![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου περασε απτο μυαλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου περασε απτο μυαλο![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
- Δεν έχει εισητήρια;;;
- Έχει, στην μαύρη αγορά.
- Ευρωπαικό μάτς;
- Όχι , με βάζελο.
- Κυνηγάτε πρωτάθλημα;
- Όχι
- Πρώτη πεντάδα;
- Όχι
- Παίζει τρομερή μπάλα ο ΠΑΟΚ;
- Όχι , σέρνοντε όλοι.
- Και γιατί πάτε;
- ΓIATI ENA KENA KANOYN ΔΓΙΟ!
![]()
8a mou exhghsei kapoios giati sto basket ths barcelona yparxei panta kremasmeno ena pano rentzias?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MORTUARY DRAPE - INTO THE DRAPE LP 1STPRESS 1992 decapitated records 130E
Originally Posted by Daffy
Λοιπον αυτο ειναι τεραστια συζητηση και καποια στιγμη θα πρεπε να γινει. Και ναι, θα το γυρισω στην αγγλια οπου ομαδα που ειναι υπερμετρια ας πουμε στην τσαμπιονσηπ, ουτε καν Πρεμιερ, μαζευει 20.000 σε καθε ματς. Και για το αν πρεπει να πηγαινεις να βλεπεις την ομαδα σου ανεξαρτητως μπαλας που παιζει. Βεβαια αλλα τα γηπεδα εκει, ειναι και πιο φτηνα νομιζω τα εισητηρια, αλλα το θεμα ειναι στη διαθεση του καθε οπαδου. Δηλαδη π.χ. ο Ηρακλης, δε καταλαβαινω γιατι να μην πηγαινουν 8000 κοσμος σε καθε 2 βδομαδες. η ο ΟΦΗ ας πουμε.
Κλου της συζητησης οι οπαδοι της ΑΕΚ. Σε τετοια ματσακια παιζει λιγο μπαλιτσα, ειναι πρωτη, παει για πρωταθλημα μετα απο 13 χρονια, εχει κι ενα Ριβαλντο στην εντεκαδα και σημερα με Λιβαδεια πηγανε 16.000 κοσμος. Μηδεν νοοτροπια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Εγώ μαζί σου, αλλά είναι πολλοί οι λόγοι. Έχει να κάνει με το ποιοι έχουν κάνει την κερκίδα τσιφλίκι τους και με τον υδροκεφαλισμό των μεγάλων.
Η αλήθεια είναι πως μόνο γεμάτες κερκίδες με σωστούς οπαδούς σώζουν το ποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλιώς.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
η κερκιδα - τσιφλικι δεν εχει σχεση νομιζω. Δηλαδη σε Ηρακλη και ΟΦΗ π.χ. τι τσιφλικι να παιζει?Originally Posted by Odonian
Ασε που το πεταλο ειναι το 1/8 του γηπεδου. Οι αλλοι γιατι δεν πανε? Ιδιως οι αεκτζηδες.
Τωρα για την επαρχια που ολοι θελουν να ναι παο-αεκ-οσφπ-παοκ, αυτο ειναι ενα προβλημα. αλλα παραμενει δικο τους.
"Τι χτυπαω??"
Χμ η εικόνα του οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας είναι αυτή του οπαδού μιας από τις μεγάλες, κακά τα ψέματα. Ο γονιός δε θα πάρει το παιδί του να πάει κάπου που από την τιβι βλέπει να γίνονται άσχημα πράγματα. Το ότι περιορίζεις το θέμα στο γιατί δεν πάνε οι ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο είναι κακό ιμο. Αν δεν αρχίσει να πηγαίνει η επαρχία το ποδόσφαιρο θα παραμείνει μίζερο.Originally Posted by Mitsmann
ναι αλλα και παλι το στερεοτυπο "μπαμπας-παιδι-επεισοδια-ακυρο" μου φαινεται απλα μια καλη δικαιολογια του υπερμιζερου ελληναρα οπαδου που αμα η ομαδα του δε γαμει κ δερνει να πα να γαμηθει.
"Τι χτυπαω??"
Ρε συ δεν ισχύει αυτό. Το ζεις μέσα από τον οπαδικό χώρο και το βλέπεις έτσι. Ο πατέρας μου πχ έγινε μέλος στον γαύρο (ναι είμαι προδότης), είχε δράση σε τοπικές ομάδες για την καύλα του, βλέπει όλα τα ματς από τον καναπέ όμως γιατί δε θέλει να είναι μέσα σε αυτό το κλίμα. Υπάρχει πολύς κόσμος που του αρέσει το σπορ πιο πολύ από το να μπορεί να την πει στον αντίπαλο μετά - τέτοιος είμαι κι εγώ (κάτι πήρα από τον μπαμπά).
παω στο γηπεδο ΠΟΛΥ πιο συχνα απο οταν ειμουν γραμμενος σε συνδεσμο (ασχετα αν παιζει ρολο ΚΑΙ το οτι τοτενες παιζαμε οακα και εμενα σαλαμινα) και δεν εχω σχεση με κανενα τσιφλικοτσιφλικι. Αλλα βεβαια και στο Καραισκακη ειναι πολυ αλλιως.
"Τι χτυπαω??"
Έχει να κάνει λοιπόν και με τα σύγχρονα γήπεδα, καθώς και το ότι το καραισκάκη είναι το σπίτι του γαύρου. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ χτίσει κάποτε δικό της θα έχει πιο σταθερό κόσμο. Εδώ λέω να πάρω εγώ διαρκείας μόλις χτίσουμε το δικό μας.
Να παρεις ρε τσατσακι του τζιγγερ να παρεις!!!!!!!
"Τι χτυπαω??"
Μέχρι τότε θα είμαι κεφάτος, γυρίζω απτου Βγενόπουλου!
(καλό; )
η διακοπη μας γαμησε
1 Διαγόρας 27 12
2 Κόρινθος 27 12
3 Παναιτωλικός 25 12
4 Παναχαϊκή 22 12
5 Ηλιούπολη 19 12
6 Ρόδος 18 12
7 Φωστήρας 18 12
8 Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 18 12
9 Αίας Σαλαμίνας 17 12
10 Ατσαλένιος 17 12
11 Αχαρναϊκός 15 12
12 Παναιγιάλειος 15 12
13 Κορωπί 12 12
14 Βύζας Μεγάρων 12 12
15 Μεσσηνιακός 11 12
16 Θύελλα Πατρών 11 12
17 Αιολικός 10 12
18 Θήβα 4 12
12η αγ. - Βαθμολογίες
Διαγόρας-Παναιγιάλειος 1-0
Φωστήρας-Μεσσηνιακός 2-1
Ηλιούπολη-Αιολικός 2-0
Παναιτωλικός-Θήβα 3-0
Παναχαϊκή-Θύελλα Πατρών 2-0
Βύζας Μεγάρων-Κορωπί 0-0
Νέο Αστέρα-Ατσαλένιος 1-0
Κόρινθος-Αίας Σαλαμίνας 1-0
Αχαρναϊκός-Ρόδος 2-1
επομενος αγωνας
αιας-βυζας![]()
ε θα ειμαι μεσα. Αμα παιξει και το Μαλαδενη θα γελασουμε!
ελπιζω να μην εχει γινει ΕΝΤΕΛΩΣ κατσικι!
"Τι χτυπαω??"