χαχ!παντως ηθελα να πω πως αιτια που εκανα αυτο το θρεντ,ηταν ενα σημερινο δωρο (απο τον παιδικο μου κολλητο ο οποιος ζει αγγλια),2 κουτες με 106 δισκους,ολοι μεταλ.
επειδη τα νευρα μου ηταν ταραγμενα μετα το χθεσινο παιχνιδι και επειδη αυριο φευγω για καμια 10αρια μερες απο την πολη,σηκωθηκα το πρωι και καθομουν και εβγαζα ολους μου τους δισκους.πανω στην καυλα,ειπα να τους χωρισω σε 3 κατηγοριες.πανκ/χαρντκορ,ανεξαρτητα,μεταλ.οταν καταλαβα πως οι μεταλ δισκοι κατειχαν το συγκινητικο ποσοστο του 12%,και σε συνδυασμο με το δωρο που εσκασε μυτη σημερα,ειπα να δω τι γουσταρουν απο μεταλ ατομα που ως επι το πλειστο δεν εχουν επαφη με το μεταλ.αρχισαν λοιπον τα τηλεφωνα σε κολλητους,επεσαν συζητησεις,διαφωνιες κτλ κτλ και ειπα λοιπον αυτο να το μεταφερω εδω σε ενα θρεντ.
ενταξει,ειμαι αρρωστος.το χθεσινο παιχνιδι με χαλασε παρα πολυ απο οτι φαινεται.
εντιτ-χαχα καλκι,το ποζεσσντ το ειχα και εγω σε αυτην την εκδοση,μαζι με voivod-war and pain και carnivore-s/t.οταν τα βρηκα πιο μετα παμφθηνα σε δισκους τα χαρισα σε φιλους...![]()