Εγώ παιδιά για να είμαι ειλικρινής τον τελευταίο καιρό ακούω πολύ συχνά αυτό
και πολύ μου αρέσει![]()
Εγώ παιδιά για να είμαι ειλικρινής τον τελευταίο καιρό ακούω πολύ συχνά αυτό
και πολύ μου αρέσει![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ε, πες και το μαγαζι.Originally Posted by Tyler_Durden
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΕ sendspace:Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
Code:http://www.sendspace.com/file/74jo3v
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
[quote=Sotos_The_Tequiler]ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΕ sendspace:Originally Posted by "Sotos_The_Tequiler":fs9e7lau
[/quote:fs9e7lau]tequila man eisai super. kernaw tekilesCode:http://www.sendspace.com/file/74jo3v
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
πολύ σωστός ο εμετόςOriginally Posted by Amnesiac.
ακούστε το μαζί με το από κάτω
![]()
swsti mpala
diafwnw sto earthless. sonic prayer dagkwto
there is no stronger drug than reality
Soto eisai morfi.Na sai kala.Thanx![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
celestial season gamw ths mpantes,prosfata akouw olh th stoner fash tous,giati xekinisane ws doom mpanta/h exelixh omws polu kalh!!
k fusika theous NATAS!!
re malaka exw celestial season to prwto tous dempo se kasseta kapou kai itan fasi atmiosfairiko katitis pou tou vazoume metal tabela. giann stonerades?Originally Posted by alicegr
pwpwpw e re ti ginetai ston kosmo
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Originally Posted by regularpaul
το ξέρετε πως παλιά σε αυτούς έπαιζε κιθάρα ο Bong-Ra ε.
egw apo celestial season exw akousei mono to solar lovers pou einai eksairetiko. tautoxrona omws me kanei na anarwtiemai ti douleia exei to onoma tous edw mesa. ritoriko einai, tha akousw tous metepeita diskous
kata talla na prosthesw auto:
oxi san protasi gia ton threadstarter. genika, na yparxei.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
οι celestial season ξεκινησαν ως doom/death (forever scarler passion/solar lovers)
το γυρισαν στο stoner (orange/chrome)
και τελειωσαν σε πιο alternative rock υφος (lunchbox dialogues/songs from the second floor)
Αυτό είναι πολύ ωραίο![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Επειδη ναουμ Παυλος δεν εδωσε και πολυ ρεστα/δε πολυασχοληθηκε με το ποστ και επειδη ο καθεις λεει το μακρυ και το κοντο του να μη το κανω κιεγω?
Τι εγω εχω δηλαδη την εχω πιο μικρη την αποψαρα απο σας?
Βασικα εχουν ειπωθει διαφορα πολυ καλα αλμπουμς/μπαντες κτλ, τα υπερτατα ειναι λιγο πολυ γνωστα σε ολους, οποτε επειδη βαριομανε στη δουλεια ανετρεξα λιγο στα παλια και βρηκα καποια EPs και splits τα οποια οχι απλα ειναι ενδιαφεροντα αλλα τις περισσοτερες φορες παρουσιαζαν και καλυτερο υλικο απο τις κανονικες δισκογραφιες των μπαντων που συμμετειχαν.
Ολα οσα παραθετω παρακατω ειναι προσωπικη και παντα ταπεινη αποψη για το τι ειναι στονερ.
Ο καθενας εδω μεσα το θελει με το δικο του τροπο.Εγω το προτιμω μαστουρωμενο,ψυχεδελιασμενο, επαναλαμβανομενο, fuzzαριστο, midtempo και με εισαγωγες ανω του λεπτου. Ενταξει;
Στα @@ σας ξερω. Και μενα =ρ
Ακολουθουν διαφορες φωτος/σχολια και αποψεις παντα προσωπικες. Αντε, 2-3 να εχω ενστερνιστει απο "γνωστους" συγγενους webzine.
1)Παντοτινη αγαπη
Πολυ μα πολυ ωραια η πλευρα των Nebula αλλα αυτη των Lowrider κοβει γαλαξιες.Νομιζω πως δε τα καταφεραν στο Ode to Io αν και εφτασαν πολυ κοντα.
2)
Οταν το ειχα ακουσει ψιλοξενερωσα με τα κομματια των acrimony (χαχα) και θεοποιησα αυτα των Church.Ενταξει Church δινουν ρεστα και acrimony ειναι κατα πασα η 2η πιο στονερ στονερ μπαντα του κοσμου. Οκ, ηταν.
3)
+dozer επειδη δε φαινεται καλα.Ενταξει δεν εχει κατι να πω οι πιο πολλοι τις ξερετε και τις 2 μπαντες, οι unida θα γαμουσαν ακομα και αν επαιζαν reggae, αλλα μεχρι εκεινη τη στιγμη οι dozer παρουσιασανε τον καλυτερο εαυτο τους.Μεχρι το...
4)
Brain Police - Dozer (Tour EP) Δε φαινεται η εικομα απτο rateyourmusic γαμω.
Βrain ποιοι; Εδω οι dozer γραφουν το κομματι της χρονιας (ναι ναι!)Αυτο μονο ακουω τα αλλα τα περναω!
5)
Λογια περιττα, διασκευη Into the void και σκατο στην καλτσα. Τολμησανε ναι αλλα απτην αλλη ειναι και οι Kyuss.Παλιοροκας (φαλακρουλης-μονιμος απο ΣΜΥ) σχολιασε οταν το επαιξα στο μαγαζι "Πωπω, τι αμπαλοι ειναι αυτοι;Ακομα και οι Σαμπαθ που ουτως η αλλως ειναι αμπαλοι το παιζουν 10 φορες καλυτερα". Ντααααααξ, πασο! Μπαμ μπαρακατ.
6)
(Starchild/rebreather ξερω ναι δε φαινεται)
Παρα πολυ καλες και οι 2 μπαντες στα προσωπικα τους, starchild ψυχεδελεια rebreather βρωμια γκαζια και χεβυνεςς αλλα οκ εδω υπαρχει ενα Come To The Back/Madre απο τους 2ους.Κομματι της χρονιας επισης (2004?).
7)
+Orange Goblin δε το λεει απαυτη την πλευρα νομιζω.
Ενταξει οχι κατι διαφορετικο υπεργαματο η σπανιο αλλα ονοματαρες και οι 2 με (νομιζω) ακυκλοφορητη διασκευη Hand of doom apo Goblin.Κλαιν =ρ
Ενταξει.Αυτο ακομα κυκλοφορει (7") και ειναι υπερτελειο.Καινουριο κομματι wizard σε witchcult today -που ολοι ψιλοπροσκυνησαμε (οκ εκτος απαυτους που τους ακουγαν αποταν επαιζαν νταμπστεπ)- φαση, και διασκευη Rev Bizarre σε gate of nanna. Καμμενοι. Αλλα θεοι.
9)
1 ki 1 ολα τα κομματια εδω σε πιο psych-desert φαση και για τους 2 απτα συνηθισμενα τους. Τελειο =)
10)Τελος αυτο
Oxi split αλλα collaboration, oxi τοσο ΣΤΟΝΕΡ αλλα πιο space doom (χα-χα ακου space doom), και απλα θελω να υπαρχει σαν 10ο. Στο υφος και των 2 περιλαμβανοντας στοιχεια σε αρμονια και απο τους 2, οχι καλυτερο απο τα προσωπικα αλλα διαφορετικο και μαλλον εξισου ενδιαφερον.Τελειο packaging, οχι και τοσο τελεια τιμη ομως =ρ αξιο του ονοματος που φερουν οι τρισμεγιστοι ufo και αυτο που προσπαθουν να φερουν οι lento.
Κατι ακομα. Επειδη ειμαστε και ψιλο λατρεις ελληνικης σκηνης (ειμαστε οι καλυτεροι, τιμια χωματα, συνορα στον βολο και αλλες τετοιες @@ες) υπαρχουν μερικα πραγματα (κυριως demo και EPs) τα οποια απλα ψαχτε τα/βρειτε τα/κατεβαστε τα.H πρηξτε Παυλο να ανεβασει χα-χα!
/λιστ*Αυτα που ΕΓΩ θεωρω ΣΤΟΝΕΡ!*
1)1000mods (οκ αυτοι ακουγονται πιο Acrimony απτους Αcrimony πχ).Τους ξερετε ολοι στα @@ προσωραμε.
2)Semen of the Sun - Old Dog (πριν ξεπουληθουν και αρχισουν να παιζουν ελεκτρογκοθ)
3)Lord13 - Embrace (AAAAAAAA STONER!! ο πιο στονερ ελληνικος δισκος εβερ. Τρου του δε μποουν, δε ξεπουληθηκαν ποτε, θα βαλω και αυτοκολλητο τους σταμαξι, μου στειλαν κοπια απο αυτο αλλα δε παιζει επειδη τογραψε σε μεγαλη ταχυτητα ο μλκς.Σκατα. Κοβει ετεροχρονισμενα συμπαντα - τεμαχιζει απροσαρμοστους γαλαξιες)
4)Human Asteroid - demo
5)Terminal Curve - Feeding Frenzy
6)Chronic Herbal Influence - Demo
7)Add the River - Demo Απο Συρο (go Μακ!)
Jesus Toy - Demo (αυτοι με ειχε πει ο Παυλος αν θυμαμαι καλα οτη ειναι οι πρωην Vibratorre Bizarro χωρις τον κιθαριστα τους η κατι τετοιο.Ακουγωντας το ντεμο επαληθευτηκαν τα λογια του οτι ισως ηταν περισσοτερο υποσχομενο και απο το Side Fx πχ. Στην πραξη αυτοι διαλυθηκαν και οι αλλοι βγαλανε το Use, ok)
Τελευταιο bonus, το υποσχομαι.
Αναφερεται συχνα το Too Stoned τελευταια, αλλα ολος ο δισκος νομιζω πως αξιζει να μπει σαυτο το θρεντ. Τουλαχιστον το αξιζει.
Διαφερει απο τα αλλα 2 που εχω (Mana και Portals of Nothingness) αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο τους.
Τελος. Μαλλον εγραψα παρα πολλα και ξεχασα ακομα περισσοτερα, σορρυ ε...