Ουστ ρε μλκ που βάζει δίπλα δίπλα τον τάπερ από το πέραμα με τον ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ να ουμ.
Ουστ ρε μλκ που βάζει δίπλα δίπλα τον τάπερ από το πέραμα με τον ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ να ουμ.
Deniz είδες τον κλιντ με εφπι μπλούζα;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Όχι εγώ, αλλά φιλαράκι μου στα Εξάρχεια (την πιθανότητα μούφας/μπερδέματος/ψέμματος ξέχνα την)..
Πόσο μηδέν γαμώ την κόκα που σνιφάρει?![]()
Τρελός.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Έλα να κάνουμε έρωτα. Μαλάκα, δες το chasing the dragon του necro, και αν μου πεις ότι δεν μοιάζει με τον ill bill ο Μιχαλάρας είσαι τυφλός.Originally Posted by Deniz
Όσο για το tribal Νικίτα, ήμουν μπροστά και μου 'χε πέσει το σαγόνι στο πάτωμα ξέρογο.
Είπε κάτι του τύπου ''Γιατί τους αγαπάμε" και σηκώνει την πάνω μπλούζα και φορούσε το τιμημένο.
Word
Να φροντίζεις γογγύλια
και να μ' αγαπάς
είναι διγαμία
πάει τελείωσε
αχαχαχαχα, το σοκολοβάκι ξέρει αγγλικά τουλάχιστο;
a monkey in silk is a monkey no less
αμέ, πολύ καλά. μόνο που είναι απασχολημένο να κάνει τον καραγκιόζη συνέχεια και δεν του μένει πολύς καιρός να μιλάει.
Να φροντίζεις γογγύλια
και να μ' αγαπάς
είναι διγαμία
πάει τελείωσε
αχαχ
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
χαχαχαχαχ.Originally Posted by carheart
"69" είναι πάντως.
Γυναίκα Χάουζ
Μίκαελ
![]()
Word
Χαχαχαχα!![]()
Στο πιο άνιμε όμως![]()
Τρίβια: εγώ (και όλος ο κόσμος γύρω μου), μικρός πίστευα ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε κάνει εγχείριση για να γίνει λευκός, επειδή του κάβλωσε. Αλλά πριν λίγο καιρό βρήκα ότι είχε δερματικά και αποχρωματιζόταν ούτως ή άλλως σε μεγάλες περιοχές, και έκανε την εγχείριση για να είναι τουλάχιστον ομοιόμορφος. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα σας εκπλήξει.