Δοκιμασα να μπω αποψενες και μου βγαζει ινβαλιντ πασσγουωρντ.
Ενδεχεται να τελειωσε το τριμηνο που ειχα, αλλα δε με βαζει ουτε στη σελιδα manage account. Κι αμα θελω να το ανανεωσω απο που θα γινει?!?
εντιτ. το βασικο ακκαουντ νεημ (που ανανεωνεις χρονο) ειναι με διαφορετικο νικνεημ απ αυτο το παιχνιδιου ε? νομιζω οτι δε το θυμαμαι.
σκατα. πειτε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
De sou vgazei "invalid pw" epeidh teleiose h syndromh sou. Opote mporeis na ksekinhseis apo edo: thymhsou to sosto.
To "vasiko account name" einai to account name. Elpizo na mhn ennoeis oti prospatheis na syndetheis me to onoma tou xarakthra sou![]()
Life begins at 45°.
ωπα. το βαζω σωστα μεσα στο παιχνιδι. δε παιζει να κανω λαθος με τιποτα.
"Τι χτυπαω??"
Einai to idio me to opoio syndeesai kai sto paixnidi.
Life begins at 45°.
Οκ, βαζω στη σελιδα του ουοου γιουροπ ΚΑΙ του παιχνιδιου το ακκαουντ νεημ και το πασσγουωρντ μου, και βγαζει ινβαλιντ μηνυμα. ΔΕΝ ξαναλεω ΔΕΝ παιζει να εχω κανει λαθος στο παςς.
πφ. θα δουμε.
"Τι χτυπαω??"
Να στο κανω καλυτερο?
ειχα εναν 50 λεβελ Παλαντιν και εναν 1 λεβελ Μαγο που τον εφτιαξα ετσι.
μετα το μυνημα για ινβαλιντ παςς μπαινω στη διαδικασια ρηκοβερ απ το σαητ, βαζω τη σηκρετ κουεστιον, μου στελνουν ενα generated pass, μπαινω μεσα κανονικα μ αυτο
και βρισκω μονο τον 1 λεβελ Μαγο μεσα. ο 50 δεν υπαρχει πουθενα.
παναγιες.
πες.
"Τι χτυπαω??"
Eh ok. Se hackaranKai pithanotata meta allaksan to password.
Epikoinonhse tora me th mama blizzard kai pes tous ti egine mhpos sou epanaferoun to xarakthra.
Life begins at 45°.
Είτε έκανες το λάθος να μπεις από νετκαφέ, είτε έχεις κανάν keylogger/trojan στο πισί σου.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Ολα τα νετκαφε, κλεινοντας το πισι (που το κανω ΠΑΝΤΑ) σβηνουν τα ινφος.
τωρα καλα κρασια προφανως.
τι πιθανοτητες εχω να τον επαναφερουν??
μα γιατι να το κανει καποιος. δε μπορω να καταλαβω τι μαλακια παιζει στο συμπαν.....
"Τι χτυπαω??"
παιζει να μου τον επαναφερουν? απο τι εξαρταται?
"Τι χτυπαω??"
DEN ksereis ti kanei to kathe netcafe e. Genika den ksereis ti symvainei se KSENO ypologisth. Opote mhn koveis to pouli sou
Pantos eisai tyxeros. Ok enas 50rhs den einai tpt. O typos pou to ekane htan teleios kathysterhmenos h teleios apelpismenos.
H Blizz epanaferei xarakthres se tetoies periptoseis. Isos apla xaseis items/lefta.
Life begins at 45°.