είναι σαφής ο Neubauten-ικός προσανατολισμός του σχεδίου.
είναι σαφής ο Neubauten-ικός προσανατολισμός του σχεδίου.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Αυτά είναι φλωριές. Και βασικά δεν καταλαβάινω αυτό το hype "τώρα εσύ είσαι άνθρωπος" και τα τοιαύτα. Δηλαδή τι τον πείραξε. Οι 12 μήνες που έκανε? Η ο καιρός που πέρασε στο φυλάκιο ξύνοντας τον πούτσο του με γκαζμά γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά? Ο πρώτος ήταν η ο τελευταίος? Σίγουρα δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος φλώρος. Και αφού τόοοοσο μα τόσο χάλια ήταν, γιατί δεν βαρούσε μια αναβολή όπως κάνανε δεκάδες κληρούχες καθώς και αρκετοί φίλοι που πήγαν στρατό και δεν άντεχαν? Είναι κάποιος τρόπος για να εξιλεωθείς καρμικά δηλαδή, να πείς "αχ, θα περάσω σκατά στον στρατό και θα παραπονιέμαι γι'αυτό για να μπορέσω στην επόμενη μου μετενσάρκωση να μπορέσω να επιστρέψω όχι σαν σαλιγκάρι αλλά σαν ενεργειακό κέντρο τσάκρα στα άκρα του Βούδα. Δεν σας καταλαβάινω. Ρε, ο στρατός είχε πλάκα ρε. Το τελευταίο σύνορο, οι τελευταίοι των γενάιων ρε. Δεν μασάμε. Σκύβεις λίγο το κεφάλι, κάνεις τον μαλάκα και περνάς καλά. Δίνεις τόπο στην οργή. Δεν μπα να γαμίεται το πιλάφι ότι θα σε γαμήσει και θα υπηρετείς όλη σου την ζωή? Μια μάντρα αρχίδια θα σου κλάσει. Και μάλιστα χωρίς να ανέβει σε λόφο. Αυτός θα υπηρετεί μια ζωή και το ξέρει, και γι'αυτό σου πρήζει τον μπούτσο. Άμα του ξηλώσεις τα γαλόνια και του βγάλεις τα χρυσάφια μένει μισός άνθρωπος. Οι περισσότεροι απο εκεί μέσα, για να α βγάλουν πέρα είναι είτε διπλοθεσίτες είτε κομπιναδόροι. Τι να μισίσεις απο ένα τέτοιο ανθρωπάκι ρε? Σκατά στα μούτρα τους.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
wbrb, ιναφ
9-12 μηνες της ζωης σου κανεις κατι που δεν επελεξες, που δε θες και βαζεις και λεφτα απο τη τσεπη σου. οποτε μην προσπαθεις να πεισεις ποσο γαματα ηταν. το βλεπεις μισογεματο, ενω ειναι μισοαδειο
και σκεψου τι επαγγελματικες ευκαιριες εχασες εσυ οσο ησουν στο στρατο
Vielen Dank für alles was mal war
χαχ, δεν έχεις ιδέα. κάνε έντιτ. διάβασε Χρηστίδη. ή μη διαβάσεις. κάνε έντιτ πάντως. την πικ την πόσταρα για άλλους λόγους, μην πετάγεστε σας τις πούτσες να το παίξετε γαμάτοι παλιοί φαντάροι που αναπολούν εκείνες τις μέρες ενώ τώρα τους έχει ρουφήξει το μεδούλι το άγχος, το στρες και η καθημερινότητα, πρόκειται για ένα από τα χειρότερα κλισέ.
δε σου γαμάει τη ζωή ο στρατός αλλά νταξ', δεν είναι ακριβώς "Το τελευταίο σύνορο, οι τελευταίοι των γενάιων ρε". λίγα πράγματα είναι τόσο υποκειμενικά όσο το πως πέρασε ο καθένας στο στρατό ε. αυτή την κουβέντα νομίζω πως την έχω κάνει ήδη καμιά πεντακοσαριά φορές. εγώ, που με εξαίρεση δυο εβδομάδων στην ΠΦ πέρασα μια χαρά.
εικοσιτόσες κ.σ., 299 λελέ και λοιπές φαιδρότητες.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Αρχίδια το βλέπω μισογεμάτο. Όλη μου την ζωή βλέπω μισογεμάτη. Σιγά μην μου χαλάσει την ζαχαρένια μου ο στρατός ή ο οποιοσδήποτε στρατός. Απλά λέω ότι δεν είναι τόσο τρομερό όπως παρουσιάζεται. Και επίσης λέω ότι ήταν μια εποχή που ήμουν τελείως στο πέος μου και απλά κοιμώμουν, έχεζα, έτρωγα και ακολουθούσα διαταγές (όχι αυστηρά με αυτή την σειρά). Και χέστικε η φατμέ στο γενί τζαμί. Χέλλ, ακόμα και να πάθαινα κάτι, άλλους θα πηγαίνανε μέσα!
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Ποιός σου είπε ότι μου έχει φάει το μεδούλι το άγχος και το στρές? Φιλαράκι, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια. Στα παπάργια μου τα γράφω όλα ακόμα. Αυτό δεν αλλάζει.Originally Posted by nothingman
Ela , to exete kseftilhsei diaforoi flwrogiwtades mpoulhdes me to strato..
"Kobei th zwh sta duo, epaggelmatikes eukairies xanontai kai diafora alla grafika.." ELEOS.. Osoi exete paei nostalgeite 100% kai as mhn to paradexeste stigmes apo kei mesa, gelia apeira giati polu apla hsastan ksegniastoi kai starxidistes oso forousate thn parallagh..
O stratos teleia kai paula einai oi teleutaies diakopes tou antra kai egw den ton allazw me tpt kai as exasa ontws epaggelmatikh eukairiara oso hmoun mesa.. Perasa ena xrono apeirou geliou, gnwrisa korufaia atoma, eluse to anteraki mou apo ta gelia me thn ka8ustera twn karabanaiwn..
To pothri den einai oute misogemato, oute misoadeio..apla afou 8a to pieis pou 8a to pieis frontise na ektimhseis th geysh tou kai auta pou sou prosferei..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Εδώ που τα λέμε Entrancemperium είσαι κλασικός καγκουροφαντάρος. Έστω πρώην.
Ώραία τα γέλια και τα μερικά καλά άτομα με τα οποία κρατάς και επαφή και πάτε και για καμιά μπύρα βρε αδερφέ αλλά το τίμημα είναι ψιλομεγάλο. Θα μπορούσα να είχα γελάσει πολύ περισσότερο αν επί ένα χρόνο την άραζα έξω από στρατόπεδα και κορόιδευα τους στρατιωτικούς δηλαδή.
Το χειρότερο βέβαια είναι συνήθως οι πρώτοι μήνες μετά το στρατό και η όλη "και-τώρα-τι" φάση αλλά όταν τακτοποιηθείς και βολευτείς και σε απορροφήσει το σύστημα και γίνεις αυθεντικός πασόκος και ένας ασήμαντος κρίκος στην αλυσίδα παραγωγής και όλα αυτά τα ωραία, τότε όλα είναι μια χαρά και έχεις και τη ζωή σου και βγάζεις και τα λεφτά σου, ακόμα και premium λογαριασμό rapidshare μπορείς να έχεις!!
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
To mono pou 8elw na sxoliasw "teleia" einai oti egw de se ebrisa legontas se pasoko, giauto na anakaleseis..
![]()
Let the fallen hear:
Was music choir...
Για μένα μιλούσα καλέ!!!
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
emplexa sthn 29trexei... emplexaaaa...
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ρε μην είστε σιχαμεροί και άστε τους ανθρώπους να κλαπσομουνιάσουν όσο γουστάρουν. δεν θα απολογηθούν κιόλα. γουμπουρουμπου, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια.
einai eukolo na krazei kapoios pou den exei paei strato
kai exei paei nautiko![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
άκυρος!Originally Posted by Entrancemperium
και οικονομικά κατεστραμμένος βγήκα, και ένα ματσο βλάκες γνώρισα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και οι μόνες στιγμές που αναπολώ είναι οι στιγμές που είχα άδεια ή ήμουν ΕΞΩ από στρατόπεδο.
βεβαίως, ο στρατιωτικός είναι κατώτερο είδος από τον άνθρωπο, αλλά το κακό είναι ότι ο φαντάρος είναι κάτω από όλους.
Rock or Nothing
Re c Raven Lord ap' oti 8umamai apo paliotera posts, prepei na hsoun dokimos, swsta??Originally Posted by Raven Lord
8ewreis oti h 8hteia enos dokimou einai to idio me th 8hteia enos tyxaiou x fantarou aspoume?
Let the fallen hear:
Was music choir...