Υπάρχουν και κάποιοι που απαρνούνται στα αλήθεια την ιδιοκτησία ικονοκλάστη!
Δεν το φωνάζουν απλά!
Έχω μιλήσει με τέτοιο άνθρωπο.
Υπάρχουν και κάποιοι που απαρνούνται στα αλήθεια την ιδιοκτησία ικονοκλάστη!
Δεν το φωνάζουν απλά!
Έχω μιλήσει με τέτοιο άνθρωπο.
Σίγουρα υπάρχουν, δεν είναι ο κανόνας. Σκάω τώρα και παω να διαβάσω τους ά8λιους γιατί δε με παίρνει!
εντάξει, πάω και γω να την πω σε κάναν άλλο, για να με πάρει!
περνάς από μια πολυκατοικία, βλέπεις τον χρήστη άθειστ στη γωνία μιας πόρτας να κοιμάται επειδή η ζωή τα έφερε έτσι, του τραβάς μια κλωτσιά, του πετάς μια χλέπα και στο τέλος τον ανάβεις με ζιπέλαιο αδίστακτα.αν μη τι άλλο, αντίθετα με τα συνήθη παράσιτα, μετά από τόσο νίτσε, υπάρχει τουλάχιστον μια άλφα αλληλοκατανόηση!Originally Posted by Atheist
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Ξυπνάς την 7300η μέρα της ζωής σου, διαβάζεις ένα ποστ σε ένα φόρουμ που δεν κλαίγεται για το πόσο φτωχός είναι ο ζητιάνος ή πόσο αρχίδης ο μπάτσος, συμπεραίνεις πως λέει τα αντίθετα, πως καλά να πάθει ο πούστης ο ζητιάνος ο άχρηστος η λέρα η μηχανή καταστροφής οξυγόνου Υπερανθρώπων και πόσο επιεικής ήταν ο μπάτσος που απλώς τον μπουγέλωσε, κάνεις ένα ποστ σχετικά με αυτό και περιμένεις την αντίστοιχη αυριανή κολοφώνα της 7301ης μέρας που δε θα σε έχει κάνει σε τίποτα καλύτερο από τον μπάτσο, τον ζητιάνο και τον άθεηστ που κοιμάται στη γωνία μιας πόρτας.Originally Posted by Griffith
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
Όχι οτι 8α έβγαζε νόημα αλλά νομίζω είναι "ο κολοφώνας". Εκτός αν είναι λογοτεχνική αδεία, οπότε πάσο.
Θες να σου δώσω μια λίστα αστείων λέξεων που κάνω καλαμπουράκια με, θες να τα βάζω στα μπολντ, τι θες ΠΑΣΑ ΜΟΥ (έτσι) εσύ;;;;;
~
πράγματι, διάβασα ένα ποστ που έλεγε τις αλήθειες της ζωής με θάρρος και οξυδέρκεια.την επόμενη φορά που θα δω έναν άστεγο θα τον ενημερώσω για τους κανονισμούς του κλαμπ έτσι ώστε να μην κοιμάται στο ωράριο καταστημάτων και να πίνει το ζεστό νερό του στις 17:00 ακριβώς.αυτός θα ευχαριστήσει εμένα επειδή η γνώση είναι δύναμη και την τύχη του που ο νόμος της ζούγκλας δεν αποτρέπει τους ανθρώπους ενός επιπέδου από το να είναι τζεντλμεν!
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
εντάξει σούπερμαν
Το πόσο η κοινωνία μας μπορεί να χαρακτηριστεί ανθρωπιστική και δίκαιη και και και ορίζεται από το πως αυτή αντιμετωπίζει το περιθώριο της (είτε είναι επίτηδες περιθώριο ή αναγκαστικά, είτε είναι πραγματικό περιθώριο ή ψευτοπεριθώριο), πως το διαχειρίζεται και πως προσπαθεί να το βοηθήσει. Αυτά που δηλαδή, οικονομικά ΔΕΝ είναι πρωτεύοντα πράγματα, αλλά ηθικά (σύμφωνα με την δικιά μου ηθική) είναι απολύτως. Παράσιτο δεν είναι κανένας άνθρωπος ζωντανός, δεν χρωστάει για να του φερθούν με την βασική, απολύτως βασική αξιοπρέπεια σε κανέναν μπάτσο ή άλλο κρατικό όργανο το παραμικρό έργο.Και εσείς κολλάτε στο ότι αποκάλεσα έναν άνεργο αλκοολικό άστεγο "παράσιτο". Νταξ, καταλαβαίνω πως μερικοί το χρησιμοποιείτε μόνο ως βρισιά μετά από χρόνια χαμένης ετυμολογίας εδώ μέσα [...] αλλά σόρρυ παιδιά, ο τύπος ΔΕΝ προσφέρει τίποτα. ΌΧΙ, δεν θα τον μπουγελώσουμε γι' αυτό, αλλά όσο να 'ναι, εγώ προσωπικά, δεν ξέρω για 'σας δε θα 'θελα να χέζει κάποιος τέτοιος στην πόρτα μου επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά γι' αυτόν και να ρισκάρω να μου σκάσει κάνα μπουκάλι στη μάπα μεθυσμένος.
Αυτά που πιστεύεις για παράσιτα και άξιους, είναι για τα βουνά με τους λύκους, όχι για κράτη δικαίου, τα έχουμε ξαναπεί. Αν θέλεις να είσαι φιλοσοφικά συνεπής, δεν πρέπει να είσαι εδώ μαζί μας, πρέπει να σκίζεις τις σάρκες του ζαρκαδιού τώρα.
Γενικότερα, κάνετε λες και η άποψη Atheist είναι άξια τηλεπαραθυρικού διασυρμού, για no-man's land πολύ politically correct σκάει το ER.
Μλκ όσο σκέφτομαι πόσο πιο απλά θα ήταν τα πράγματα αν είχα απλώς γράψει "απλώς βράχηκε".
~
Γιατί να είναι πιο απλά? Καλά έκανες που έγραψες το μεγάλο ποστ σου, καλά που γίνεται αυτή η συζήτηση και να το βάλεις κάτω να δεις ποιες είναι οι προεκτάσεις της Νιτσεϊστικής φιλοσοφίας σου και γιατί αυτή ταιριάζει στους αγρούς και τα βουνά και όχι σε κράτη δικαίου. Θα είναι χρήσιμο σε εσένα νομίζω!
Δεν ενδιαφέρομαι, θενξ όμως.
~
Χελμ, ριχνεις πολλα γκομενακια οταν τους μιλας ετσι?
The rest is just