Αυτά με τις προσφορές στη μουσική είναι μεγάλες παπαριές όμως, ε.
Ον τοπικ (sic) τώρα, ο De Maio είναι τόσο γελοίος που μάλλον είναι ο λόγος που οι Darkthrone έγιναν μισάνθρωποι. Ντισκάς.
Αυτά με τις προσφορές στη μουσική είναι μεγάλες παπαριές όμως, ε.
Ον τοπικ (sic) τώρα, ο De Maio είναι τόσο γελοίος που μάλλον είναι ο λόγος που οι Darkthrone έγιναν μισάνθρωποι. Ντισκάς.
Μα ρε Swollen, αυτό σου λέω κι εγώ. Αν μου την πεις με μουσικά επιχειρήματα, χάνεις. Αν μου την πεις με εμφανισιακά-κιτς επιχειρήματα, επίσης χάνεις. Γενικά, πιο κάτω από το black metal δύσκολα πάει. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω.
Δεν λέω πως θα βγω εγώ να πω διθύραμβους για το πόσο γαμάνε οι Manowar και πόσο πάτος είναι οι κακοί μπλακμέταλοι(άλλωστε το ξέρουμε όλοι κατά βάθος κι ας μην το παραδέχονται μερικοί). Απλά αν κάποιος πάει να με κάνει να ενοχληθώ για τους Manowar και τους κάθε Manowar με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ξέρω πως να απαντήσω και δε θα ενοχληθώ. That simple.
Και τέλος δεν υπάρχει αυτό που λέτε περί διάκρισης γελοίας μουσικής και γελοίων μουσικών. Γιατί στη συναυλία που θα πας να τα δεις αυτά, είτε η γελοία μουσική είτε ο γελοίος μουσικός θα σε ξενερώσει. Άρα τι το ψάχνετε; Εκτός αν για σας η μουσική είναι κυρίως τα mp3 ή τα cd που έχετε στιβαγμένα στο ράφι.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
πίστεψέ με δεν είναι
ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΆΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟOriginally Posted by Ruthless
αλλά συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις αυτό που λέω
ίσως δεν το γράφω σωστά
ίσως δεν καταλαβαίνω κ εγώ ακριβώς πως το λες
τεσπά βαριέμαι να τα ξαναπω σορυ
επίσης έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος
δεν συγκρίνουμε/τε/νε μάνογουορ με ΚΑΚΟΥΣ μπλακμεταλλους
τουλ έτσι το βλέπω εγώ μέχρι τώρα
πρέπει να σας αφήσω μικρά μου
πς.ακουκεπροβλιματίσου
I must have some booze. I demand to have some booze
εγώ γιατί πρέπει να παίζει κόντρα δεν κατάλαβα.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Ξέρω εγώ;
Για τα τελευταία 2 ποστς κάτω κάτω εδώ πέρα;
α είναι η πρώτη φορά που γίνεται ανάλογη κουβέντα ε?
Μάλλον όχι.
Αλλά όποτε γελάμε με τις ομολογουμένες γελοίες black metal φωτογραφίες, οι υπερασπιστές του Ερέβους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο πετάγεστε, πετάτε 2 μαλακίες για σπαθάκια, 2 μαλακίες για baby oil και το όνομα DeMaio και νομίζετε πως μας κάνατε τη μούρη κρέας![]()
απο εμενα εχεις ελευθερο να κυκλοφορεις με σωβρακο απο παρθενο ελαφι και t-shirt thor
αφου εισαι βαζελος...
ποτές δεν το έχω κάμει αυτό.
και όσο γουστάρω μπλακσ άλλο τόσο γουστάρω και τα γυμνασμένα αγόρια.
το υπερσπαστές του ερέβους μου άρεσε βέβαια.
polyh ekseliksh tou thread
a kai oi manowar exoun prosferei sth mousikh pou s'aresei
oi blackmetaloi sthn black metal
ti tha pei exoun prosferei perissotera sth mousikh? Se poia mousikh? milame me arithmous pwlhsewn? an nai na les gia diskografikes etairies. an oxi ekshga poia mousikh
edit: @ruthless
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Πιο πολύ επίδραστικοί σε άλλους, έχουν επηρρεάσει περισσότερο κόσμο κλπ κλπ.
Γιατί σίγουρα θα δεις στα thanks κάποιου black metal album να λένε κάτι για τους Manowar(έστω early), το ανάποδο δε θα το δεις.
Και γενικά στα αυτιά του κόσμου. Πόσοι μνημονεύουν το Into Glory Ride και το Hail to England και πόσοι το De Mysteriis ή το Battles in the North;
Σα να μου λέτε δεν μπορείς να συγκρίνεις την μουσική προσφορά των Deep Purple με αυτήν της ελληνικής ροκ(χαχα) σκηνής.
TRUE HEAVY FUCKIN METAL MADE OF TRUE HEAVY FUCKIN METAL MADE OF STEEL ΣΑΣ ΧΩΝΕΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
![]()
True Metal Or No Metal At All
Ε στο μπουτσο μας ομως?Originally Posted by Ruthless
Αναρωτιέμαι, είστε τόσο καθυστερημένοι ή έχετε διαβάσει απλά τα 5 τελευταία ποστς;
Φυσικά στον πούτσο σου εσένα. Και μένα. Τέσπα, αυτό έπρεπε να είχε λήξει προ πολλού. Τι κάθομαι και δίνω και εξηγήσεις άλλωστε; Εδώ εσείς μου βγάζετε τρελούς μουσικούς τους σανούς και μου βγάζατε τη νέα ελπίδα του ήχου κάτι Isis και Mastodon.
Βασικα εγω απλα εννοοουσα οτι δεν παιζει κανεναν μα κανεναν ρολο το ποσο επιδραστικη ειναι μια μπαντα αν ειναι να επιδρα μαλακισμενα και να εχουμε κι αλλες αηδιες. Δηλαδη αν δεν ηταν οι Στραβομαριους, δε θα ειχαμε 780 για το πεος σχηματα. Δε θα μιλησω για Manowar.