θα θελε!
θα θελε!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
αγγιζω τα ορια της αναβολης... πολυ τεντωμα...![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Βοηθεια σου.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
αντε τελειωσαμε εμεις, σειρα να παιρνει ο αγαπητος θεσσαλονικιος πανκης![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
![]()
![]()
έντιτ: και μην ξεχνάς, το λήμμα "πολίτης" είναι απλά αναγραμματισμός του "οπλίτης"
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
και ξανα προς τη δοξα τραβα
Καλό πήξιμο ρε Coil! O χρονος περναει.
6:30 ξυπνημα. 7 παρα 20 φρουρα.7 παρα 20 ξυπνημα ,μην τον τρομαζεις
Αν και τωρα που μαι 1 βδομαδα φυλακιο δεν εχει τετοια παντως. Καθολου προβλεπε.
Σηκωθηκα κατα 8:30 σημερα. Ζωάρα.![]()
Like lesser birds on the four winds
Like silver scrapes in May
Now the sands become a crust
Most of you have gone away
Εγώ 10:00 ξυπνούσα, πιο αργά απ'ό,τι ξυπνάω στην πολιτική ζωή. Στο στρατόπεδο, φυλάκια δε ξέρω τι είναι, δεν έχω πάει ποτέ.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Χαχαχα, καλά να πάθεις βυσματία ΔΒ που μού'θελες να πας και ΛΨΕ αντί να πήξει το μουνάκι σου σε κανά 479 ή στο ΛΔΒ της ΤΘΤ εκεί στη γκάτζα της Ξάνθης. Όχι πως εμένα με χάλασαν τα φυλάκια και ο καθημερινός ύπνος 3-4 το βράδυ(όποτε τελειώναν οι ταινίες/έκλεινε το Playstation/τέλειωναν τα ξύδια) ως τις 12+ το μεσημέρι που έπρεπε να σηκωθούμε για να δούμε τι σκατά θα φάμε την επόμενη μέρα.
Και Coil επειδή από ότι κατάλαβα πας ΚΕΔΒ, μην αγχωθείς, τα σκατά είναι το κέντρο και μόνο αυτό. Μετά βελτιώνονται όλα με γεωμετρική πρόοδο. ΕΚΕ παντού είναι καλύτερα από κέντρο(ακόμα και αν είσαι ερμής/χψτκσ/χαμ στη γαμωκαλαμάτα), κατά 95% παραμεθώριος είναι καλύτερα από το ΕΚΕ και οκ, μετά η μονάδα μέσα είναι τελείως ότινάναι κατά 99.5%. Για ΔΒ πάντα ε;
PS: 8:30 σε φυλάκιο! OMG. Σιγά μην κάνετε και προβλεπόμενη εκπαίδευση!![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Δικός μας είσαι coil? Καλή αρχή και καλό κουράγιο..τις ανηφόρες θα τις συνηθίσειςΈχω μία ελπίδα ότι γνωστός δίκας θα έχει φύγει από κει, οπότε και θα περάσεις ένα 80% καλύτερα. Όταν τελειώσεις κέντρο, έλα να με βρεις για να σου πω για τις μεταθέσεις.
![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
O gnwstos dikas exei moustaki, einai prwhn katadromi, einai arxidi kai exei faei sterhsh va8mou?? Gia KEDB milaw (ektos an den katalava swsta..)![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
όταν ήμουν αρχιφύλακας, 8:30 είχε εγερτήριο, πλην σ/κ που πήγαινε κατά τις 9-10. αλλά γενικά περνούσε πολύς κόσμος μετά τι 9 οπότε δε μας έπαιρνε.Originally Posted by Ruthless
Rock or Nothing
Όχι, αυτός όταν ήμουν εγώ(και ο νοντοκλπ) ήταν υπόδικας στρατοπέδου, για άλλον μιλάμε ως δκτη τάγματος(που αυτός βασικά έκανε κουμάντο).Originally Posted by Entrancemperium
Αυτός με το μουστάκι ήταν μέγιστη μορφή, τουλάχιστον η σειρά μας δεν είχε πρόβλημα με αυτόν. Αλλού ήταν το πρόβλημα με μας, αλλά λογικά αυτό έφυγε μετά τις κρίσεις τις φετεινές(και ακουγόταν πολύ το όνομά του για υποψήφιος δκτης μαύρου τάγματος της γκάτζας). Δε νομίζω να πήγε βέβαια, αλλά οκ, δε θα καθόμουν να ασχοληθώ και με τόσες λεπτομέρειες τότε. Υπήρχαν άλλοι που θα πήζαν και θα έπρεπε να τους καίει. Τώρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age