gamhse o aiwnios x8es sth tourkia
eida 4o 12lepto kai konteue na ginei mlkia, na gyrisei to mats alla sto telos antekse kai phre kai diafora.
gamhse o aiwnios x8es sth tourkia
eida 4o 12lepto kai konteue na ginei mlkia, na gyrisei to mats alla sto telos antekse kai phre kai diafora.
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Ένα ματς καταφέρνω να δω κι εγώ φέτος και τον παίζουν αγρίως.Παιδική χαρά όσο δεν πάει ρε.
καλά ο χοντρός.. άντε και αντίο. ο ερτσεγκ με προβληματίζει που είναι σαν καθυστερημένος.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
μαυρα χαλια
λαθη και στο τελος
αντε γεια
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Πρέπει να βρει ρυθμό ο Παπαλουκάς. Ανεβάζει λίγο στροφές και ανεβαίνει όλη η ομάδα.
Τεσπα δε νομίζω να στοιχήσει η ήττα.
den eida to mats. alla 9 pontoi elpizw na kalifthoun sto sefOriginally Posted by BlackiE
Εγώ είδα μόνο την 1η και την 4η περίοδο, τις άλλες 2 τις άκουγα μόνο επειδή μαγείρευα![]()
Πρέπει να τους άνοιξε αυτούς, όλο εεεεαααεεα άκουγα απ το κοινό!
κακό ματς από ολυμπιακό, είναι λογικό να χάνεις το ματς όταν παίζεις εκτός έδρας και κάνεις το τέταρτο ομαδικό φάουλ στο 15ο λεπτό. αστεία πράγματα, πολύ σοφτ προσέγγιση, δεν έχω ιδέα αν ήταν θέμα διάθεσης απόψε ή γενικότερο ζήτημα της ομάδος αλλά υποψιάζομαι το δεύτερο. με Παπαλουκά μαζεύουν τη διαφορά 6 λεπτά πριν τη λήξη, βγαίνει να πάρει μια ανάσα και μπαίνει πια τρία και κάτι ψιλά πριν το τέλος όταν και πλέον έχει επέλθει το τέλος, έχει πάει χαμένη όλη η προσπάθεια αντίο και γκουντμπάι. ο Μιλόσεβιτς αγνοείται, ο Τεόντοσιτς δεν μπορεί να αναλάβει ρόλο αντιΤεό όταν αυτός είναι έξω οπότε πρόβλημα. είναι τριάντα και χρονών, δεν έπαιζε ποτέ σε συνεχόμενα ματς τριάντα και λεπτά, είχε και καλοκαίρι με προολυμπιακά, ταξίδια στην άλλη άκρη του πλανήτη μας, ε θα σκάσει ο τυπάς και άντε μετά να τα μαζεύεις. εγώ προτιμούσα τον Πλάνινιτς να πω την αλήθεια στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αλλά οκέι, καταλαβαίνω γιατί προχώρησαν με τον Παπαλουκά τελικά. αφού όμως έκαμες αυτή την επιλογή, στήριξέ τη τη ρημάδα, μην την κάψεις από μαλακίες σου. εκτός αυτού, το παιχνίδι του έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να αλλάξει κάπως γιατί την κλασική του κίνηση να περάσει προς τα μέσα και να πασάρει στο τρίποντο δυστυχώς φέτος θα πρέπει να την ξεχάσει γιατί εδώ δεν έχει Χόλντεν και Σμόντις και Σισκάουσκας και Λάνγκτον να σουτάρουν, έχουμε τον ασταθή Γκριρ, τον τίμιο Μπουρούση και αυτό ήταν. το Βούισιτς τον λατρεύω αλλά είναι προφανές ότι τουλάχιστον τώρα δεν μπορεί να βοηθήσει, τον άφησε ΠΟΛΥ ώρα μέσα να δείχνει χειρότερος από τον Πρκάτσιν που τον είδαμε και πέρσι, τον ξέραμε και πριν, δεν πρόκειται κιόλας να αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. ο Έρτσεγκ όντως μοιάζει καθυστερημένος, ο Χαλπερίν δείχνει ότι όσο περνά ο καιρός θα μπορεί να βοηθά ουσιαστικά την ομάδα. μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για το Γιαννάκη. κάνε κάτι πια να βοηθήσεις τον κακόμοιρο τον Τσίλντρες. δεν έχει σουτ οπότε δεν του αφήνουν διαδρόμους οι κακοί αντίπαλοι να πάρει τα βήματα να καρφώσει να βγει φωτογραφίες και έτσι κάθεται και κοιτάει το ματς ο κακομοίρης που γενικά σκίζεται, τρέχει, πηδάει, κάμει ότι μπορεί για να βγάλει το ψωμάκι του αλλά. τουλάχιστον ακόμη εκνευρίζει τον Συρίγο ο Γιαννάκης, κάτι είναι και αυτό.
όχι, δεν περίμενα την ήττα να τα πω, έτσι κι αλλιώς η διαφορά είναι μικρή και εύκολα μπορεί να την καλύψει ο καλός Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. αλλά είναι επαναλαβανόμενα πράγματα που κάποτε θα τα πληρώναμε. τουλάχιστον τώρα όχι να τα δουν, είναι αδύνατον να μην τα είχαν δει ήδη, αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο να τα διορθώσουν.
ο παο κακός επίσης αλλά με πολύ χειρότερη ομάδα αντίπαλο. Πανιώνιος ωραίος, είδα το τελευταίο τέταρτο, πολύ αργός ο Μπάξτερ μωραδερφάκιμου, έκαναν οι Τουρκαίοι την ίδια φάση δεκαπέντε φορές, έβγαινε ο ψηλός που μάρκαρε ο Μπάξτερ ψηλά να κάμει σκριν στο γκαρντ, και έμενε ο Μπάξτερ με τον κοντό με φυσικό και επόμενο επακόλουθο να κάμει χορευτικά Μάικολ Τζάκσον ο Μπάξτερ για να προλάβει να γυρίσει πρόσωπο στο καλάθι όχι για να κόψει τη διείσδυση, όχι για να μπλοκάρει το λέι απ, αλλά για να δει το νούμερο στη φανέλα του καριόλη.
αυτά. υπήρξα σαφής και χειμαρρώδης.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
υπηρξες σωστος και δικαιος
ρισπεκτ
ε ναιμε Παπαλουκά μαζεύουν τη διαφορά 6 λεπτά πριν τη λήξη, βγαίνει να πάρει μια ανάσα και μπαίνει πια τρία και κάτι ψιλά πριν το τέλος όταν και πλέον έχει επέλθει το τέλος, έχει πάει χαμένη όλη η προσπάθεια αντίο και γκουντμπάι.
αυτο το ελεγα και γω
γυρισες το παιχνιδι λιγο θελει μην τον ξεχνας στον παγκο
ντακσι παμε παρακατω!
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
γειά σου φίλε nothingman! εγώ θέλω να σου πώ πως επειδή είμαι λιγάκι παρανοικός σκέφτηκα πως αυτή η ομάδα έχει μεγάλα αποθέματα επιθετικού ταλέντου τα οποία προς το παρόν μένουν κλεισμένα στην αποθηκούλα κάτω απ τη σκάλα. 1/2 φορές που υπάρχει γερή πιθανότητα να τρέξουμε σε αντεπίθεση σηκώνεται μαινόμενος ο γιαννάκης απο τον πάγκο και φωνάζει: "ΟΜΟΡΦΑ". "ΣΙΓΑ", "ΑΛΑΡΓΑ", και άλλα. μετά όταν πάμε σε σετ επίθεση φωνάζει: "ΜΟΥΒ!!". δεν κατηγορώ τον γιαννάκη απλά είναι καιρός να τρέξει αυτή η ομάδα. όχι πλεον για να δούμε θέαμα, λέει πχ ο ηλίθιος εκφωνητής στο σκαι το παιχνίδι παει σε αργο τεμπο και βολευει τον ολυμπιακο. α ναι βολευει, σαφεστατα την ικανότερη ομάδα την βολεύει ο αργός ρυθμός. πρέπει να τρέξει η ομάδα για να κερδίσουμε τα πιο δυνατά παιχνίδια. το βάζελο, και κυρίως CSKA και barca αμα δε τρέξεις δεν τους κερδίζεις. ο νικολα είναι μεγάλη λατρεία και όταν ανέβει θα κλείσει σπίτια. ο γκριρ και ο χαλπεριν είναι ευνουχισμένοι επιθετικά. ο ερτσεγκ είναι μεγάλη απογοήτευση. αυτά.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Το πρόβλημα του γαύρου φέτος είναι το εξής: ΠΟΛΛΟΙ πρωτοκλασσάτοι παίχτες που έχουν μάθει να είναι το 1ο όνομα στις ομάδες που ήταν. Αναπόφευκτα πρέπει να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής ο γιαννάκης και έτσι ο γαύρος δε βρίσκει ρυθμό, δεν αποκτά αυτοματισμούς και αγωνιστική ταυτότητα. Κάτι σαν τη ποδοσφαιρική ρεάλ πριν κάτι χρόνια, που αγόραζε ό,τι έβρισκε και έπαιζε σκατά.
to provlhma tou gavrou einai oti exei proponhth to kwlopaidi pou einai asteios coach. Ok kalh h psuxologia kai gera sthn amuna alla prepei na mporeis na ftia3eis kai 2-3 susthmata sthn epi8esh kai fusika na ektimhseis ti paixtes exeis kai pws mporeis na tous a3iopoihseis
gamane ta greeklish!
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Στο 4ο 10λεπτο και ειδικά στη φάση που χάσαμε τρία σερι αμυντικά ριμπάουντ μέχρι που το φάγαμε και έγινε 67-69 (ή 65-67; Δεν θυμάμαι) φοβήθηκα κι εγώ ότι θα λυγίζαμε. Κι ας είχε προηγηθεί το αρχιδάτο τρίποντο του Καλαμπόκη που έκανε το 58-65 και μας έδωσε ανάσα.Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
Το 3ο 10λεπτο ήταν ασύλληπτο όμως, από 35-36 κάναμε το σκορ 35-54 και ουσιαστικά εκεί αρχίσαμε να πιστεύουμε στο θαύμα. Γιατί ήταν θαύμα, χωρίς Ζορόσκι, Τσβέτκοβιτς και Γιαννούλη.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain