πολλοι τα μισουν τα συνεχομενα quotes, συγνωμη
ολα μιλανε για μουνια; και μετα λες εμενα καθυστερημενη;Originally Posted by Ruthless
γι'αυτο το λογο θα επρεπε να μην τις τραβαει ουτε το ροκ ουτε το πανκΌταν στις συναυλίες είναι τόσοι ιδρωμένοι μαντραχαλάδες που κάνουν headbanging;
χαχ, ναι, οσο ταυτιζεσαι εσυ που εβαλες μεσο στο στρατο για να μην κακοπερασεις. αυτος εισαι!Ή ταυτίζονται όταν τα τραγούδια μιλάνε για βαλχάλες πχ;
και συγκρινε τωρα τον εαυτο σου που ταυτιζεσαι με τις βαλχαλες και τις μαχες με μια Ισραηλινη που μπορει να σου λυσει/δεσει ενα MG με κλειστα ματια
ευτυχως δεν ειναι μονο αυτοι. και οπως το χεβιμεταλ δεν ειναι σατανιαρικο (.) και μπορουν να το ακουν και χριστιανοι, ας πουμε οτι μπορουμε να ακουμε καποιες μπαντες αφηνοντας απ'εξω το μεγαλειο των προαναφερθεισων (καπως ετσι) μπαντων.Η μεγαλύτερη heavy metal μπάντα των ΗΠΑ έχει τραγούδι που εγώ αν ήμουν γυναίκα και είχα λίγη τσίπα πάνω μου θα τους μισούσα(Pleasure Slave). Το ίδιο και η μεγαλύτερη heavy metal μπάντα του Καναδά(Show me your tits).
και οι μπλακαδες για χαβαλε τα κανουν. εχεις λιωσει να τους κραζεις ομωςOriginally Posted by Ruthless