φχαριστώ κυρία Χ !
πάντως είσαι άδικη,τα digestives χώνουν,ειδικά με σοκολάτα
και κάνουν και καλό στο έντερο
εδιτ: λολ Μόστε,κ γω αυτό κατάλαβα στην αρχή
φχαριστώ κυρία Χ !
πάντως είσαι άδικη,τα digestives χώνουν,ειδικά με σοκολάτα
και κάνουν και καλό στο έντερο
εδιτ: λολ Μόστε,κ γω αυτό κατάλαβα στην αρχή
http://www.electricrequiem.com/forum...r=asc&start=60
Σε αυτήν αναφερόμουν. Τα πτι μπερ δεν είναι όσο αλμυρά θέλει αυτό το γλυκό νομίζω, η κρέμα γάλακτος ακούγεται ενδιαφέρουσα όμως
edit; gia ta digestives phgaine auto.
Kalh k h suntagoula me to zaxarouxo. Th eixa upopsin, alla protimhsa na to paiksw pio magkas ka na anakatepsw pio polla prammata ki ets
To lemoni to pareleipsa.. next time isws.
πως γίνεται τόσος κόσμος στην ελλάδα να τρώει τσηζ κεικ και να μην υπάρχει κάποιο σοβαρότερο "τυρί" από φιλαδέλφεια για γέμιση στα σουπερμαρκετ;
Vielen Dank für alles was mal war
Τα κρεμώδη τυρία με ήπια γεύση είναι εισαγωγής συνήθως, και το τυποποιημένο είναι πιο φθηνό. Είναι ένα ιταλικό που ταιριάζει ωραία και το χρησιμοποιούν τα ζαχαροπλαστεία αλλά είναι τσιμπημένη η τιμή. Δεν μου ρχετε τ όνομα.
mascarpone εννοείς ε; αλλά αυτό είναι γλυκό και δεν ταιριάζει σε τσηζ κεικ
Vielen Dank für alles was mal war
αλλά ποιος έχει φράγκα
γιαυτό βάζουμε πτιμπέρ μάρκας Dia
κ θαρρώ πως το λεμόνι δε ταιριάζει
Γιε αυτό λέω. Με λεμόνι και αλμυρό μπισκότο κάνει καλό τσιζκέηκ, το έκανε ενα ζαχαροπλαστείο που πάλι δεν θυμάμαι πως λέγεται στην πλατεία αναλήψεως στα βριλήσσια. Επίσης αυτή κάνει και ένα πράμα που το λέει τσιζκέηκ κούκιζ και έχει πικρό σοκολατένιο μπισκότο για βάση και λίγο μέσα στην κρέμα και απο πάνω σιρόπι σοκολάτας πολύ πικρό, νομίζω πως έχει και εσπρέσσο μέσα. Λιγούρα.Originally Posted by enitharmon
kineziko: rizi-kotopoulo
![]()
satan was a lez
epos
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Περιμενω arrested development πιτσες.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
tiropitoula pou eftia3e me ta xerakia tis i aderfoula mou.
miam miam![]()
satan was a lez
Tortigia me diafores malakies pou vrhka sto psugeio, pshmenh.
Originally Posted by HAVOC
δικέ μου,εκτός του χιπ χοπ συγκροτήματος τι άλλο μπορεί να εννοείς?
i need feminime venoms in order to function with the system.