den thn paleuw KASTANO![]()
den thn paleuw KASTANO![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
έχω να σηκωθώ να δώσω μάθημα τις 8 κανά τριάρι χρόνια. καλημέρες.
i need feminime venoms in order to function with the system.
kalimeres kai good luck ,
wra gia ypno ;p
the game is the game
Ποιά τύχη? Το μακρύ μάτι του ιρελίτζιους έπιασε τα γραπτά από τα μπροστά-πίσω-δίπλα θρανία και τα Αγγλικά ΙV αποτελούν παρελθόν.
Και κλασσικά με λάθος σημειώσεις είχα πάει ε.
ευχαριστώ πάντως!
i need feminime venoms in order to function with the system.
καλημέρα.
![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΑΜΩ
ΣΑΣ ΣΚΙΖΩ
ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΩ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ
ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ
True Metal Or No Metal At All
μμ, να σκεφτώ, πήρες εξωτερικό σκληρό Turbo X και αφού τον γέμισες με εργασίες, τραγούδια, επεισόδια λοστ κλπ σου κάηκε?
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
καλημπέρα.είμπαι άρρωζστος.![]()
Originally Posted by fandango
όχι απλά κάνουν την ΤΣΑΤΣΙΑ να σου λένε ότι ο δίσκος ξεκίνησε να έρθει και τελικά μάλλον το κάνουνε μια μέρα πριν γίνει για να μη περιμένεις πολύ και ακυρώσεις την παραγγελεία και δεν είναι τπτ σοβαρό απλά εγώ είμαι εξαρτημένος και πρέπει ΓΡΗΓΟΡΑ να γεμίσω το 1 tera με παιχνίδια!!! ΓΡΗΓΟΡΑ
και τον φέρανε πριν από λίγο και τώρα τον φορμάρω για να είναι έτοιμος
αυτό που λες έγινε πριν από λίγο καιρό με τον εξωτερικό μου δίσκο Western Digital MyBook Home Edition 1 Terabyte. είναι γνωστό ότι μια σειρά από αυτούς τους δίσκους είχε προβληματικό firmware και κάποια στιγμή πάνω στον 1 χρόνο ξαφνικά χαλούσε ο δίσκος και τα ΕΠΑΙΖΕ και εσύ ΚΑΤΑΡΙΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ FIRMWARE.
αλλά όταν χάλασε, μετά από μέεεεεεερες που τον είχα κλειστό, τον άνοιξα μια τελευταία φορά μήπως σώσω τίποτα πριν τον δώσω για εγγύηση και τελικά είδα ότι δούλευε!! έτσι αναβάθμισα στα γρήγορα το firmware, έκανα εξέταση δίσκου ώστε να απομωνοθούν οι χαλασμένοι τομείς και τώρα είναι όλα οκ, πορωμένα, τίμια και ΚΥΡΙΩΣ powerάδικα!!!!!
χμ,μολις παρεις τον εξωτερικο σκληρο θελει και καλα να τον κανεις φορματ?εγω παντως δεν εκανα και περασα ολα τα δεδομενα μου κατευθειαν και ειναι μια χαρα κομπλε
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
όχι στον εξωτερικό δε χρειάζεται φορμάτ. αυτός που πήρα τώρα είναι εσωτερικός, για παιχνίδια, ο άλλος που έχω είναι ο εξωτερικός (για επεισόδια lost, supernatural, ταινίες, Jesse Jane). ο εσωτερικός είναι που θέλει φορμάτ.
οκει
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Originally Posted by Loader
esena 8a se agapaw gia panta gia to pirates 2 to uncut.
tzoutzouko
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!".....
quoth the server, 404.
: D
Κ γω το ίδιο σχόλιο (για Jesse Jane) ερχόμουν να κάνω![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.