Γράφτε και εδώ τίποτα ρε μουνιά! Σε όλο το φόρουμ γράψατε!~![]()
![]()
![]()
Γράφτε και εδώ τίποτα ρε μουνιά! Σε όλο το φόρουμ γράψατε!~![]()
![]()
![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
χαχα δε κανω πλακα ρε, σκεφτομουν να γραψω αυτες τις μερες.
εχεις (εχετε) διαβασει ολα τα avatar sequels? Ξαναδιαβαζα το Prince of Lies προσφατα και μια που τελεψε πηρα απ το μονοκερατω για τις διακοπες, τη συνεχεια του του The trial of Cyric.
Πραγματικα αθλιο. Το διαβαζω για να δω τι θα γινει (απο περιεργεια λογω του οτι γενικα διαβαζα σχεδον οτιδηποτε με ρηαλμς) αλλα σοβαρα ο συγγραφεας μου κανει για 12χρονο. Με τιποτα παραπανω.
πειτε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
EPISTREFW META APO 500 XRONIA gia na pw oti symfwnw apolyta me to xrhsth Mitsoulini giati h dikh tou Cyric paizei na einai oti pio asteio exw diabasei.
O Prasinoksylos mprosta tou moiazei me Poe....
ετσι. να μην νομιζω οτι εγινα κανας αυστηρος κριτης ξερω γω. το βιβλιο ειναι αλλ αντ αλλα. Αθλιοτητες με γαρνιτουρα γελοιοτητας.
"Τι χτυπαω??"
Καλώς ή κακώς, οι μόνες νουβέλες που αξίζουν για διάβασμα είναι απο Dragonlance. Σχεδόν όλα τα άλλα είναι αφρός.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ε οχι ντε. Τα Αβαταρ Τριλοτζυ ειναι απο γαματα εως παρα πολυ καλα. Και τα Ντριζζντ ητο καλα.
"Τι χτυπαω??"
Λές τα Exile, Sojurne κλπ? Τα έχει ο Ντίνος σπίτι αλλά δεν έχω αξιωθεί να τα διαβάσω. Καθώς και τα Times of Trouble όπου τους έχω ρίξει μια ματιά πάνω πάνω. Εγώ είμαι φαν του χάους και του ύπνου, κοινώς νουβέλες Planescape, Dragonlance και Ravenloft. Αν θές τπτ μου λές.
καλα είναι δώ? πρώτη φορα ποστάρω. δε τα ξέρω γω αυτα. μάλλον χαλια είναι. τα λέμε παιδια.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Έλεορ![]()
Πραζ, πραζ.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
katevasa to players handbook tou 4. evalan tiefling kai dragon born san core race, evgalan ta halforcs kai ta gnomes. sta classes pali einai arketa diaforetiko, evgalan bard kai barbarian kai ekanan diaforetiko optimazition anametaksy classes. periergo mou fainete.
poios eisai esy, poy irthes edw, se mas na kaneis plaka, ante spase re malaka.
eisai zhmia den pairneis mia, alloy na pas gia traka, ante spase re malaka (spase, spase)
vasika na poyme h megalh fash ginete sto ante spase re malaka, poly stixos etsi?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Κόρ ρέις Χάφ-Ντράγκον μαλάκα. Τις προάλλες έλεγε και ο ¨Δεγγιαλ ότι το σπέλλ σύστημα είναι περίεργο επίσης. Εμείς βράχοι ρε, ακόμα 2νδ και τα μυαλά στο μύξερ.
ακομα δεν εχω μαθει την 3η εκδοση, σιγα μην ασχοληθω με την 4η...![]()
2η και τα μυαλα στα καγκελα(και ας μην εχω ομαδα να παιξω...)
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Μωρέ και 5η έκδοση να ήταν πάλι μια χαρά![]()
Διάβασα εντελώς τυχαία ένα ριβιου της 4ης εντίσιον από ένα τυπά που τη παίζει από το περασμένο Δεκέμβρη και αν θυμάμαι καλά δε συμπαθούσε τη 3 και ήταν υπερ της 2ης. Ε στο ριβιου έλεγε πως η 4η είναι και γαμω κτλ, αρκεί να κάτσει κάποιος να τη μάθει και να την δει πως παίζει, που λέει πως είναι σχετικά εύκολο γιατί οι κανόνες επιτέλους "make sense" και τους βρίσκεις με απλή λογική χωρίς να ανοίξεις βιβλίο.
Μπορεί να είναι και προβοκάτσια!
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka