εγω στο δελτιο του σπορφμ ακουσα οτι και οι 2 ομαδες κανανε ενσταση για να παρουν το τροπαιο.
και καλα εμεις, ειμαστε υπαλληλοι δολοφονοι και ναζί οποτε δικαιολογουμαστε, χωρια που το χουμε ξανακανει!!!!
εγω στο δελτιο του σπορφμ ακουσα οτι και οι 2 ομαδες κανανε ενσταση για να παρουν το τροπαιο.
και καλα εμεις, ειμαστε υπαλληλοι δολοφονοι και ναζί οποτε δικαιολογουμαστε, χωρια που το χουμε ξανακανει!!!!
when it goes to .999 then I rise and there I shine
masta.den gnwrizw an egine kai ean egine gt egine pantws thn wra pou eixe metadwsh den proekypse apo kapou oti o 8anashs(enas einai) diekdikouse kati xwris agwna.isa isa o prwtos typos elege emeis den katebainoume o,ti kai na ginei.an to elege ek tou asfalous den exw idea.
MORTUARY DRAPE - INTO THE DRAPE LP 1STPRESS 1992 decapitated records 130E
ο παναθηναικος δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο αρα επρεπε να το παρει ο ολυμπιακος.
παραγκα
attila η άγνοια σου εκτός από το γέλιο σε όσους διαβάζουν δεν προσφέρει κάτι άλλο στο φόρουμ.
Οι ενστάσεις απορρίφθηκαν και οι δύο, οι του οσφπ λέγανε ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τάχατες δεν κατέβηκε να παίξει χωρίς λόγο (γιατί βαριότανε ξέρω γω) και ζητούσαν να πάρουν το κύπελλο στα χαρτιά (όπως έχουν ξανακάνει άλλωστε - σωστά λέει ο μιτσμανν).
Εμείς λέγαμε (πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου) ότι ο αγώνας δεν έγινε εξαιτίας των επεισοδίων που έκαναν τα θλιβερά κοτόπουλα με τα κράνη / καρπαζοεισπράκτορες / υπάλληλοι του κόκαλη που επιτέθηκαν σε γυναικόπαιδα και άσχετα πιτσιρίκια για κάποιους δικούς τους λόγους (κάποιους τέτοιους θα είχαν φαίνεται ... ) - οπότε και έπρεπε ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ μας.
http://http.cdnlayer.com/gazzetta/im...eisodia_62.jpg
Στη πραγματικότητα εμείς λέγαμε ότι αν δεν αδειάσουν οι εξέδρες ώστε να υπάρξουν οι συνθήκες για να μπορεί να γίνει ο αγώνας, εμείς δε θα συμμετάσχουμε σε αυτήν την διακωμώδηση του αθλήματος αφού άλλωστε κινδύνευαν οι αθλητές μας κλπ.
Οι διοργανωτές ζήτησαν από την αστυνομία να αδειάσει το γήπεδο, οι μπάτσοι είπαν ότι θέλουν την βοήθεια των αφεντικών των προβάτων όμως οι άνθρωποι ( ? ) του οσφπ αρνήθηκαν να βοηθήσουν λέγοντας (ομολογώντας εν ψυχρώ δλδ) ότι τα παιδιά έχουν έρθει από Αθήνα και είναι κρίμα τα κακόμοιρα….
Το πιο αστείο άνετα ήταν αυτό που είπε και ο cthulu, οι άνθρωποι ( ? ) του οσφπ έλεγαν ότι εγγυώνται αυτοί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχα
αχχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα
Φαίνεται κάποιος τους είπε ότι επειδή είναι η ομάδα του ελληνικού δημοσίου έχουν αυτομάτως διορισθεί και νταβάδες των αθλημάτων - υπεύθυνοι για την διεξαγωγή αγώνων και είναι κάποιοι που πρέπει να τους ρωτάμε και να μας δίνουν την άδεια ή κάτι τέτοιο ξέρω γω.
Ειλικρινά, πέρα από ξεκάθαρη ομολογία ότι ο ιδιωτικός στρατός προβάτων είναι υποκινούμενος από αυτούς δεν βλέπω τι άλλο εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη δήλωση.
Τέσπα για όσους δεν ξέρουν διευκρινίζω ότι χθες αποφασίστηκε από την ΕΟΠΕ (σωστά κατά τη γνώμη μου) προκειμένου να γίνει ομαλά ο αγώνας να μην δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους κάτι που εμείς τηρήσαμε (κακώς όπως αποδείχθηκε) όχι όμως και οι γύφτοι / ψεύτες / απόγονοι του 6ου στόλου με τα γνωστά αποτελέσματα που παραπάνω περιέγραψα.
http://www.gazzetta.gr/content/view/23869/192/
http://www.gazzetta.gr/content/view/23877/192/
http://www.gazzetta.gr/content/view/23861/192/
Καλά, εσείς όταν το παίρνατε στα χαρτιά δε μας λέγατε ότι πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ?Originally Posted by Darkling
Τώρα έτσουξε?
Αποφασίστε επιτέλους.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
τα "γυναικοπαιδα" χτες εστειλαν στο νοσοκομειο μερικους
σημερα επεσε ζορι κοριτσια εμαθα ε?
σπασατε τα χρονομετρα παλι![]()
Προφανως το σάββατο δεν τις φάγατε από γυναικόπαιδα νόμιζα εγώ αλλά εντάξει, εσύ θα ξέρεις καλύτερα.....
Blood for all tears shed
And Fire for hate
All false ones fate
giati dne vgike oute mia anakoinosi apo ta megafona na ekenothei to gipedo oste na ksekinisei to paixnidi?
i kerkida tou olympiakou , otan matheftike pws den tha ginei to paixnidi , adiase se dio lepta .
dld toso diskolo tou itan na poun , an den ekenothei to gipedo mexri paratetarto tha anvlithei o agwnas? afou apo tin et1 pou parakolouthousa tis sizitiseis epese stin sizitisi afti i epilogi alla meta apo ligo eipe o ipefthinos pws i apofasi eiani oristiki .
και εσυ οταν λες γυναικοπαιδα να φανταστω εννοεις τρυφερα αγορακια με πρωτυπα τον α.φιλιππιδη?
και μην ξεχναμε πλησιαζει σιγα-σιγα και το ματσακι στο πολο![]()
![]()
ναι, γυναικόπαιδα.
...
i need feminime venoms in order to function with the system.
τζόυ άλλεν εννοώ απλό κόσμο, όχι οργανωμένους.
Μην παριστάνεις τον βλάκα (εκτός αν είσαι).
stormrider καλά τα λες, κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό, ίσως να υπάρχει κάποιο νομικό θέμα, πιθανώς οι της ΕΟΠΕ που ήταν στον αγώνα να μην είναι αρμόδιοι να διατάξουν την εκκένωση του γηπέδου και να απαιτείται σύμπραξη και των ομάδων, κάτι το οποίο ο σίγουρα χαμένος οσφπ (μη ξεχνάμε άλλωστε ότι χάρη στη διαιτησία προκρίθηκαν στο τελικό αντί της καλύτερης ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ την προηγούμενη μέρα) δεν είχε την διάθεση να κάνει όπως θα είδες.
Blood for all tears shed
And Fire for hate
All false ones fate
λολ αμα δεν ειδες το ματς τουμπεκιασου.Originally Posted by pitchfork
επισης γραφω στα παπαρια μου τους οπλισμενους στρατους που επιτιθονται εκατερωθεν.
και αν καποιος επαιρνε το κυπελλο στα χαρτια το καλυτερο που θα εκανε ειναι να το βαλει ολοκληρο στον πατο του.
ποστ πιτς λολ.
Δηλαδή για να καταλάβω Darkling, θεωρείς ως πιο σωστή λύση μετά από τέτοια συμβάντα να βγει η ομάδα στο γήπεδο υποχρεωτικά; Γιατί σε ότι ποστ έχεις κάνει απλά αναφέρεσαι στο ότι ζήτησαν το κύπελλο γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να γίνει ο αγώνας λόγω υπευθυνότητας των αντιπάλων. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το μεμπτό σε αυτό, εκτός αν για κάθε περίπτωση τίτλου που κρίνεται χωρίς αγώνα πρέπει να λέμε "ομαγκαντ κοίτα δω πως το πήρε". Αν δεν το εννοείς σόρρυ εκ των προτέρων , απλά το λέω επειδή ότι πόστ έκανες εδώ έχει σχέση με αυτό.
Επρεπε να βγει να χασει 3-0 και να τους δειρουμε μετα.
Οκ, σοβαροτερα, ειπα οτι τα ξυλικια δεν ειναι δικο μου προβλημα, αμα θελουνε να τα λυσουν.
απο κει και περα, ειναι απλα ενα δειγμα του οτι στην ελλαδα το ιδιο ακριβως σκηνικο ειναι καταπτυστο οταν το κανει ο Ολυμπιακος και δικαιολογημενο οταν το κανουν οι αλλοι. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο, και προφανως το κυπελλο βολλευ δεν ειναι ακριβως και η πρωτη προτεραιοτητα μου στον αθλητικο τομεα.