Page 8 of 368 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 5513

Thread: NBA

Senior Member

Καλά ο Καπόνο θα το πάρει πάλι , ο τύπος έχει 51% ποσοστό και πάνω από 45% καριέρας.

Πάντως με τη μεταγραφή O'Neal φαίνεται και έμπρακτα πόσο θέλουν το πρωτάθλημα οι Suns, όπως και το LA και το Dallas (ειδικά αν γυρίσει ο Kidd). Κανένα ενδιαφέρον πλέον για ανατολή, η καλύτερη δύση εδώ και πολλααά χρόνια.

edit: άκουσα ότι θα δείξει το all-star η ερτ live το άλλο πσκ, ισχύει?

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Απο ανατολη μονο οι Σελτικς ειναι αλλα κι αυτοι τωρα τελευταια εδειξαν οτι δεν ειναι αχτυπητοι. Για το Ολ Σταρ δεν ξερω, μακαρι παντως. Δειχνει ακομα παιχνιδια καθε Σαββατο στις 13:30? Δεν ξυπναω ρε γαμωτο με τιποτα

Και κατι ασχετο, δεν εντεχω με τιποτα αυτο το προμοσιον στον Λεμπρον και δεν μ'αρεσει καθολου σαν παιχτης.

Senior Member

Οι Celtics συνεχίζουν να μην μου γεμίζουν το μάτι, άσχετα αν είναι πρώτοι με διαφορά. Τουλάχιστον φέτος έχει 4 ομάδες η Ανατολή, θα παιχτεί πιστεύω.

Blackie δε συμφώνω, τεράστιος παίκτης ο lebron. Δες ματς σαν κ'αυτό και θα καταλάβεις.

edit: δείχνει η ερτ, το Σάββατο έχει Mavs-Grizzlies

Πιο πολυ για μποντι μπιλντερ μου κανει παρα για μπασκετμπολιστας. Μπορει να ειναι καλος αλλα δεν συμφωνω στο οτι τον παρουσιαζουν σαν τον κορυφαιο, η καλυτερα, μεσα στους κορυφαιους. Συνηθως δεν κολλαω με σουπερ-σταρς, προτιμω πιο low profile παιχτες, ο Κομπι αποτελει εξαιρεση

small time napoleon hvilelos?'s Avatar

Χτες στι Φοινιξ ειχαμε 3 buzzer beater,το ενα πιο κουφο απ'τ'αλλο

http://sports.espn.go.com/nba/recap?gameId=280206021
    Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet

Senior Member

Καλά ο καλύτερος δεν είναι, αλλά το γεγονός ότι αυτά που έχει κάνει στην ηλικία του δεν τα έχει κανείς στην ιστορία είναι σημαντικό. Είναι μικρός ακόμη, θα δείξει. Ο πιο υπερεκτιμημένος από τους super stars είναι εύκολα ο Wade και η υπέρ του προπαγάνδα απ'τα media είναι πολλεεές φορές μεγαλύτερη (εδώ του δώσανε πρωτάθλημα).

Senior Member

Quote Originally Posted by hvilelos?
    Χτες στι Φοινιξ ειχαμε 3 buzzer beater,το ενα πιο κουφο απ'τ'αλλο

http://sports.espn.go.com/nba/recap?gameId=280206021
    κατεβαίνει

Ναι και ο Wade σωστος. Απ την τριαδα που εσκασε (σχεδον?) ταυτοχρονα, Lebron, Wade, Carmelo δεν μ'αρεσει κανεις.

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα καταστημα που να φερνει φανελες? Να εχει ποικιλια ομως ε, οχι μονο απο 5-10 παιχτες. Και για να το κανω πιο λιανο, εχει δει κανεις φανελα του Jason Williams? Kings, Grizllies, Heat δεν εχω προβλημα.

Senior Member

χεχε, πορωμένος με jw e? Στο Μοναστηράκι υπάρχει ένα μαγαζί (τέρμα Ηφαίστου) που φέρνει συνέχεια και πολλές, αλλά είναι ρέπλικες (champion). Δεν νομίζω να βρεις jw ή τέτοιων παικτών, μόνο στο official merch των ομάδων και εκεί θα σου βγει αρκετά ακριβά (λόγω μεταφορικών). Προτείνω ebay (δες π.χ.), ποικιλία, καλές τιμές και κατά καιρούς μπαίνουν σπάνια πράγματα.
    Να γίνει thread post pics of υπερθεικά nba jerseys!!

Οσες ειχα μεχρι τωρα Champion ηταν : Penny ( ), Rodman, Jordan (αν και δεν τον χωνευα ποτε ), O'Neal, Garnett, Webber, Hill. Αλλα πλεον δεν με χωρανε

Εχω κοιταξει κατα καιρους στο e-bay αλλα ειμαι νουμπας κ δεν ξερω τις διαδικασιες. Ασε που οι πιο πολλοι δεν στελνουν πραγματα Ευρωπη. Μια κοκκινη του JW στους Heat την ειχα ερωτευτει

Senior Member

'Οταν λες είχες τι εννοείς ???
    Καλά αυτές οι champion είχαν κάνει θράυση στα late '90s να φανταστείς υπάρχουν μαγαζιά αθλητικών με πολλές ξεχασμένες σε ξεφτίλα τιμή (η αγαπημένη μου απ'αυτές είναι η πράσινη Pistons του Hill ). Το ebay αξίζει για τέτοια imo, εγώ ψήνομαι για μια τέτοια.
    Να γίνει thread λέμε!

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE
    Ναι και ο Wade σωστος. Απ την τριαδα που εσκασε (σχεδον?) ταυτοχρονα, Lebron, Wade, Carmelo δεν μ'αρεσει κανεις.

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα καταστημα που να φερνει φανελες? Να εχει ποικιλια ομως ε, οχι μονο απο 5-10 παιχτες. Και για να το κανω πιο λιανο, εχει δει κανεις φανελα του Jason Williams? Kings, Grizllies, Heat δεν εχω προβλημα.
    Emena mou aresei o Carmelo, an 8umamai kala ekeino to draft eixe dwsei polu pragma, chrish boss gia paradeigma TJ Ford an kai sta8hke atuxos kai allous. Kai to Milicic an kai gia o 2 den htan
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

raz smash Abruzzi's Avatar

κοιτα αν ο πετζα βρεθει στη μερα του δεν εχει ελπιδες ουτε ο νας ουτε κανεις αλλα γενικα δυσκολη προβλεψη

Senior Member

Quote Originally Posted by BlackiE

www.sportarena.gr exei kapoies kai siga siga fantazomai 8a ferei ki alles.einai me antikatabolh nomizw.
    MORTUARY DRAPE - INTO THE DRAPE LP 1STPRESS 1992 decapitated records 130E

Quote Originally Posted by psychomaverick
    'Οταν λες είχες τι εννοείς ???
    Καλά αυτές οι champion είχαν κάνει θράυση στα late '90s να φανταστείς υπάρχουν μαγαζιά αθλητικών με πολλές ξεχασμένες σε ξεφτίλα τιμή (η αγαπημένη μου απ'αυτές είναι η πράσινη Pistons του Hill ). Το ebay αξίζει για τέτοια imo, εγώ ψήνομαι για μια τέτοια.
    Να γίνει thread λέμε!
    Οταν λεω ειχα εννοω τις ειχα οταν πηγαινα γυμνασιο-λυκειο, τωρα δεν με χωρανε εκτος απ του Garnett(Timberwolves μαυρη) και του Webber(Kings μαυρη) τις οποιες τις εχω στο home sweet home. Αυτη του Hill στο ιδιο χρωμα την ειχα και γω αλλα μου την εσπαγαν τα γραμματα πισω, δεν ηταν ψηλα στην πλατη αλλα λιγο πιο κατω. Το εχω δει και σε αλλες Champion αυτο το προβλημα.

Quote Originally Posted by cthulu
    www.sportarena.gr exei kapoies kai siga siga fantazomai 8a ferei ki alles.einai me antikatabolh nomizw.
    Cheers