πήγαινε τώρα ρε μαλάκα να γίνεις άντραςOriginally Posted by Deggial
![]()
πήγαινε τώρα ρε μαλάκα να γίνεις άντραςOriginally Posted by Deggial
![]()
Rock or Nothing
Όχι, 298 σειρά εδώ. Καλαμάτα=το χειρότερο κέντρο.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Καλαμάτα ως κέντρο. Όχι ως ΕΚΕ και αρχίδια. Οι πρώτες γαμημένες έξι βδομάδες. ΔΕΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Και αυτά τα λέω επειδή είχα δυνατότητα να μιλήσω με άτομα από όλα σχεδόν τα όπλα/σώματα στο ΕΚΕ. Θήβα ήταν καλά, Κόρινθο ήταν απίστευτα καλά, ΔΒ Τρίπολη ήταν καλά, Λαμία δε σχολιάζω καν, Αυλώνα ήταν πολύ καλά, γενικά παντού όλοι κάναν παιδική κατασκήνωση στο κέντρο. Με εξαίρεση την γαμιόλα την Καλαμάτα.
ΥΓ: Όποιος έχει βύσμα και θέλει ΔΒ, για να μη ρισκάρει, ας πάει σε οτιδήποτε άλλο και τσιμπά μετάταξη μετά για ΔΒ.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Όσο κι αν θέλω να πω κάτι κακό, η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν τα ποστς σου. Μάλλον επειδή δεν εχω πιει καφέ ακόμα.Originally Posted by Razor
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
o κολλητός φεύγει στις 14/5 για πυροβολικό στη Θήβα.
ξέρει κανείς τι παίζει εκεί? να του πω δηλαδή "δε σε χάλασε" ή "αντε ρε κωλόβυσμα!!" ??
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
You know the facts, sir. I applaud you.Originally Posted by Ruthless
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
θηβα που ημουν πριν απο 9 μηνες, ακομα και για φαι μας πηγαιναν με βημα.θα φαει ζορι ο δικος σου.
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Το κέντρο παντού είναι ίδιο θεωρητικά. Πρακτικά τώρα, Θήβα είναι καλά. Νομίζω παίζει να μην περάσει καν στίβο μάχης πχ, η 298 δεν είχε κάνει εκεί από ότι μου είχαν πει(σε αντίθεση πχ με τους 3 της γαμιόλας ΚαλαμάταςOriginally Posted by fandango
). Τώρα κάτι για φαϊ με βήμα και μαλάκίες, ε παντού στα κέντρα ισχύει αυτό. Ακόμα και στα περισσότερα ΕΚΕ ισχύει μετά. Το θέμα είναι να μην φάει στίβους, πορείες και λοιπές μαλακίες κέντρων.
Για μετά σε μονάδα δεν το συζητάμε. ΠΒ είναι, είναι τελείως τύχη σε τι μονάδα θα πέσει. ΟΚ, και η ειδικότητα ψιλομετράει αλλά όχι και τόσο πολύ.
Nodoetc, άντε ρε σειρά που θα με applaud κι όλας.![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
ΛΕΛΕ σε 2 μερουλες
Πονος Μυαλου!
Θηβα ημουν μεχρι πριν κανα μηνα. 2η μοιρα. Καλα σε γενικες γραμμες, για φαι απλα σε τριαδες, οχι βημα.Originally Posted by fandango
Πρωτη βδομαδα ξυσιμο, οι υπολοιπες 5 με σταδιακο ζορι. Δε το λες και βυσμα το ΚΕΠΒ αλλα νταξει. Απλα μην πεσει 4η μοιρα or sth
Like lesser birds on the four winds
Like silver scrapes in May
Now the sands become a crust
Most of you have gone away
10 + 5 meres skoinakia leei...paranoia.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
pou eisai trelo agori????Originally Posted by Neue regel
pou phres meta8esh???
MORTUARY DRAPE - INTO THE DRAPE LP 1STPRESS 1992 decapitated records 130E
Ελα ρε αγοραρε τι λεει κατω? Εβρο ειμαι, πυροβολικο. 156 και στην 110 για σχολειο. Πηξιμαντεν. Freak εδω σχοινακια 12 μερες.
Like lesser birds on the four winds
Like silver scrapes in May
Now the sands become a crust
Most of you have gone away