Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς, αλλά είτε το παιδί του φίλου της ήταν 16 κιλά, ή 16 χρονών, μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πέρασε καλά που το γέννησε.Originally Posted by ~ladykiller~
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς, αλλά είτε το παιδί του φίλου της ήταν 16 κιλά, ή 16 χρονών, μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πέρασε καλά που το γέννησε.Originally Posted by ~ladykiller~
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ο γκόμενος ήταν 16 ρε Δραγονλόρδε
και δε θέλω να σκέφτομαι τη ζωή ενός τέτοιου ζευγαριού από κει και μετά...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Σώτε με τρομάζεις.
Επίσης ρε λεντικίλλερ, τώρα που το θυμήθηκα, δεν είχες κάνει c/p από άλλο forum όπου έγραφες ελληνικά και πιο κατανοητά; Σ'εμάς εδώ γιατί ξηγιέσαι έτσι; Στο πηγάδι κατουρήσαμε; Εκ μέρους όλων των admins οφείλω να πω ότι είμαστε πληγωμένοι. Εντάξει, ο deggial λείπει, αλλά είναι στρατό οπότε υποψιάζομαι ότι είναι κι αυτός πληγωμένος.
kala iposxome pos otan girisw spiti 8a metatrepw ta greeklish se ellinika, pou exw k sta bookmarks to site, ok?
satan was a lez
Όχι ρε μανίτσα, τι να λέει να αλλάξεις ένα από 2000 ποστς. Κυρίως σου έκανα μουτράκια και γκρίνια (μέρα που είναι), αλλά αν δεν είναι κόπος (και αν όντως ποστάρεις κι αλλού έτσι), ξέρωγω, καθιέρωσέ το από δω και πέρα. Προς όλους πάει αυτό δηλαδή, καλύτερα ελληνικά παρά greeklish, αλλά το έχουμε αφήσει χαλαρά οπότε είναι προτροπή και όχι υπόδειξη.
ma auto lew re palikar' pos apo do k pera 8a grafw me ellinika.
apla se mena pezei pos den exw ellinika ston imac k 2on k simantikoteron pos exw disle3ia klp.
tespa, den ine 8ema.
afou to kanw ekei 8a to kanw k edw na mi lete pos sas exw tou petamatou k den sas ipologizw opos to allo forum.
pare ena xadaki sta mallakia pou mou ekanes moutrakia.
a!
pare k ena![]()
satan was a lez
Καλή φάση, βγαίνεις μετά για μπύρες με τους γονείς σου.Originally Posted by Boris-san
A loaded gun won't set you free.
So you say.
γιατί δεν είναι καλό να κάνουν σεξ τα παιδιά σε μικρή ηλικία; πρέζα είναι;
this is radio freedom.
γιατί τι παίζει με την πρέζα;
ε, η πρέζα αν είναι νοθευμένη ή αν σουτάρεις υπερβολικά, μπορεί να είναι θανατηφόρα, ρε Dragonlord.
για περισσότερες πληροφορίες, τσέκ χίερ:
http://www.erowid.org/chemicals/heroin/heroin.shtml
Post of the day.Originally Posted by irreligious
![]()
![]()
![]()
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 239272.ece
http://www.newsoftheworld.co.uk/news/17 ... ve-it.htmlBut it has emerged today that THREE other local youths are claiming to be the father of the child.
And amazingly the News Of The World has uncovered claims that Chantelle was sleeping with as many as EIGHT teenage boys around the time the baby was conceived on the Old Town estate in Eastbourne, Sussex.![]()
Καλά έλεος όμως ε...ούτε 10 δε φαίνεται να είναι![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.