Προσωπικώς, είδα σοβαρή διαφορά μεταξύ 1gb και 2gb και στο Mac και παλαιότερα στο PC. Η διαφορά φαίνεται όταν τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, λόγω της λιγότερης χρήσης του virtual memory.
Προσωπικώς, είδα σοβαρή διαφορά μεταξύ 1gb και 2gb και στο Mac και παλαιότερα στο PC. Η διαφορά φαίνεται όταν τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, λόγω της λιγότερης χρήσης του virtual memory.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Originally Posted by X
http://www.zero1.gr/product_info.php...ducts_id=43082
Λοιπόν, από τη σελίδα της MSI, βρήκα αυτό το υποστηριζόμενο dimm-άκι, που αν το αποφασίσεις θα σου βγει x2, περίπου 55-60ευρά. Αν δεν σου φαίνεται μεγάλο ποσό, χτύπα το. Αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να περιμένεις μεγάλη διαφορά. Την απόδοση του συστήματος καθορίζουν και άλλοι παράγοντες πχ. τι προγράμματα τρέχουν στο background, πόσο καιρό έχεις να κάνεις φορμάτ και πόσο τακτοποιημένα είναι τα δεδομένα στους δίσκους(defragment).
Προφανώς τρέχεις XP, έτσι?
Εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο με σένα σε παρόμοιο πισί πριν από κανένα χρόνο για να παίζω Oblivion(για όσους ξέρουν) και δεν είδα αισθητή διαφορά.
Anyway, αν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις μηχάνημα(ή σοβαρή αναβάθμιση) στα επόμενα 1-2 χρόνια, go for it, μπορείς πάντα να σκοτώσεις και το παλιό ζευγάρι μνημών.
Resistance is useless
Ena format to xreiazetai sigoura.. paei kairos
Pc pantws sigoura de skopevw na allaksw suntoma opote mallon tha tsimphsw tis mnhmes eventually k oti ginei. Idies times eida k sto e-shop. Thanks.
Λοιπόν έχω 64bita vista σε ολοκαίνουριο pc, αγορασμένο τέλη Ιούνη. Εκτός από κάποια bugs που είχα από την αρχή ( α) κιτρινισμένες εικόνες β) συνεχή κρασαρίσματα του εμεσεν σε οποιαδήποτε έκδοση γ) ένα important update δεν γίνεται install ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) τις τελευταίες μέρες το pc κολλάει σε games (παγώνει η εικόνα, ο ήχος σταματάει και ακούγεται επαναλαμβανόμενα, και θέλει restart) και σε όλους τους web browsers ανά ένα λεπτό περίπου υπάρχουν 5 περίπου δευτερόλεπτα που συμπεριφέρεται σαν να μην είναι συνδεδεμένος στο internet (ενώ είναι, γιατί σε αυτά τα διαστήματα τα online games πχ δεν έχουν κανένα πρόβλημα). Format, αλλαγή σε xp ή και τα 2?
dual boot imo!
Ειδικά αν έχεις 2 δίσκους, δεν βλέπω γιατί όχι.
Resistance is useless
Ένα δίσκο έχωΚαι δεν βλέπω λόγο να κρατήσω vista αν του χρόνου όπως ακούγεται βγουν νεα windows
Επιτέλους επενδύσανε σοβαρά τα εκατομμύρια που βγάζουν από κάθε PES.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
To epomeno OS ths MS 8a einai network based.Originally Posted by H.
Windows Vista FTW
![]()
Θες να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη; Σβήσε τα περιττά σου mp3 (και προιόντα συναφών απωλεστικών ή μη αλγορίθμων).
[quote=The Nerd][quote="H.":2ipro6w7]Ούτε για αστείο δεν βγαίνουν καινούργια windows τόσο σύντομα. Ό,τι και να ακούγεται. Απλοί μαρκετίστικοι λόγοι.[/quote]
To epomeno OS ths MS 8a einai network based.Windows Vista FTW
[/quote:2ipro6w7]
Mpa: [url="http://www.thinknext.net/archives/2268"]http://www.thinknext.net/archives/2268[/url]
Genika ta windows 7 tha nai kati se update twn vista, me merika extra pragmatakia.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Μόλις άλλαξα windows και μου βγάζει τους υπότιτλους στα video ακαταλαβίστικαΤι κάνω?
Εdit: το φτιαξα
λοιπόν,πακετωθήκαμε φίλτατοι.
το πι σι έσβησε,βγήκε μια μπλέ οθονούλα που μου έδινε κάποιες επιλογές εκ των οποίων εγώ πάτησα την ρεκομέντεντ(check for consistency or smth),μετά κάτι αριθμοί σε αύξουσα σειρά κάμαν την εμφάνιση τους κατά εκατοντάδες και με γρήγορη ταχύτητα και το πι σι ξανάνοιξε τελείως διαφορετικό.
τα προγράμματα δεν λειτουργούν όπως πριν(για να κάνω extract σε ζιπ ας πούμε,πρέπει να σείρω το φάκελο στο ντέσκτοπ και όχι απλώς πατώντας την εντολή),κάποια προγράμματα εξαφανίστηκαν από εκείνη την συμπαθητικη γωνίτσα κάτω δεξιά της οθόνης(απέμεινε μόνο η ώρα),το show programs στο start menu είναι κενό και άλλες ακόμα αηδίες!
τις πταίει αγαπητοί μου φίλοι?και πως διορθώνεται?
δεν χρειάζεται να εξηγήσω πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είμαι από υπολογιστές,σεκιούριτιζ,χακινγκ και λοιπές αηδίες αλλά χρειάζομαι βοήθεια παρ'αυτά.
κερνάω ποτά αυτόν που θα βοηθήσει.πλιζ.
πλιζ.
πλιζ πλιζ.
δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά όπως έγραψα και στο οφ τόπικ:
help,i need somebody help,not just anybody!πως τα καταφέρνω και γαμάω τόσο εύκολα και συχνά το pc μου?σε 5 σαϊτ μετρημένα μπαίνω και κατεβάζω από ραπιντ και σεντσπεϊς
i need feminime venoms in order to function with the system.
Εγώ θα έκανα Automated Recovery, δλδ εγκατάσταση των windows από την αρχή ουσιαστικά, αλλά χωρίς να χάσεις δεδομένα και προγράμματα. Απλά είναι μπελάς και πρέπει να στο κάνει κάποιος.
irreligious, dokimase na kaneis system restore (dialekse kapoia hmeromhnia pou douleue kala to pc) : start menu-> accessories-> system restore
Pantws mia kalh lush, mias kai to gamas toso eykola kai syxna to pc sou, einai na kaneis ena wraio format, na valeis ola ta prgs klp pou thes, na to trekseis kamia vdomada na sigoureuteis oti ta xeis ola ok, kai na kaneis ena wraio backup to partition (me acronis true image h kati analogo).
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.