ευτυχώς που μου ήρθε το λευκό, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε εβδομαδιαία άσκηση χωρίς σύνδεση με το αγαπημένο μου ERγαλείο
ευτυχώς που μου ήρθε το λευκό, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε εβδομαδιαία άσκηση χωρίς σύνδεση με το αγαπημένο μου ERγαλείο
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
η πύλη:Originally Posted by wino
η εκπαίδευση στα ΛΥΒ:
wom, έτσι κι αλλιώς είσαι σε ένα μέρος που δεν θες να είσαι, με κάποιους που δεν θες να είσαι και κάνεις μαλακίες που δεν θες να κάνεις, ε, καλύτερα λοιπόν να μην είσαι σε ένα βουνό μες στο πουτσόκρυο, αλλά να έχεις φως, νερό, τηλέφωνο, καπουτσίνο και (ακολουθεί φωτο α λα ρειζορ)
playstation.![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Originally Posted by Magellan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: fandango pou hsoun akrivws sto stratopedo?
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
μμ, δεν θυμάμαι ακριβώς ρε γαμώ,, ήταν ένα κτίριο κατά μήκος της εξωτερικής περίφραξης, από το πίσω μέρος έβλεπε τον δρόμο από Καβησσό για Φέρρες, και στην γωνία ήταν η σκοπιά που ερχόταν ο πακετάς με τις πίτσες και τα σουβλάκια.
γενικά πάντως, απ'ότι μας έλεγαν αυτοί που ήταν εκεί, το τάγμα ήταν κατάμαυρο. απλά εμείς ήμασταν 300 άτομα και μας πήγαιναν γαμάτα οι υπηρεσίες.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
πρεπει να εισασταν στο 561 τπ που ανηκει στην 7η ταξ. που ειναι στο προβατωνα, οπου πηγα και γω
και μας ειχαν πει παλιοι λυβιτες , της σειρα σου δηλαδη, ποσο γαματα ειχαν περασει και περιμενα να ειμαστε κυριλε
αλλα εμεις πηγαμε στο 541 τπ που ανηκει στην 31 ταξ, την ταξιαρχια των φερρων δηλαδη(με τη ωραια αυτη φραση στην πυλη) και ειμασταν λιγοτερα ατομα και γενικα μας γαμησαν.πολυ τρεξιμο πολλες πειθεωρησεις καμπανες κτλ κτλ γενικα δεν ηταν και οτι καλυτερο αυτος ο μηνας
γενικα αποτι ειδα δεν ηταν και οτι καλυτερο φερες οσον αφορα τα διαφορα ταγματα, λοχους διαβιβασεων κτλ κτλ
απλα ειναι οτι κοντινοτερο σε αλεξανδρουπολη
εντιτ![]()
![]()
Μόλις γύρισα από Λήμνο και πλέον για τους υπόλοιπους 4 μήνες της θητείας μου δε θα ξαναφορέσω παραλλαγή. Γραφιάς ασφαλείας στο 401, σχεδόν δημόσιος υπάλληλος.
Μη γαμήσω φεύγω 4 Φλεβάρη για Τρίπολη, ξέρω ξέρω μην γκρινιάζω γιατί είμαι αεροπορία αλλά μη χέσω 23 μέρες εκπαίδευση!
Τέσπα, Magellan μην πεις κουβέντα! Σε λίγο καιρό θα ρθει κι ο FIXXXER αλλά θα 'ναι ψαρούκλα! Αυτά.
κοψε τι γκρινια ρε παπαρα
Φιλαράκι, (πριν κάνεις εντιτ) το άρθρο πριν την λέξη γκρίνια γράφεται με "η"... Έτσι ενημερωτικά..Originally Posted by Magellan
![]()
σταρχιδια μου
Δεν έχει εμπεδώσει ακόμα αυτή την συμπεριφορά. Περίμενε να πάει αεροπορία πρώτα.. και να ψοφήσει στο κρύο της Τριπόλεως. Ετοιμάσου για κρύα!!Originally Posted by Magellan
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Που να πήγαινε και στρατό δηλαδή![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Έτσι περνούσα εγώ και δεν ήμουν αεροπορία. Go figure.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.