METAL HEALING FESTIVAL (το 1ο) στη Δράμα...
γαμώ το στρατό, μεταξύ άλλων έχασα ABORTED, NIGHTSTALKER και Distortion of Perception
METAL HEALING FESTIVAL (το 1ο) στη Δράμα...
γαμώ το στρατό, μεταξύ άλλων έχασα ABORTED, NIGHTSTALKER και Distortion of Perception
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Originally Posted by Intronaut689
μακαρι οι ξενερες στον στρατο να ηταν τετοιας φυσης![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Στα Live Που ήθελα να πάω, πήρα άδεια και πήγα!Originally Posted by Intronaut689
![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Χα, εγώ πήγα στο πρώτο Metal Healing ακριβώς επειδή ήμουν στρατό. Σέρρες τότε. ΔΝ και την κοπάνησα μάλιστα από το στρατόπεδο Σαββάτο στις 9 το πρωί με υπηρεσιακό κολλημένο στην έξοδο. Ωραίες μέρες, θυμάμαι πέτυχα και τους Wotan στο τρένο όπως γύριζα από Δράμα Σέρρες το βράδυ. Αλλιώς σιγά μην πήγαινα 700 χλμ βόρεια για Wotan/Marauder/Strikelight μόνο.
Κατά τα άλλα, όλα κανονίζονται. Πχ στο UTH II δε βόλευε με τίποτα το Σ/Κ που έπεσε, καθότι ήταν μετά τα γκρουπάκια Πάσχα και λόγω γκρουπ εγώ δεν μπορούσα να πάρω άγραφο εκείνο το Σ/Κ(ήμουν ακόμα τότε στο ΕΚΕ - το καλύτερο μέρος της θητείας μου με 1-1 και άγραφο κάθε 2ο ΠΣΚ). Τέσπα, προτίμησα να χάσω ένα ΠΣΚ και να το τρενάρω μια βδομάδα για να μου κάτσει ακριβώς.
Α ναι, και είχα δει και Candlemass Θεσ/νίκη πάλι με ΔΝ(κομμάτια είχα μπει το άλλο πρωί στο στρατόπεδο).
Το μόνο που έχασα ήταν το Brocas Helm πριν κανά χρόνο περίπου, γιατί τότε έκανα ζωάρα στα φυλάκια(ε μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας).
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
+ Enslaved το ΦεβρουάριοOriginally Posted by Intronaut689
![]()
τι? πως? που? ποτε??????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Απο εδώ το είδα:Originally Posted by Zoonchild
http://www.rocking.gr/modules/forum/...ead.php?t=9771
χειροτερη ημερομηνια δεν θα μπορουσαν να βρουν....![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
E, τι να κάνουμε άλλους τους βολεύει, άλλους όχι..
On topic,
Όταν βλέποντας αυτή την pic αναγνωρίζεις αμέσως ότι ο τύπος δεξιά έχει όπλο τύπου Barrett και συνειδητοποιείς ότι έχεις καεί αρκετά στο Call Of Duty
και πρέπει να παίξεις και κάνα άλλο game..![]()
Ta Barrett einai kati parapanw apo opla, einai agaph einai hdonh einai to Rambo to 4 einai...
Einai h xara tou na pyroboleis kapoion mesa apo 1 metro mpeton. Einai ta dakria pou kyloun otan diamelizetai to swma tou apo thn ormh kai thn tribh tou blhmmatos (apo 1km apostash)...
![]()
![]()
![]()
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!".....
quoth the server, 404.
πολεμικό action παιχνίδι, που ΔΕΝ είναι του 2ου παγκόσμιου, είναι πατάτα..
κ το απόλυτο όπλο γι'αυτά τα παιχνίδια είναι ένα απλό και λιτό Kar98k
έτσι όπως μας έμαθε το πρώτο CoD και το αρχίζαμε κ το τελειώναμε με δαύτο
εντιτ: το πρώτο μου ποστ σ'αυτό το τοπικ! ήρθε η ώρα να πάω φαντάρος?
I must have some booze. I demand to have some booze
Μόλις έβγαλες πατάτα Far Cry, Halo και Half Life
έλα νταξ υπερέβαλλα λίγοOriginally Posted by Kelldorain
καταλαβαίνεις..
I must have some booze. I demand to have some booze
Είσαι αθηναίος, έχεις χοντρό βύσμα και μπορείς να μπεις αεροπορία; Κάνε τα εξής:
Θα προσπαθήσεις να πάρεις το Ι5. Δεν αναγράφεται πλέον στο χαρτί της απόλυσης οπότε μην φοβάσαι αν θα στιγματιστείς ή όχι... Αν το πάρεις μπράβο σου, αν όχι συνέχισε να διαβάζεις...
Θα μπεις ΜΑΙΟ (τουτέστιν πρέπει μέχρι Γενάρη το αργότερο να διακόψεις αναβολή, μίλα με το βύσμα σου).
Θα βγεις Ι3ΧΟ ή Ι4 (κιλά, μάτια, μέση, γόνατα - πολύ εύκολα σου δίνουν όλα αυτά το απαραίτητο Ι)
Θα κάνεις 25 μέρες εκπαίδευση Τρίπολη. (η μόνη "πίπα" - μη ψαρώνεις, όλα είναι θέατρο, απλά είναι πολλές οι μέρες και τα νεύρα σου θα γίνουν νέρο προς το τέλος, και κυρίως από άλλους βλάκες φαντάρους που δε τη παλεύουν από τη 3η μέρα, όχι από μόνιμους)
Θα μετατεθείς στο ΚΕΔΑ/Ζ. (Αν θες να μάθεις για ειδικότητα στείλε μου PM και θα σου πω πόσες μέρες μέσα/έξω θα σε πηγαίνει - παίζει με το πόσοι άλλοι στην ειδικότητά σου βρίσκονται εκεί)
Και θα περάσεις τέλεια (τουτέστιν θα μπορείς να ζεις μερικώς έως πλήρως τη πολιτική σου ζωή και δε θα χάσεις ολοκληρωτικά τον χρόνο σου όπως γίνεται σε άλλες μονάδες).
Αυτά και από μένα...