Εγώ το έκανα με 2 καταλόγους WoW και 2 λογαριασμούς. Ενδεχομένως δεν χρειάζεται δεύτερος κατάλογος WoW, αλλά στην περίπτωση μου (που το έτρεχα σε Linux μέσω Cedega) ήταν αναγκαίο.Originally Posted by Abruzzi
Εγώ το έκανα με 2 καταλόγους WoW και 2 λογαριασμούς. Ενδεχομένως δεν χρειάζεται δεύτερος κατάλογος WoW, αλλά στην περίπτωση μου (που το έτρεχα σε Linux μέσω Cedega) ήταν αναγκαίο.Originally Posted by Abruzzi
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Σε παλιότερα MMOGs όπου μόνος σου δεν έπαιρνες καλά xp αλλά χρειαζόσουν groups για levelling, το boxing δεν ήταν κάτι περίεργο.Originally Posted by Abruzzi
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Παίζω συνολικά 1,5 χρόνο με διακοπή 1 χρόνου (πριν 2 μήνες το ξανάρχισα). Ποτέ βέβαια δε βάραγα 12ωρα γιατί είχα και δουλειά. ΟΚ έχεις δει κάθε aspect του παιχνιδιού, το έχεις χορτάσει από όλες τις πλευρές, είσαι και γαμώ τους παίχτες, οπότε τι μένει; Farmάρουμε honour για να πάρουμε το super gear και μετά να είμαστε οι σούπερ γαμάτοι. Ε και; Κατ'εμέ, αν βαρεθώ ένα game, απλά το παρατάω (το οποίο και έκανα για 1 χρόνο). Και αφού σου είναι αγγαρεία να κάνεις AV ξέρω γω γιατί πιέζεις τον εαυτό σου; Γιατί πρέπει και καλά να έχεις το κορυφαίο gear που είναι δυνατό; Τόσο ικανοποιημένος θα νιώσεις;Originally Posted by Tribe
Με μια κουβέντα, τα παιχνίδια υποτίθεται είναι για να σε διασκεδάζουν, αν από ένα σημείο και μετά γίνονται αγγαρεία ή υποχρέωση ή δεν ξέρω τι άλλο, κάτι δεν πάει καλά για μένα.
ΥΓ: Το Β' πρόσωπο στα παραπάνω δε σημαίνει ότι απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, είναι σχήμα λόγου. Δεν έχω τίποτα μαζί σου![]()
Λύσεις πολλές, η καλύτερη είναι να κάνεις ένα συνδυασμό όλων αυτών:
1) Κοιτάζεις τι παίζει στο Guild Recruitment chat (ναι υπάρχει, για περίπτωση που το αγνοούσες), εναλλακτικά κοιτάζεις στο Trade channel ενώ είσαι σε Capital μιας και πολλά guilds κάνουν τα ads τους εκεί μπας και τα δει παραπάνω κόσμος
2) Το official forum του server πρέπει να έχει ότι πληροφορία χρειάζεσαι. Εσύ, αν θυμάμαι καλά είσαι Shattered Halls οπότε το φόρουμ που θες είναι αυτό:
http://forums.wow-europe.com/board.h...d=119531&sid=1
Κοίτα για τίποτε ads (πχ [H] τάδε-γκιλντ recruiting, όπου [H] σημαίνει Horde). 90% των φόρουμς έχουν ένα θρεντ με όλα τα guilds και τα websites τους. Εσύ έπεσες στη περίπτωση που δεν. Gratz.
3) Σπαμμάρεις (με μέτρο ε) εσύ στα διάφορα in-game chat ότι 4-5 άτομα ψάχνετε για φιλικό/casual/hardcore pve/PVP guild ή ότι άλλο θέλετε τέλος πάντων.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Η καλύτερη λύση είναι να κοιτάς το forum του σέρβερ σου, για να μάθεις ποια guilds υπάρχουν (και να δεις τα sites τους). Έπειτα, μέσα στο παιχνίδι θα γνωρίσεις σιγά σιγά κόσμο, οπότε βάσει της όποιας συμπάθειας δημιουργηθεί και των πληροφοριών στο site τους, επιλέγεις.
Επίσης πώς στο καλό σας έρχεται και καλείται το guild σε θηλυκό γένος; Πολλοί Έλληνες το κάνουν αυτό.![]()
Ναι ήθελα να του το πω κι εγώ αυτό στο προηγούμενο ποστ.Originally Posted by Deggial
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Λοιπον 15ο Λεβελ Παλαντιν.
Απορια πρωτη που συναντησα.
Τα duels που κανουν μεταξυ τους Alliance παικτες (προφανως και Horde) μεσα σε πολεις εχουν αλλο νοημα η απλα ειναι χαβαλες? Δεν παιρνεις honour απο εκει ε?
Κριμα κι εχω 3/3 κερδισμενα επιλεγοντας προσεκτικα τους αντιπαλους μου, χαχαχα
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Sporegar.
Kανε και κανε το μονο μου σκοπο στο παιχνιδι να σε φυτευω οπου βρω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."