Quote Originally Posted by NaSha_UniVerSo
Ρε μαλάκα Μάριε, όταν θα φοράς τη σκούφια του σεφ, θα αξίζουν τα 35 euro οι σαλάτες και τα ασημικά σου ;
Να πας να τα πεις αλλού αυτά, δεν έχω βλέψεις ούτε για σκούφιες και τίτλους ουτε για ασημικά!
Αλλά θα σου απαντήσω συνοπτικά για να σου δώσω να καταλάβεις τι λέω
Οι μπάντες πληρώθηκαν ένα ποσό α (το οποίο είναι λογικά στάνταρ για κάθε live που κάνουν)
Τα έξοδα του τύπου για την συναυλία συνολικά θα 'ναι α + α' = β (όπου α' βάλε διαμονές, αεροπορικά και ταΐσματα κλπ)
Το ποσό αυτό (β) δεν έχει καμία επαφή με το ποσό που ήθελε ν' αποκομίσει (και μάλλον δεν τα κατάφερε από αυτό το live) ο συγκεκριμένος τύπος από το event. Έχει ξεφύγει τελείως.
Δεν κρίνω την αξία της τέχνης των συγκροτημάτων (που είναι σε λογικά πλαίσια οι άνθρωποι κατ' εμέ, έχουν μέτρο, και δεν ζητάνε υπερβολές [για καλλιτέχνες που ουσιαστικά η τέχνη τους είναι κι η δουλειά τους]), αλλά όχι να μου τα παίρνει ο μαλάκας ο μεσάζοντας εις διπλούν επειδή έτσι του 'χει καυλώσει. Είναι μια διαφορά μεταξύ κέρδους και αισχροκέρδειας και η αλτεργκαου βρίσκεται με ευκολία στο δεύτερο πάτημα.

υγ. αυτά με τα α και α' ίσως φαντάζουν γελοία σε κάποιους αλλά ετσι μου 'ρθε να τα γράψω για να γίνει πιο σαφές αυτό που λέω.