ειμαι ενας φτωχομπινες στην παρεα σας, το ξερω, αλλα ειμαι 33ο και παω για 34ο. Με σαλιο και υπομονη...
υ.γ. αντε να παρω το πρωτο mount γιατι αν δεν παλευεται κατι στο παιχνιδι ειναι το ποδαρατο.
ειμαι ενας φτωχομπινες στην παρεα σας, το ξερω, αλλα ειμαι 33ο και παω για 34ο. Με σαλιο και υπομονη...
υ.γ. αντε να παρω το πρωτο mount γιατι αν δεν παλευεται κατι στο παιχνιδι ειναι το ποδαρατο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΔΩΣΤΕ ΦΩΤΑ/ΑΠΟΨΕΙΣ.
Ο ταβερν.
Ο ταβερν ειναι μια φιγουρα που εχει σημαδεψει γενικα τον κοσμο. Ο ταβερν τελεψε ναυπηγος και πηγε Κορεα. Ο ταβερν ο κακομοιρος ειπε να βαλει λιγο wow γιατι η ζωη εκει δεν παλευεται εκτος δουλειας.
Του καναμε ινβιτεησον λοιπον με το τραηαλ. Κατεβασε το παιχνιδι απ το σαητ του wow-europe και πηγε να φτιαξει το ακκαουντ του. Εκει που εδινε στοιχεια για ονομα κλπ κλπ η σελιδα κολλαγε χωρις εμφανη λογο και υποθεσαμε οτι μπορει να κολλαει επειδη ειναι Κορεα. Ανελαβα απο εδω λοιπον και εδωσα τα στοιχεια του (με διευθυνση ελλαδας) και εφτιαξα το ακκαουντ.
Μολις φτιαχτηκε μπηκε κανονικα με γιουζερ/πασσ και βγηκε στο Νορθσαηρ Αμπευ. Ως εδω καλα. Λιγα λεπτα μετα ομως τον πεταξε ο σερβερ εξω, δε μπορουσε να ξαναμπει και μετα ελαβε κι αυτο
Greetings,
We are writing to inform you that we have, unfortunately, had to cancel your World of Warcraft account:
Account Name: OTAVERNAS
Type of Violation: Involvement in online trading activities
Consequences for Account: Account Cancellation
It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled.
If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at:
http://www.wow-europe.com/en/policy/
Regards,
Account Administration Team
Blizzard Entertainment Europe
Λοιπον ειναι προφανες οτι το παιδι ειχε 3 λεπτα μεσα στο παιχνιδι και ειναι 10 φορες πιο ασχετος κι απο μενα, δε θα απασχολουσα κανεναν αν οντως ειχε κανει κατι με online trading activity. Στο λινκ που λεει για το policy δε βρηκα κατι που να δικαιολογει οποιοδηποτε μπαν. Δε μπορω να καταλαβω γιατι εγινε. Ο Ταβερν εστειλε μεηλ στην Μπλιζζαρντ η οποια 24 ωρες μετα δεν ειχε απαντησει και δε μου φαινεται φυσιολογικο γιατι 2 φορες ειχα στειλει εγω κι ενας φιλος μου μεηλ και απαντησαν εντος 2 ωρων και πιο γρηγορα.
Τι στον μπεο λοιπον????
Πειτε.
"Τι χτυπαω??"
Μάλλον το μπαν έχει να κάνει με την δημιουργία του λογαριασμού, ίσως έγινε κάποιο IP check, μη ξεχνάς ότι και το account trading είναι παράνομο. Προσπάθησε να μιλήσεις με GM και στείλε mail στο support γιατί οι GMs συνήθως είναι γτπ κι ο καθένας λέει τα δικά του εξηγώντας επακριβώς την κατάσταση μιας και στην Κορέα παίζει να έχουν περίεργες νομοθεσίες όπως στην Κίνα. Μου φαίνεται απίθανο να έφαγε μπαν λόγω trading gold κλπ. μέσα στο game σε τόσο λίγο χρόνο.
Αν κατάλαβα καλά όμως και μιλάμε απλά για ένα trial account ίσως είναι ευκολότερο να δημιουργήσει ένα νέο απλώς.
Χμ, τελικα βγήκε άκρη;
Παίζει να υπάρχει και κάποιος περιορισμός που να μην σε αφήνει να κάνεις account άλλου region από εκεί και απλά επειδή θεωρείται "illegal activity" να σου πετάει αυτή τη δικαιολογία.
Εκτός και αν βάλανε κάποιο script που αν δει ότι κάποιος Ασιάτης πάει να μπει σε european account τον κάνει αυτόματα μπαν γιατί λογικά θα είναι κάποιο farm bot που έκλεψε κάποιο account. λολ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
θα ξανακανουμε σημερα η αυριο αλλο τραηαλ και αν ειναι θα στειλω και γω ενα trouble ticket που να ενημερωνει. θα δειξει.
"Τι χτυπαω??"
Mazepsa ta lefta tou epixxx riding skill + ta lefta/mats gia na kataskeyaso to engi mount prin kleiso 2 meres sto 70 kai xoris na kano oute ena daily (ektos apo kana heroic kai pvp otan eixa orekseis).
PS: Asxeto alla ta ellhnika se ypologistes tha eprepe na katargithoun.
Life begins at 45°.
Έλα ρε είσαι και alchemist, σιγά το δύσκολο. Απλά θέλει λίγη υπομονή.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Αηδίες.
Κατ'αρχάς τι specialty έχεις;
Κάνεις όλα τα daily (ogri'la μετά nether ray για Skettis και μετά Ιsle Of Quel'Danas). Αν δε θες να πας και στα 2 τότε πήγαινε μόνο στο Isle που θα σου φώσει 80κάτι g νομίζω και βγαίνει πάρα πολύ γρήγορα. Μετά έχεις και heroic/ PVP.
Μετά έχουμε το transmute. Τα πράγματα είναι απλά, παίρνεις ένα primal earth απο το AH για πόσο; 4g; Το κάνεις water και το πουλάς. Συνήθως το water πάει πάνω από 20.
Τέλος Alchemy. Δεν βγάζεις ένα αλλά πολλά, δες τι πουλάει ή κάνε Mana pots / healing pots που είναι σταθερές αξίες. Κάτσε και farmαρε mats ή αν θες χεσε το alchemy και βάζε τα herbs απ'ευθείας.
Από εκεί και μετά είναι θέμα ημερών.
re sy egw apo ta quest evgala ta gold gia to epic kai gia ton warlock kai gia ton shaman.kai otan tous eixa paei egw 70 den yphrxan ta dailies.
Kai entaksei ston lock pes den gamietai kai gear eixe kai gyrw sta 2k gold.alla me ton shaman xalara ola ta q se ola ta outlands vgainoun girw sta 3k.
twra an ksodeyeis gia crafted kai tetoia einai allo thema.pantws an eisai herbalist/miner to epic flying se voleyei trela.
Μόνο τα quests Shadowmoon και Netherstorm είναι 3κ gold.
Τώρα τι να σου πω..εγώ μόνο με mining+dailies (δεν είχα καν 2 proffs για έξτρα κέρδος) έβγαζα 400g τη μέρα όταν ήθελα το epic στη Hunter. Θα έπαιρνε 10 μέρες περίπου για να τα μαζέψω (βέβαια στις 5-6 πήρα δανεικά από μπλίτζερκαι πήγα και το πήρα αλλά μετά με τα netherwing dailies τον ξεχρέωσα σε λίγες μέρες) Απλά δε παίρνεις τίποτα απο AH.&-
Φαντάσου το σαν να μαζεύεις λεφτά για κιθάρα όπου κάνεις το σκατό παξιμάδι για κάποιο διάστημα![]()