niaou
niaou
crack the whip and punish me
γλαφυροτατος ο λαμπροςΤον Άρη τον διοικούν άνθρωποι με αρχές, με προσωπικότητα, αρειανή ιδεολογία, δεν είναι νεφελίμ, ούτε ελ, ούτε κατοικούν μέσα στη Γη.
εδιτ:και σπουδαιος μελετητης του λιακοπουλου![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
κι εγώ θα σου κάνω δώρο μια σκάλα μπας και με δεις, γιατί είσαι 1.50 στούμπος. Νάνοπανκ. Και ολίγον αλλοίθωρος.Originally Posted by hcpunksonacid
εδιτ:
κι ένα ζευγάρι πανκ κοκκάλινα γυαλιά για τον στραβισμό σου τότε.![]()
15.000 παοκς λέει στη προπόνηση
i need feminime venoms in order to function with the system.
kala leei![]()
aneksartita apta omologoumenws ilithia kollimata tou skorda me ton avraam (afou de 8elei na meinei dwston to malaka kai pare kai fragka kai antallagma h to sifaki h to tzorva pou den exoume terma), nomizw einai kseka8aro oti o bajevic poulise ton ari bazontas mia ilithia dikaiologia mprosta, "egw de masaw me entoles proedrwn kai eimai o dusan kai agapw ton abraam kai de 8a to katastrepsw to paidi". fisika ta idia (8a) ekane kai sto gauro..
profanws den kseroume olo to paraskinio kai an kai kata poso einai akrivi osa legontai alla episis profanws o skordas den eipe sto tzigger "ela parton ston xarizw", o bazelos den kaigotan toso pia kai stravwse o servoellinas pou 8a emene ston "arouli" apo kei pou 8a sinexize sta megaleia (...). sta tsakidia kai agamisou loipon. xaire kike.
anarotiemai pragmatika an autos o an8rwpas 8a ksanadoulepsei stin ellada.
Δικέ μου,με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.Originally Posted by cancer
For Byleits bror farar...
...Kva er det ikkje Kampfar klaren?
as dwsoume omws 2 bonus points ston batraxo.
a)tou epebale ton braziliano ton ianouario pou olh h kenwnia xeyrei oti den ton goustare opws kai oles tis bentetes.kai h8ele serbiko damari.
b)einai pasignwsto oti den gousternei parembaseis kai "xartakia" opws kai apagoreyseis paixtwn fantazomai.
c)sto boutso mou o bajevic arkei ayth h paraithsh kai to gegonos oti o gagatshs syzhtaei me otto ayth thn epoxh na nai tyxaio.
![]()
MORTUARY DRAPE - INTO THE DRAPE LP 1STPRESS 1992 decapitated records 130E
crack the whip and punish me
xaxaxa o holc einai neopsagmeno tsoutsekaki pavla koutsompola lololol ouink ouink
holc gera re!
esy re Daffy ti eisai?
εδιτ:
αν είχες κι ενα μg μυαλό θα καταλάβαινες πως κάνω χιούμορ με την εμμονή του πανέξυπνου συμπαοκτσακίου σου πάνκη να στηρίζεται σε επιχειρήματα που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση των άλλων και πως έχουν τα μαλλιά τους την τάδε περίοδο και τι φοράνε την τάδε περίοδο και τι ακούνε την τάδε περίοδο και πόσο φλώροι είναι(ουστ πάνκισσα κυρά κατίνα τη γειτονιάς που κάνεις και κουτσομπολιά για την εμφάνιση μας και τη ζωή μας για να μας την πεις κιόλας λες και σου πέφτει και λόγος) και πόσο θα τους ψειρίσει τα rolex τους. Αλλά απ' όσο σε έχω κόψει(Δαφφυ) είσαι κομμάτι ούγκαλος διαννοητικά, 'ντάξει ακολουθείς κι εσύ φανατικά αυτή τη μόδα που λέγεται "είμαι παοκτσάκι και υποστηρίζω τα παοκτσάκια όλης της γης ακόμα κι αν είναι ανεγκέφαλοι και λένε αηδείες και πράγματα του δημοτικού" όπως κάνει μεγάλο ποσοστό των παοκτσήδων και γενικά όλων των οπαδών στην Ελλάδα για τους συνοπαδούς τους. Και τι "νεοψαγμένε" με λες, γιαμ? Πριν από 3 χρόνια σε ίδια συναυλία ήμαστε και την ίδια μπάντα παρακολουθούσαμε. Αν μιλάς για "μουσικό ψάξιμο" προφανώς θα έπρεπε να χαρακτηρίζεσαι κι εσύ νεοψαγμένος τσούτσεκας. Εκτός κι αν εννοείς διαφορετικά τον όρο "νεοψαγμένος". Κι αν ναι, θέλω να μου εξηγήσεις για ποιους τομείς μιλάς. Και φυσικά να χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα χωρίς φυσικά να μιλήσεις για τα ράστα μου, τα σκουλαρίκια μου και τις μάρκες παντελονιών που φοράω. Ευχαριστώ, Daffy.
οκ πανε γαμα τη μανα σου τωρα
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
arxisame pali thn diasthmikh mpala
sthn proponhsh...
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
χαχαχαχαχα, αστείο κι έξυπνο. Το σημειώνω.Originally Posted by Razor