Αγάπη![]()
Αγάπη![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
να το παίξω το μας εφέκτ καλό είναι?
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Αν σου άρεσαν τα Knights of the Old Republic, σίγουρα.Originally Posted by asimoulis
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
το KotoR 2 το βαρέθηκα σε κάποια φάση.
κακώς άλλα το βαρέθηκα.
έχει συμβεί και σε σας?
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Τέλειωσε πριν προλάβω να βαρεθώ.Originally Posted by asimoulis
kotor ftw.
perimenw na 3emperdepsw apo ta tsimpoukia ths periodou na pxiasw mass effect.
kai to starcraft 2 einai respect, alla company of heroes h supreme commander de 8a einai me th gkamia.
K an to dawn of war 2 parei arketa stoixeia apo CoH tote to starcraft 2 mporei ontws na panagamh8ei :B
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
paizei poly sobara![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Πονος Μυαλου!
Βγήκε FireFox 3. Λένε πως είναι 2-3 φορές πιο γρήγορος από τον 2 και πιο ασφαλής. Καλή φάση.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Δε μπορώ παρά να πω τις εμπειρίες μου στο Mac OS X, αλλά σε κάθε περίπτωση:Originally Posted by SpiritCrusher
Ο Safari 3.1.1 μετά από πολλές ώρες έφθανε άνετα να τρώει 200MB μνήμη. Ο Firefox 3 ξεκινά με 80MB μνήμη και συνήθως σταθεροποιείται μετά από αρκετή χρήση στα 120MB. Μία φορά μόνο τον είδα να φτάνει προσωρινά τα 185MB. Από plug-ins έχω μόνο Flashgot και Google Gears και χρησιμοποιώ custom skin (grApple). Τώρα, αν τον γεμίσεις plug-ins παίζει να τρώει περισσότερη μνήμη.
Τώρα, από ταχύτητα είναι αισθητά γρηγορότερος από Firefox 2. Σε σχέση με τον Safari (που ήταν πανγρήγορος) δεν υπάρχει αισθητή διαφορά (σε benchmarks ο Safari συνεχίζει να είναι γρηγορότερος, αλλά πρακτικά η διαφορά είναι ασήμαντη).
Η νέα address bar είναι πολύ βολική, πάντως.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Χμ δεν ήξερα πως τα γαμήδια οι browsers τρώνε τόση πολύ μνήμη. Πάντως ναι, η διαφορά από τον 2 φαίνεται.
Φαντάζομαι πως με το "νεο" address bar εννοείς το πως εμφανίζει τα πιθανά matches απο κάτω ( ή ξέρεις κάποιο feature που δεν ξέρω ακόμα εγώ). Ωραίο φαίνεται αν και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα, αν και δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και το είχα δει και στην 9.50 του Opera που βγήκε πριν από καμιά βδομάδα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Δεν γαμεί?
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.