To kanw edw mias k den to kane kanenas ws twra
Oi sofoi tou forum rikste redirect ekei pou prepei ( oxi delete re ).
To kanw edw mias k den to kane kanenas ws twra
Oi sofoi tou forum rikste redirect ekei pou prepei ( oxi delete re ).
Mr Nobody is back
Γαμάνε οι nunslaughter.
Τι μπανάλ τα 2 πρώτα drudkh βρε?
!!!!! Εσύ απάντα, εγώ πόσταρα, και συ ικόνο τρέχε.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Σε πληροφορώ ότι είχα κατεβάσει το blood in our wells (γιατί είχε εξωφυλλάρα, αλλιώς στο πότσον μου) και το άκουσα κα8ιστός (δεν έτρεξα) και δε με χάλασε και κα8όλου!Originally Posted by φ8γκχντηξσον
Κάνε ένα google search και τον τίτλο από το τελευταίο κομμάτι του δίσκου τώρα αφού πρόλαβες και έκανες έντιτ και τον τίτλο του δίσκου, χοχο!
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Δεν είναι ουσιαστικό ρε ΙΕΡΟΣΥΛΕ.Originally Posted by ikonoklast
spam and the witches, στο ποτσον μου.
φ8γχκψον, δεν είπα ότι τον σπούδασα φλώρε, ότι του έριξα μια αυτιά για να δω τι σκατά ακούτε και έχει τέτοια εξώφυλλα είπα.
Που btw αν οι drudkh είναι βλάχοι και μπαναλ και οι ψηφιακούρες και τα μπλιμπλικοειδή των dhg είναι σοβαρή αισ8ητική τότε είστε βλάκες και δεν ξέρετε. (κάπου εδώ επεμβάινει ο κάρχαρτς και μου λέει να το βουλώσω και να ξαναγυρίσω στο πολιτιξ).
auto me mpredeueiti na apantisw akrivws thes ? stam ama peis gia ti syntaksi tha se deirw e.και ούμπου νουάρ
kai tha katevasw to gamimeno to blood in our wells na akousw pia na dw ti exeis fagwthei. Pantws den eipa oti snomparw ola ta "koinotypa" mplak metal . apla exw sixathei tous perissoterous mogkolous pou den exoun ti na kanoun k tin plirwnoume emeis ...allwste to deathtrip to opoio apothwnei k o kokkinogenis (k egw) einai i pemptousia tou pws mporeis na kaneis kati endiaferon patwntas panw stis vasikoteres twn arxwn enos idiomatos... to vasiko provlima twn perissoterwn mpantwn pou paizoun "norvigika" einai mallon oti den exoun kan katalavei tis arxes , gia auto k demo opws twn Deathtrip ksegymwnoun mia olokliri skini k tin nootropia pou tin diakatexei gia plaka.
ti sxesi exei auto me tous drudkh? oso tous exw akousei kai paratirisei, tous katigoriopoiisa stin 3 grammi .
Mr Nobody is back
Δεν τίθεται θέμα αισθητικής, εδώ ακούμε Storm και είναι μέσα στην εικοσάδα μας, και Isengard, στη δεκάδα μας, και γενικώς βλάχικο μπλακ μεταλ.Originally Posted by ikonoklast
Τίθεται θέμα Drudkh.
Είναι σκατά.
Originally Posted by NihilistikOrder
χαχαχ, nevermind για το κουόουτ, κάπου αλλού αναφερόμουν Ντάξει ναι, αυτή η παραδοσιακή φάση όπως και να το κάνουμε δεν είναι για όλους, εσείς που γουστάρετε τα άλλα είστε άλλης σχολής, αυτής του ροκ & ρολλ, εμείς οι άλλοι, οι βλάχοι (ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΡΕ!) δεν έχουμε τόσες απαιτήσεις πέρι πρωτοπορίας στο bm που γουστάρουμε. Όλα μ' αρέσουν εμένα και οι DHG και οι Deathtrip και οι Diapsiquir ξερωγω, αλλά ένα καλό ριφ της φάσης Primordial και Drudkh μου γαμάει τη ψυχή, γρήγορα και απλά, και αυτός είναι ένας λόγος που ακούω 3456χ περισσότερες μπάντες-κόπιες Burzum όσο και μπάντες-επηρεασμένες-από Burzum που το πάνε λίγο παραπάνω το πράγμα, από εσένα Άντε να πάμε να ακούσουμε και το καινούργιο Revenge τώρα που μου το θύμησες (και βασικά, οι Nunslaughter έχουν τπτ σοβαρό παρεπιπτόντως πέρα από τις ηχογραφήσεις σε σαλόνι εποχής bootleg τζανετάτου να τσεκάρουμε?)
εδιτ: κοκκινογένη, πιάσε δωράκι
Κατέβασε τα albums "Goat" και "Hex". Δεν χρειάζεται να μπλεχτείς με τα εφτάρια. Σε ένα έβαλαν και σκουλήκια μέσα. Άστο αυτό. Εκτός αν είσαι τόσο τσοπανόβλαχος που τα θες για λίπασμα!!!
... ...
Για να σοβαρευτώ. Δεν διαλέγουμε στρατόπεδα αισθητικής και μπαίνουμε μέσα. Δηλαδή δεν ξέρω για άλλους, για μένα λέω. Διαλέγουμε μουσικές.
Ο καλός ο μεταλλάς ακούει και Manowar και Isis, το ξεχάσατε αυτό;;;
manwlis on acid ...theos theosΟ καλός ο μεταλλάς ακούει και Manowar και Isis, το ξεχάσατε αυτό;;;
kai auto einai to lathos sou agapite phthoge ...Για να σοβαρευτώ. Δεν διαλέγουμε στρατόπεδα αισθητικής και μπαίνουμε μέσα. Δηλαδή δεν ξέρω για άλλους, για μένα λέω. Διαλέγουμε μουσικές.
ntaksei prosthese k sta lathi sou tin sugkrisi primordial drudkh
Mr Nobody is back