δεν τον νοιαζει , αφου εχει μια πιστη πηνελοπη να τον περιμενει... , ας κανει και τα εκτος εδρας του![]()
δεν τον νοιαζει , αφου εχει μια πιστη πηνελοπη να τον περιμενει... , ας κανει και τα εκτος εδρας του![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Καλα κοροιδευε εσυ. Την Καστορια περιμενε για να ξενογαμησει?
Η φρικαλεοτητα ειναι το οτι αφηνει τη δλειατ.
Κατι αντιστοιχο με το να αφηνεις τη ζωη σου για μαλακιες, με τη διαφορα οτι τωρα υποτιθεται εχει μπει σε καποια σειρα.
Τεσπα. Κλαιγομαι κι εγω η Πενελοπε.-αν και λιγο αστοχο ως παραλληρισμος, αυτη ειχε τα μνηστηρονια να καλοπερναει-
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Σιγά ρε HAVOC. Και μένα ο κολλητός εδώ φεύγει αύριο για μετεκπαίδευση(και πάει πιο μακρυά από όσο είναι το Λάρισα-Καστοριά). Ε και;
Πάνε να κάνουν ζωάρα-διακοπές με τα πάντα πληρωμένα. Αν είχαν δουλειά, υποχρεώνετε ο εργοδότης να τους δώσει ειδική άδεια μετ' αποδοχών για όσο καιρό τον κρατά η μαμά πατρίδα. Συν όσα λεφτά παίρνεις από τον στρατό, που για τον φαντάρο είναι ψίχουλα, αλλά αν ήσουν λοχίας λυβίτης ή δόκιμος είναι καλά λεφτά για τις ήδη πληρωμένες διακοπές που πας να κάνεις. Και θα ζήσουν τον στρατό που κάθε φαντάρος ονειρευόταν στη θητεία του και δεν μπορούσε να ζήσει.
Δηλαδή εγώ είχα ψιλοξενερώσει που πήρα άσπρο χαρτί όταν απολύθηκα. Δηλαδή δεν θα μπορέσω να πω κανένα λοχαγό ναύαρχο πχ, δε θα μπορέσω να ρίχνω βολές με 1 μέτρο μαλλί και μούσια, δε θα μπορώ να τα γράφω όλα στα αρχίδια μου και να μην με πιάνει τίποτα, δε θα έχει τρελά ψησίματα σε μαγγάλια(σικ βορείου Ελλάδος), γενικά όλα αυτά τα καλά δε θα τα ζήσω. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όταν παίζουν τέτοια οι διοικητές την κοπανάνε και αφήνουν άλλους από κάτω να τραβήξουν τα πάνδεινα από όσους είναι εκεί για μετεκπαίδευση.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
1. Eιναι Αθηνα-Καστορια.
2. Ειμαστε ελευθεροι επαγγελματιες μηχανικοι. Ποιος αφεντικος, και ποια αδεια μετ'αποδοχων?
Εν ολιγοις, ξεκινησα που ξεκινησα μονημ γιατι ειχε στρατο, και πανω που το βρηκαμε στην πορεια μαζι και βαλαμε σε σειρα τα γραφεια μας, τον πουλοβιτς γιατι τους καβλωσε και καλα για ασκηση. Τι μας νοιαζει εμας που εκει θα κωλοβαραει?
Πες και στους πελατες μας και στα εργοταξια για αδεια μετ'αποδοχων, μουχαχαχαχα. Τι ωραια που τα λες.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
5 μέρες είναι; Μια βδομάδα; Παραπάνω δε θα είναι.
Ε αν μπορείς και συντηρείς γραφείο μηχανικού, δε νομίζω να πέφτεις και τόσο έξω οικονομικά αν το κλείσεις για μερικές μέρες. Πες πως αρρωσταίνεις βρε αδερφέ.
Επίσης σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω τι παίζει για τα οικονομικά ούτως ή άλλως, ψάχ'τε το σε στρατολογίες.
Το διαστημα ειναι μικρο και σε αυτο εχεις δικιο.
Το προβλημα ειναι πως καθεται σε ζορικη φαση, γιατι εχουμε ανοιχτα εργα, ειμαστε στο ξεκινημα μας και οχι τιποτα φτιαγμενοι μεγαλοκατασκευαστες, και η κατασταση δυσκολευει, οχι γιατι ειναι ανθρωπος και αρρωστησε, αλλα γιατι ετσι, πρεπει να δωσει το παρον σε μια κωλοβαρα ανευ νοηματος.
Ε, δεν σε πιανει μια αισθηση αδικιας και απολυτης τσατιλας?
Σε δικο μου προσωπικοτερο επιπεδο, αυτη την εποχη υπηρετει ο αδερφος μου. Οπερ και σημαινει, οτι εχω εξτρα load υποχρεωσεων, γιατι βοηθαω και τον πατερα μου ταυτοχρονα.
Δηλαδη ποσα κομματια να γινουμε για μια γαμωαχρηστη ασκηση? Στα διαολα ολοι τους.
Α ψιτ...
Τώρα λογικά είναι αργά(δεν ξέρω πότε μπαίνει μέσα δηλαδή), αλλά...
http://www.ellinikos-stratos.com/strato ... ideysh.aspΌσοι έφεδροι καλούνται για άσκηση ή μετεκπαίδευση και κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος έχουν απολυθεί από τις τάξεις των Ένόπλων Δυνάμεων ή καταταγεί σε άσκηση εφεδρείας ή μετεκπαίδευση, ή την προηγούμενη πενταετία συμμετείχαν δύο φορές σε άσκηση εφεδρείας ή μετεκπαίδευση.
Σχετικά με εξαιρέσεις.
Αν όντως απολύθηκε μέσα στο 2008 μπορεί να πάρει απαλλαγή από την άσκηση.
Αν έχει καιρό ακόμα για να μπει πάντως, ψάχ'τε το να την γλιτώσετε.
Thanks, θα το κοιταξω, να σαι καλα. Οριακο το κοβω, δεν ξερω τι μπορει να γινει.
Ανέφερε κανείς την ωραία πόλη της Καστοριάς;
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
80 ΤΥΛΠΕΘOriginally Posted by eleventh guardian
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
80 ΤΥΠΕΘ θες να πεις (τουλάχιστον έτσι ήταν όταν ήμουν εγώ στην Κω). Στο Πυλί είναι, περίπου στο κέντρο του νησιού, στην ενδοχώρα που λέμε.
Βύσμα.![]()
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
Xavoc σε παω, εισαι τρου.
Tιμια και πωρωτικα πραγματα φιλοc.![]()
και ασκηση στην Καστοριά κιόλας; Αντιμετώπιση στρατιάς λαθρομεταναστων οπλισμένων με φονικά μπογαλάκια τελευταίας τεχνολογίας;
Θέλουν να δικαιολογήσουν τίποτα έξτρα έξοδα στα στρατά μου φαίνεται
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Ετσι ειναι, με ειχε παρει ο στρατηγος τηλεφωνο και μου τα λεγε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."