Όλα καλά, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που γουστάρουν να φοράνε ούτε σλιπάκια, ούτε κολλητά μποξεράκια, ούτε και αεράτα μποξεράκια.
Όλοι αυτοί που προσκυνούν το έπος των Αμιτσιανών Δολοφόνων Free Willy
Όλα καλά, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που γουστάρουν να φοράνε ούτε σλιπάκια, ούτε κολλητά μποξεράκια, ούτε και αεράτα μποξεράκια.
Όλοι αυτοί που προσκυνούν το έπος των Αμιτσιανών Δολοφόνων Free Willy
A, dld exei k lastixo.
Isws na einai pio boliko, giati sou krataei ta @@ mazemena k oxi to ekremes tou foukw na tribontai sto podi na sou prhzoun th splhna.
Alla k pali, Einai tou diabolou.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Entrancemperium, μπορώ πλέον να σε χρησιμοποιώ και για την wikipedia μου, thanks αλλά ξέρω τι είναι σλιπ. Ήθελα μόνο να καταλάβω ποια η διαφορά ελαστικού από μη ελαστικό μπόξερ. Και αφού την είδα ξαναείπα σλιπ φορέβερ. Το μεν ελαστικό μπόξερ είναι το ίδιο ακριβώς με το σλιπ μόνο πιο 'καταπιεστικό' καθώς δεσμεύει μεγαλύτερη επιφάνεια, το δε μη ελαστικό είναι οδυνηρό καθως παίζει τρακάρισμα αριστερού με δεξί 'ρεύμα' σχεδόν σε κάθε βήμα με ένα λίγο πιο χαλαρό παντελόνι. Το μόνο πλεονέκτημά είναι η εμφάνιση. Αν ξέρω δηλαδή πως δεν πρόκειται να γαμήσω δεν έχω λόγο να φορέσω ελαστικό/μη ελαστικό/όλκιμο/ψαθυρό μποξεράκι.
Originally Posted by Deniz
H pantoufla gamei..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
egw kai na 3erw pws prokeite na gamhsw pali slipaki foraw. monodromos.Originally Posted by H.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Προφανως ελαστικο μποξερακι.