Quote Originally Posted by hvilelos?
Πρωτον τα περι ευκολων ομιλων δεν υπαρχουν πουθενα,ποσω μαλλον στο CL.Δλδ δεν υπαρχει ομαδα που μπορει να πει οτι θα κερδισει σιγουρα και ευκολα την Πορτο στην εδρα της και την Μαρσειγ στο Βελοντρομ,αυτα εχουν τελειωσει απο καιρο.Εγω θυμαμαι πχ την Μαντσεστερ να αποκλειεται απο Λιλ,Μπενφικα και Βιγιαρεαλ προπερσυ,ομαδες που συνολικα δεν εχουν το μπατζετ της αρα ειναι ακυρο αυτα περι ευκολιας

Μετα,ο λογος που εγραψα κατι δεν ηταν για να υμνησω τη Liverpool wino.Και γιατι αυτη η ομαδα δεν εχει αναγκη απο τους δικους μου επαινους αλλα κυριως γιατι το τωρινο της ροστερ εχει χτυπητες,αν και λιγες,αδυναμιες.Η αφορμη ειναι οπως ειπα και πριν η πιπιλα περι αγγλικων ομαδων,αυτη η καραμελα οτι παιζουν τσουκου τσουκου μπολ για τα αποτελεσματα και τα σχετικα

Η ιστορια ομως της αδιαφορης στο πρωταθλημα αγγλιας Λιβερπουλ(αδιαφορη για τους τουριστες φυσικα γιατι θα δωσει μαχη με την Εβερτον για την 4η θεση και μονο αδιαφορη δεν ειναι,τεσπα) που αναφερεις εχει μια πτυχη που θελω να τονισω.Η Λιβερπουλ στο πρωταθλημα αγγλιας εχει την δευτερη καλυτερη αμυνα και την τριτη καλυτερη επιθεση,υπολειπεται δε μονο 4 και 5 γκολ των 2 πρωτων.Υποθετω οτι η φασαρια περι ανικανοτητας της δεν προκυπτει απτο οτι εχει σκοραρει 4 λιγοτερη γκολ απτην Αρσεναλ και συνεχιζω.Εαν δεις καποιον σχετικο πινακα θα διαπιστωσεις οτι ο λογος που εχει μεινει 11-12 βαθμους πισω απτην πρωτη θεση ειναι γιατι εχει χασει βαθμους στο Ανφιλντ.Δεν εχω κανενα προβλημα με το γεγονος οτι ολες οι ομαδες που εχουν ερθει και θα ερθουν στο ανφιλντ φετος παιζουν με διπλη ζωνη και ταμπουρωμα πισω(με ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξαιρεση εδω και χρονια την Αρσεναλ).Οσοι ειδαν φετος το Λιβερπουλ-Μαντσεστερ με το 76-24 κατοχη ξερουν.
Αυτο που δεν μπορω με τπτ να καταλαβω απο ολους εσας ειναι το πως η αμυντικη σκοπιμοτητα που υφισταται η Λιβερπουλ στο γηπεδο της και ειναι η αιτια της μη ανταγωνιστικοτητας της γινεται το επιχειρημα για την απαξιωση της ομαδας ενω στο αντιποδα οταν αυτη θα χρησιμοποιησει αυτην την σκοπιμοτητα προς οφελος της θα λοιδωρηθει παλι ως αντιθεαματικη.Εαν αυτο ειναι κατι λιγοτερο απο εμπαθεια θα ηθελα μια μικρη εξηγηση

Τα δε περι ξεκουρασης και μοναδικου στοχου ειναι απλως αστεια,δεν υπαρχει στον αιωνα τον απαντα παραδειγμα ομαδας που αγνοεισε ευρωπαικο αγωνα σε νοκ-αουτ φαση για να συγκεντρωθει στο πρωταθλημα της.Το αναποδο ειναι που βριθει θα ελεγα

Πραγματικά πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει ταμπούρι από άλλες ομάδες όταν παίζει στο γήπεδο της.

Για ξεκούραση και εγώ αυτό ήθελα να πω, αφού έχει χάσει που έχει χάσει το πρωτάθλημα τα δίνει όλα στο cl, (νταξ αν δεν μπορεί να περάσει την Έβερτον οκ) και ο μύθος ότι παίζουν τσούκου τσούκου μπολ οι αγγλικές ομάδες όντως είναι μύθος, μόνο η Liverpool παίζει, arsenal, man ακόμα και Totenham που έχω δει μερικές φορές μια χαρά μπάλα παίζουν. Κοίτα και εγώ την βλέπω να προχωράει πολύ γιατί από όσες έχουν μείνει έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία, πάντως θα ήθελα να τη δω να παίζει σε τέτοια ματς με Arsenal, η manchester γιατί θα ήθελα πολύ να δω πως θα τα αντιμετώπιζαν και οι δύο ομάδες. Τέσπα, καλημέρα