λέω.Originally Posted by tamagothi
γουέλκωμ. Πες μας.
εδιτ είδα τη συναυλία απ'το σάητ, ωραία ε; πώς είναι ν'ακούς λάηβ το дни бегут; πόσο γλυκούλης ήταν στο nikogda; μήπως να παρατήσω τη σχολή και να πάω να τονε δω στην πετρούπολη; Ε;
λέω.Originally Posted by tamagothi
γουέλκωμ. Πες μας.
εδιτ είδα τη συναυλία απ'το σάητ, ωραία ε; πώς είναι ν'ακούς λάηβ το дни бегут; πόσο γλυκούλης ήταν στο nikogda; μήπως να παρατήσω τη σχολή και να πάω να τονε δω στην πετρούπολη; Ε;
a monkey in silk is a monkey no less
χεχ είμαι λιγάκι χώμα, αλλιώς θα είχα γράψει περισσότερα ομολογώ.![]()
ήταν τρομερά. τέλειωσαν το λάιβ και μετά βγήκαν και έπαιξαν για πολύ ακόμα ό,τι τους ζήταγε ο κόσμος. στο ντνι μπεγκουτ περίπου πέθανα. επίσης πήγα στο λάιβ με παρεάκι, μεταξύ των οποίων τη λατρεία που έχει γράψει τα λύριξ του disappointment, κι ο πετράκης του αφιέρωνε τραγούδια κι ήταν ΚΟΥΛ. α, έπαιξαν το ΜΟΥΣΚΙ.
ο πετράκης από κοντά είναι άνετα το πιο γλυκό πλάσμα έβερ. μόλις τέλειωσε το λάιβ, με σύρανε με το ζόρι να μου τον γνωρίσουν και του μίλαγα και με κοίταζε σα να περίμενε να τον μαχαιρώσω, αλλά την επόμενη μέρα μου εξήγησε ότι ζοριζόταν να καταλάβει τα αγγλικά και γι'αυτό είχε αυτή τη φάτσα. μετά το λάιβ πήγαμε για ξύδια μέχρι το πρωί και τραγούδαγαν κοζάκικα τραγούδια κιτανορέα. πιξ έχω απ'το λάιβ κι όχι απ' τις λοιπές δραστηριότητες, γιατί μετά δεν ήθελα να του χώνω τη μηχανή μέσα στα μούτρα, πράγμα το οποίο αλληλοκάναμε συνέχεια με το παιδί που παίζει μαντολίνο (που δεν είναι μαντολίνο, αλλά ντόμρα, όμως το μαντολίνο ακούγεται καλύτερα), οπότε αν θέλετε πιξ από αυτόν έχω ένα κάρο, μεταξύ των οποίων μία που είναι σκαρφαλωμένος σ' ένα δέντρο. αλλά τελικά έπρεπε να του έχω χώσει και του πετράκη τη μηχανή στα μούτρα, το μετανιώνω.
λέει έχουν πρόταση από ελλάδα για χμ απρίλιο; μάιο; δε θυμάμαι τι μου είπαν. αλλά παίζει να μην είναι η καλύτερη πρόταση έβερ. το κοιτάνε πάντως.
τα άλμπουμ δε μου τα υπέγραψε τελικά, γιατί κατάφερα να τα αποκτήσω σήμερα κατα τις 4 το πρωί (ναι, έχει 24ωρα δισκάδικα), μετά απο ολονύχτιο περπάτημα στο οποίο ο πετράκης δεν πήρε μέρος. σκέφτηκα να βάλω το σεργκέι, αλλά ήμασταν όλοι σε τέτοια κατάσταση που είπα να δείξω έλεος. όμως είναι πανέμορφα έτσι κι αλλιώς.
[καλά, εσένα σε έχω υπολογίσει και έξω απ'τα 10 σιντί.=ρ]
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
=**
post pix.
(τι ντόμρα τι μαντολίνο τι μπαλαλάικα. κοντά έπεσα)
a monkey in silk is a monkey no less
Κράτα ένα. Μου το δίνεις στο ριβέντζ την παραμονή.
Αν μιλάμε για Μάη, αν το καθυστερήσουν λίγο ακόμα τους φέρνουμε εμείς. Λογικά κάπου εκεί θα αρχίσω να αναρρώνω οικονομικά.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Originally Posted by tamagothi
και γωωωωωω!
hell yeah!!!!!Originally Posted by tamagothi
για ολα τα υπολοιπα. Ζηλια!!!!
..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...
http://justaburn.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
https://www.facebook.com/1000modsFanClub
Και γω ένα σιντί παρακαλώ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Βσκ άμα είχα κάνα λεφτό και κάποια ελάχιστη γνώση σχετικά με το θέμα θα ψηνόμουν πάρα πολύ. Τώρα απλώς ψήνομαι.Originally Posted by ntragkon
![]()
Πάντως ο σεργκέι μου είπε να τους οργανώσω λάιβ, οπότε αν τους πούμε να μας προτιμήσουν απ' τους άλλους θα το κάνουν σίγουρα.
(pinatero, εσένα σου ετοίμαζα ήδη πακετάκι για σαλονίκη, χωρίς να ρωτήσω.=ρ)
ΠΙΞ!!!!!!!!!!!
![]()
8elw 8elw 8elw
pes mou pote kai pou.
zhleuw h8ela na kanw kai egw pinks ston petrakh.
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!".....
quoth the server, 404.
θα κάτσεις και για καμιά μπύρα αυτή τη φορά;
τον πετράκη τον έβαλα και είπε ΧΑΪ στο σλουφρόχο, άμα το ήξερα ότι θέλατε να του κάνετε όλοι πινξ θα σας είχα πει να με πάρετε όλοι τηλ στο ρώσικο νούμερό μου.=ρ
ασε του και κανενα εξτρα να φροντισει και για τους θαμωνες του ντριφτερ, αν περισσευειOriginally Posted by tamagothi
![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
krima re gamwto, 8a tou ekana pinx kai goutsou kai gkeh pragmata giati mas to bgazei auto o petrakhs, ki as akoume kai manowar!Originally Posted by tamagothi
mwre fere esy cd petrakh kai 8a ginw kai katadektikos ths pareas sas!! Parallhla, paizei na er8oun pote ellada? Kseroume kana rwssiko site typou amazon kserwgw na ta paraggeiloume?
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!".....
quoth the server, 404.
Το οργανωτικό το αναλαμβάνω άμα είναι. Κάτσε να δούμε πώς θα πάει με τον άλλο που είναι να τους φέρει, κι αν δεν κάτσει το βλέπουμε.Originally Posted by tamagothi
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ginetai mazi me ton pinatero na exo ki ego[saloniki too] ? an einai efkolo ki an den einai kopos !!!Originally Posted by tamagothi
the game is the game