χαχ, καποιοι μπηκαν σημερα.
χουχου.
Οχι ολοι. Οχι.
χαχ, καποιοι μπηκαν σημερα.
χουχου.
Οχι ολοι. Οχι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Θα βγουν πριν από σένα όμως, και όταν all this is settled and done, αυτό θα είναι πιο σημαντικό.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
σας το είπα ή το ξέχασα?
ΡΕ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Πςς, πως περνάει ένας χρόνος...
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Να τον ακούτε αυτόν, τα ξέρει καλά.Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Δεν τον χάλασε που τον άφησα μέσα μια ολόκληρη μέρα.
Κατά τα άλλα, WBRB άντε κάνε accept στο MSN να μου πεις εκείνα τα 2-3 πράματα.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ναι ρε, σόρρυ, και σε σκευτόμανε. Απλά χτές γύρισα στις 9 το βράδυ και ήμουν χώμα. Απόψε το απόγιωμα (μετά τις 6) θα είμαι μέσα.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Πάντως ότι και να μου πεις, αύριο ξημερώματα που θα τον πάμε ως εκεί θα τον αγχώσω στο ταξίδι.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Άσε ρε, με "χώσαν" τελευταία μέρα, με βάλαν να καίω απόρρητα, πράμα που δεν είχα κάνει σε όλη τη θητεία..και τους παρακαλούσα να μας αφήσουν να βγούμε οι απολυόμενοι στις 15:00.Originally Posted by Ruthless
καλός αλήτης ρε τρελέ! άντε να πάρει τα πάνω του πάλι το sexion..Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
εκπομπή!
ΤΩΡΑ
I must have some booze. I demand to have some booze
Χθες γυρίσαμε από τα σκηνάκια (όπου μόνο ο λόχος μου, έφαγε ΤΟ παλούκι από τρέξιμο, αγγαρείες, ατελείωτα σκοπέτα, αϋπνία και τελείως αψυχολόγητη συμπεριφορά στελεχών με φωνές και βρισίδια) και μας ανακοίνωσαν ότι τον Ιούνιο έχει επιθεώρηση (διοικητική αρχικά, ταξιαρχική μετέπειτα και από το Β' ΣΣ στο τέλος), που σημαίνει ότι θα μας λειώσουν (και πάλι) στην αγγαρεία και στις καμπάνες. Ταυτόχρονα σε λίγες μέρες μας περιμένει πορεία 50km με 20κιλο σάκο στην πλάτη (την οποία και να θες, δε μπορείς να την αποφύγεις, καθότι θα γίνουν και 3 (!) 50άρες πορείες κωλυομένων) και υποχρεωτικά ΠΕΝ (εκπαίδευση πεζοναυτών, δλδ πειθαρχία, καψόνια, κι άλλες καμπάνες, ατελείωτο τρέξιμο κι άγιος ο θεός), για όσους δεν τα περάσαν ήδη, στα τέλη Ιουνίου - Ιούλιο.
Ποιος τη χάρη μου.
50 Km πορεία; Γίνονται αυτά;
The fool είσαι μήπως στην Καλλονή;
Πεζοναυτες/ΛΟΚ/ΟΥΚ κλπ. τα θελουν κ' τα λουζονται ολα δαυτα. BDSM. Imo.Originally Posted by The_Fool
Ναι. Για τεντωμα.50 Km πορεία; Γίνονται αυτά
Like lesser birds on the four winds
Like silver scrapes in May
Now the sands become a crust
Most of you have gone away