3 φορές με σαπούνι και χλιαρό νερό...
να το τρίβω μαλακά με το χέρι όχι σφουγγάρια και άλλες αηδίες.
i need feminime venoms in order to function with the system.
ακριβώς!Originally Posted by irreligious
αν k πολλοί στο πρώτο tattoo τρώνε το κώλυμα δεν το αγγίζω [παρα μονο για να το κρεμιασω] k δεν το πλένω.
tespa εγώ άλλο ήθελα να σχολιάσω:
γαμώ την παναγια μου πάω να κάνω upload photo στο myspace k το κάνανε σαν του facebook.
που είναι το κουτί παραπόνων oeo?![]()
η mlk κολλάει.
satan was a lez
τις πρωτες 10 μερες απαγορευεται να πεσει νερο πανω του,ποσο μαλλον με σαπουνι
ταδε εφη νικο τατου
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Μα ολες τελικα?
Αν ακούσετε προσεκτικά στο τέλος του hollow των SoN, κάποιος φωνάζει "καλύτερα" στο βάθος, αφού τελειώσει το τραγούδι.
EDIT: α, και το Κρασάκι του Τσου είναι από το Kill Bill 1. Αν και μάλλον το ήξερε όλος ο κόσμος.