θα πήγαινε το ανεμογκάστρι σύννεφο![]()
θα πήγαινε το ανεμογκάστρι σύννεφο![]()
i need feminime venoms in order to function with the system.
Το Φονικό Αγγούρι έχει και γαμώ τα άβαταρ
![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Είχαμε έναν τέτοιον εδώ στον Πειραιά πριν χρόνια (όσοι είναι Πειραιώτες ή σύχναζαν Πειραιά θα τον θυμούνται - έκανε παρέα με τον τρελό με την μια κάλτσα και το μπαλάκι). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μα πόσο βρωμούσε. Δηλαδή βρωμούσε πολύ. Και είχα πάθει και σόκ, γιατί τότε πρωτοάφησα μαλί και το πρόσεχα και έπαθα ντουβρουτζά απο την βρώμα και την μπίχλα.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
τα λούζει με σβουνιές και μετά τα βάσει σε πρέσα
![]()
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
αυτός είναι στο Ηράκλειο Κρήτης ! τον έχω πετύχει πάρα πολλές φορές.Originally Posted by Ford Prefect
Ap'ta goutsou paidakia pou sou bgazoun to patriko filtro se dt!!!Originally Posted by Deniz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
\m/
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Lakhs Komnhnos - Elena NA8anahl logikaOriginally Posted by sfinotouvlaki
![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
[quote=Deafening_Silence]αυτός είναι στο Ηράκλειο Κρήτης ! τον έχω πετύχει πάρα πολλές φορές.[/quote:3r4cvkrl]Originally Posted by "Ford Prefect":3r4cvkrl
Όχι. Δεν είναι από Ελλάδα η φωτογραφία.
Αυτός που λες ούτε κατά διάνοια δεν έχει τέτοιο τραπέζι από πίσω.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
υπαρχει ενα ιδιο-κυκλοφορει εθνικη αμυνα και μιλαει μονος του
we swim with sharks
and fly with aeroplanes in the air
[quote=Ford Prefect][quote="Deafening_Silence":2f25dj3j]αυτός είναι στο Ηράκλειο Κρήτης ! τον έχω πετύχει πάρα πολλές φορές.[/quote:2f25dj3j]Originally Posted by "Ford Prefect":2f25dj3j
Όχι. Δεν είναι από Ελλάδα η φωτογραφία.
Αυτός που λες ούτε κατά διάνοια δεν έχει τέτοιο τραπέζι από πίσω.[/quote:2f25dj3j]
θα επιμείνω. τον έχω δει πολλές φορές Ηράκλειο και μάλιστα τα ρούχα είναι ίδια. θα προσπαθήσω να βγάλω photo αν τον πετύχω.