Page 62 of 249 FirstFirst ... 1252606162636472112162 ... LastLast
Results 916 to 930 of 3730

Thread: A Blast from the past!

γκεστάλ nothingman's Avatar

www.youtube.com/watch?v=giXgYGo3awQ
    δε γνωρίζω αν έχει ξαναμπεί στο θρεντ, απλά είχα φάει κόλλημα εδώ και λίγες μέρες για να θυμηθώ τον τίτλο και ποστάρω τώρα με το χαμόγελο της ικανοποίησης που τα κατάφερα και τον θυμήθηκα. ίνφο εδώ.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Το Helene, jais ma'pelle Helene? Αχαχαχ ,θυμάμαι, όταν το βλέπαμε αυτό ήμασταν σχετικά μεγάλοι (13-15 κάπου εκεί) και λέγαμε ότι σε κάποια φάση θα γυρίσει το γλυκανάλατο νεανικό ρομάντζο σε μια απέραντη Γαλλική παρτούζα (και μας τρέχανε τα σάλια όπως τρέχουν στα Ντίνγκο )
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by Entrancemperium
    Havoc fotoz apo playmobilz OPWSDHPOTE..
    @Mitsmann: pragmatika se niw8w..
    Den einai dunaton na exei h havoc peiratiko kai egw na gkriniaza se olo to dhmotiko na mou to paroun kai telika na phra ta @@ mou..
    8Elw to peiratiko..Estw foto toy, eee havoc????
    Θα στησω τιποτα το σκ και θα δω τι θα κανω.
    Ειναι παρα πολλα τα εξαρτηματα, ειμαι σε φαση inventory καταγραφω κομματια-γιατι εχω και δυο καστρα απο κοινου με τον μπρομ, και πρεπει καπως να τα ξεχωρισουμε.
    Τα σκατολοιδια ειναι απιστευτα μικρα οταν μεγαλωσεις, και παρα την αγαπη μου στον μοντελισμο, ειναι μανικι ετσι που ειναι ολα μπερδεμενα μεσα σε σακουλες.
    Καταρα στα ανηψια μου που τους τα δανεισα, και μου τα γυρισαν χυμα σε σακουλια. Μου εχασαν τα τσουτσινα φλουρια, αυτα που ηταν στο σεντουκι, και ανακαλυψα μολις δυο. Μαλακισμενα. Επισης υπαρχουν λιγοτερα κουζινικα ψιψιψονια απο ο,τι αρχικως.
    Επισης, τωρα παιζω με εναν καταπελτη που δεν παιζει για την ωρα σωστα, και θελω να τον φτιαξω.
    Ικονοπλατς, το πινπονοσπιτο οντως υπαρχει, και περιστρεφεται η κουζινα, εχει μπανιο με ντουζιερα, και ενα utility room με σιδερωστρα που σηκωνεται και γινεται καθρεφτης. Αν κι εσυ ως μικρος ποταπος σερνικος εκανες το παιχνιδι της σις σου πτανα, καλα εκανε αν σε μπαναρισε, ανοητε πινπονιτο.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

A1DDJZZ Magellan's Avatar

μιτς αμα θες
    το εχω το πηρειρατικο ακομα στην αποθηκη
    θα ερθεις να παιξουμε????
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Μικρός είχα ένα τραινάκι και είχα κόψει οδοντογλυφίδες και είχα φτιάξει μικρές σημαίες με την σβάστιγκα επάνω και τις είχα βάλει μπροστά στην μηχανή του τραίνου, όντας επηρεασμένος απο την ταινία "Η Γέφυρα του ποταμού Κβάι". Τώρα, γιατί έβαζα σβάστιγκες και όχι τον ανατέλοντα ήλιο, δεν γνωρίζω... Μάλλον μου άρεσε περισσότερο το σχέδιο.
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

metaphor fandango's Avatar

καμία σχέση με όσα έχουν ποσταριστεί, αλλά είδα την φωτό σε ένα άλλο φόρουμ, θυμήθηκα πόσο είχα πορωθεί όταν η modern times είχε βγάλει τα πρώτα 20κάτι τεύχη spawn στα ελληνικά, και πόσο γαμοπορώθηκα με τη συγκεκριμένη σελίδα...

these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman
    www.youtube.com/watch?v=giXgYGo3awQ
    δε γνωρίζω αν έχει ξαναμπεί στο θρεντ, απλά είχα φάει κόλλημα εδώ και λίγες μέρες για να θυμηθώ τον τίτλο και ποστάρω τώρα με το χαμόγελο της ικανοποίησης που τα κατάφερα και τον θυμήθηκα. ίνφο εδώ.
    πρέπει να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου !!!
    την έβλεπα και στα κρυφά χάζευα το άλμπουμ της αδερφής μου με τα αυτοκόλλητα κ ήμουν κρυφά ερωτευμένος με την Ελέν

Havoc
    αυτή τη μπαλαρίνα την είχε κ η σίστερ μου κ φυσικά της την είχα γαμήσει

Solidium HAVOC's Avatar

Καλα της 'ξηγηθηκες. Την συγκεκριμενη την διεσωσε η μανουλα απο τα χερακια μου.
    Κοιτα τι εκανα στις αλλες.

Θα τις κατεβασω σε διαγωνισμο φωτογραφιας.
    Ακουω ιδεες πως μπορω να τις κρεμασω/βασανισω ον καμερα.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

εγώ τις έκαιγα το "μουνί" κ τα βυζά και έκοβα τα μαλλιά να γίνουν πάνκς

Solidium HAVOC's Avatar

Με κομμενα μαλλια εχω μια σιντι, αλλα βαριεμαι τωρα την φωτογραφισω.
    Τις μουτζουρωνα, τις εκοβα χερια, και αυτες τις εκαιγα με αναπτηρα, δεν ξερω αν διακρινονται κατι σαν κολλες, ειναι το πλαστικο τους δερμα που εχει ξανακολλησει πανω τους μετα το καψιμο. Η μια εχει και καμενο βυζι και μουνι, δευτερη απο δεξα. Δευτερη απο αριστερα δυο καμενα βυζα.
    Μου φαινεται θα τις κρεμασω οπως κανει ο στελαρκ με τιποτα γαντζους, και θα τις βγαλω με τιποτα περιεργους φωτισμους.

Senior Member

λοιπον,τη μια με σβησμενα τσιγαρα στο σωμα (που απο τη θερμοτητα θα κολλανε στο πλαστικο),στη δευτερη ακρωτηριασμος (απλο κλασσικο κ ευκολο!),η τριτη δεν ξερω (αυτη με φοβιζει κ λιγο να πω την αληθεια,μου θυμιζει τη νυφη του τσακι!),της τεταρτης μπορεις να της κοψεις κομματι απο το (υποτιθεμενο) λαρυγγι της κ να την κρεμασεις αναποδα οπου αργα κ βασανιστικα θα την βαψεις καταλληλα με κοκκινη μπογια ωστε να φαινεται οτι πνιγεται στο αιμα της,ενω την τελευταια μπορεις να την δεσεις σε μια καρεκλα με μαλλια σηκωμενα κ χαλια γενικα κ να την βαζεις να ακουει manowar για ωρες!τι λες?..
    promise land is a state of mind..

Solidium HAVOC's Avatar

Καλες ιδεες. Μου θυμησες ενα κουκλακι που ειχα, δυστυχως δεν επιβιωσε, το οποιο οταν ειχα νευρα το τσακιζα στο δαγκωμα, τοσο που ειχε αλλοιωθει η φατσα του. Το κουρεψα και εγινε σαν να ειχε κανει χημειοθεραπεια. Και στο τελος το τυλιξα σε ενα διχτυ απο μπαλακι-αυτο το αγοριστικο που παιζαμε σε σχολικα προαυλια-και οποτε επαιζα σχολειο ηταν μονιμα τιμωρημενο.
    Ζωντανα παντως δεν βασανιζα ποτε.

Η ιδεα με τα τσιγαρα λεει. Σεπτικ φλες.
    Σασπεντιντ την μια με γαντζακια θα την κανω σιγουρα.
    Η ακρωτηριασμενη μπορει να γινει νυφη. Καρφι στο τελειοςγαμος.
    Πειτε κι αλλα.
    Τιποτα με νερο και μαλλια αιωρουμενα, πνιγμος κιετς?

saiks & kaltses Lethargica's Avatar
    if your heart holds any riches, lend a helping hand

Senior Member Mostos's Avatar

έχω αυτόγραφο.

saiks & kaltses Lethargica's Avatar

if your heart holds any riches, lend a helping hand