Καλή φάση! Μπαίνω Φεβρουάριο! \m/
Καλή φάση! Μπαίνω Φεβρουάριο! \m/
Originally Posted by daydreamer
Δε σε πιανει και αρα χανεις (προφανως) και του Μαιου.Κωλε!
σε μας τουλαχιστον ειχαν κανονιστει τα σχηνακια να γινουν 2 Φλεβαρη εδω και 2-3 μηνεςOriginally Posted by freak brother
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
δεν είχα πάει ποτέ σκηνάκια. κρίμα. πρέπει να είναι ωραία εμπειρία, ε?![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
katapliktiki, eidika otan gyrizeis apo adeia ki exoun idi perasei oi 7 meres tou 12merou, les oti siga min se steiloun, se kouvalan omws opws na nai xwris oplo, den kaneis ypiresies - apla dianyktereveis 5 vradya sto ypai8ro, exeis na ksiristeis apo to vrady pou efeyges apo to spiti sou gia na gyriseis pisw kai tin 4i mera sta skoinakia o dioikitis ilis (ton opoio rixneis kai 3 xronia sto kefali) xtypietai "periptwsara eeeee periptwsara ksyrisou mi se kampaniasw" .... aaaa ola ayta gia na meineis alles 10 meres kai na pareis to ypoloipo adeia apolisewsOriginally Posted by fandango
.... opote ki exeis gia ksypnitiri to "tin alli kyriaki pairnw to xarti .... apolyomai .. apolyomai ...." ki oloi oi epop-hiphop na trelenontai perissotero apo tis alles seires pou afineis mesa .... aaaaaaaaax wraies epoxes stin gkasmadia
![]()
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Καλά, ούτε εγώ έκανα. Γιατί Μάιο ήμουν ακόμα σε ΕΚΕ και Οκτώμβρη ήμουν σε μονάδα εσωτερικού, μέσα Νοέμβρη έφυγα για το ζόρικο τάγμα. Και εκεί ακόμα, στα διήμερα που κάναν, εγώ είχα καβάτζα φυλακίου.
Αλλά τώρα αν όντως το κάναν έτσι λέει τρελά να μπεις Φλεβάρη να γλιτώνεις τουλάχιστον 1 σετάκι σκηνάκια το χρόνο(κι ο Νοέμβρης δεν είναι άσχημος αν ξέρεις πως θα φας καιρό σε ειδικότητα - 6+ βδομάδες).
Και μιλώντας για μαλακίες στα τελειώματα, σκέψου να γυρνάς από άδεια απολύσεως Δευτέρα πρωί, Τετάρτη να απολύεσαι και να ξαναπαίρνεις όπλο από αποθήκη και να φεύγεις με όλο το στρατόπεδο για ολοήμερη καθολική βολή-άσκηση(με στησίματα μεγάλων σκηνών, σχήδες να στα χώνουν κλπ κλπ).
Δεν τους χάλασε βέβαια που εγώ απολυόμουν Τρίτη και έτσι Δευτέρα μάζευα υπογραφές σε ένα άδεια στρατόπεδο και μετά βγήκα εξοδούχος και για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν είδα την γαμημένη την Ξάνθη σαν ένα τεράστιο καψιμί(αφού συνολικά άντε να έβγαλαν 20-30 φαντάρους εκείνη τη μέρα εξοδούχους και τα 2 στρατόπεδα της Ξάνθης).
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να μην θελει (μεχρι φοβου πχ) να βγει κανεις σκηνακια ? Απο περιεργεια ρωταω απλα ...
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Ότι μαλακία γλιτώνεις, καλό είναι.
Δηλαδή πρέπει να είσαι μαζόχας για να γουστάρεις τα σκηνάκια, με τα 10ωρα σκοπέτα λόγω έλλειψης κόσμου, το μάζεμα ξύλων, το ψωλόκρυο κλπ κλπ.
Τουλάχιστον από ότι μου λέγανε.
Τώρα αν πήγες σκηνάκια σε μετεκπαίδευση, αυτό δεν μετράει. Μόνο στην μετεκπαίδευση γνωρίζεις τον στρατό και τον χαίρεσαι.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Έλα ρε. Εμένα με πέτυχες πάντως!!!Originally Posted by Ruthless
![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
εχω κανει δηλωση για τα σκοινακια - ηταν οι 12 πιο απαλευτες μερες της ζωης μου
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Εγώ τα γλίτωσα τα σκηνάκια επειδή στο ενδιάμεσο με στείλανε με απόσπαση στην Κάλυμνο. Βέβαια, έκανα 15ήμερο Καλόλιμνο που είναι πιο απάλευτο από πλευράς συνθηκών διαβίωσης (τόσες μέρες χωρίς τουαλέτα, νερό για μπάνιο κ.λπ.) αλλά τουλάχιστον δεν είχε εκπαίδευση και προβλεπέ υπηρεσία.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
τον φεβρουαριο ειδα στην αυλωνα τοσο χιονι οσο δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου...
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
μέχρι φόβου όχι, αλλά αν έχει κάποιος να επιλέξει ανάμεσα σε 12 μέρες απαλεψιάς στο τάγμα, όπου μπορεί και να βγει εξοδούχος, ή να κάνει ένα μπάνιο της προκοπής (τέλος πάντων) και σε 12 μέρες απαλεψιάς σε ένα βουνό μέσα στην μπίχλα, προφανώς δεν θα επιλέξει το δεύτερο.Originally Posted by wom
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Originally Posted by fandango
gia dwse
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
ειναι μια οπτικη γωνια και αυτό ...Originally Posted by fandango
Απο την αλλη ποιος μπορει να ειναι τοσο καλομαθημενος ωστε να μην μπορει να ζησει 12 ημερες στην υπαιθρο χωρις φως, νερο , τηλεφωνο, aic condition, tv, playstation, derby sports, bluetooth, cappuccino, την μαμα κτλ ?
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret