H AEΛΑΡΑ μας το εκανε παλι το ταμειακι. Ελα μωρη Τυρουπολη!!!
H AEΛΑΡΑ μας το εκανε παλι το ταμειακι. Ελα μωρη Τυρουπολη!!!
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
νομίζω πως λένε οτι το να εχει ζυγό αριθμό τατου ειναι γρουσουζιά. καλύτερα να κάνεις 2 μαζεμένα για να ξεμπερδέψειςOriginally Posted by fandango
![]()
Μόλις έσβησα αλλά 2 GBytes από άχρηστα Mp3 που είχαν κάνει κατάληψη στο σκληρό μου δίσκο...
έχει κι άλλα να πάρει η μπάλα.....
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Uponoeis pws einai polla ta 2GB?![]()
Χρόνια πολλά στη μορφαιν!!
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Originally Posted by X
einai polla ta kousou
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Originally Posted by fandango
τι?
i need feminime venoms in order to function with the system.
Μαλακα irreligious ήρθες low bap festival να δεις 2 μέρες Rodney P (των London Posse) ή δεν πήρες καν πρέφα?
χαχαχαχαOriginally Posted by wino
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Originally Posted by Deniz
ούτε καν!είμαι άφραγκος όσο δεν πάει και έχω ν πατήσω σε live άπειρο καιρό.
ωραία ήταν?
i need feminime venoms in order to function with the system.
Originally Posted by Kelldorain
Originally Posted by Ruthless
Ευχαριστώ, παιδιά. Πάει το γνωστικό, αύριο έχουμε όμως το party με τα παιδαγωγικά. 11:30 η ώρα το πρωί για καφέ στην νίκης με τα βιβλία/σχέδια μαθήματος μαζί και να αγναντεύουμε τον θερμαϊκό και στις 15:00 οι εξετάσεις!
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
gia poio logo mporei ena video apo youtube na min einai "available in my country"?
Γιατί ο uploader έχει καθορίσει τις χώρες που θέλει να είναι διαθέσιμο, και μάντεψε.
Ναι ρε.. είναι τρομερός απλά..Originally Posted by irreligious
τον έχω δει 6-7 φορές και δεν τον έχω βαρεθεί στιγμή..
κάθε μήνα να ερχόταν θα πήγαινα
riiiiiiiddim killaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Και με Dub Pistols δε μας χάλασε ε. Και riddim killa και απ' ούλα.
Γκρίζαρανε και οι κρόταφοι, και βγάζει μια σοφία ο πούστης.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;